מפגש בין חברי הפורם

ירח3

New member
מפגש בין חברי הפורם-המשך

שלום המפגש ייערך ב-גן הבוטני בתל-אביב ( מול בית תפוצות - רחוב קלאוזנר רמת אביב ) יום שישי תאריך 11.07.03 בשעה 10.00 סיור מודרך למשך שעה וחצי עלות כוללת ( מדריך + כניסה וכו') 300 ש"ח אשר יתחלק בין המשתתפים רצוי קבוצה של עד 18 איש אז העלות לכל משתתף יהיה כ- 17 ש"ח) את הסיור עורכים במיוחד עבורנו , אז אנא אשרו את השתתפותכם . המלצות , הערות, הצעות ייעול יתקבלו בברכה

barakd

New member
יש פה הרבה צפונים אז אולי תתארגנו

למי שלא יודע אז הגן נמצא מול אוניברסיטת ת"א ברמת אביב ויש תחנת רכבת ממש קרוב למקום.

צפנתי

New member
אני באה, ויוצאת מטבעון, אך לא יוצאת

חזרה מת"א. מי שמעוניין רק בהלוך, שיודיע.

reuven4u

New member
נשמע נחמד - אני בעד

אבל בתנאי שיהיו מספיק אנשים...

itu1

New member
המלצה אישית שלי

רעיון המפגש והסיור מעולה אך בנוסף או לחילופין הייתי מציע מתכונת בה נפגשתי בארצות אחרות והיא מתכונת היום הפתוח. במסגרת זו כל חבר שמעוניין קובע יום מסויים (בדרך כלל סופי שבוע , ימי חג או חול המועד)ומזמין לאותו יום את מי שמעוניין לבקר בגינתו ובשעה מסויימת מפגש חברים . באותו מפגש ניתן להחליף צמחים יחורים זרעים לקיים בזאר צמחים וכדומה. אריה

ירח3

New member
מפגש חברים

נשמח ליישם את המלצתך ללא שום קשר למפגש בגן הבוטני (לצערי ייתכן ולא תתקיים אם לא נצליח לארגן קבוצה של 18- איש) בכל מקרה הטורפים שלך קורצים לי כבר יותר משנה אז... אולי????? אפשר ????.לבקש מפגש חברים עם הטורפים שלך הכיבוד עלינו

itu1

New member
אפשר בשמחה

לביתי מגיעים רבים בבודדים במשפחות ובכל הרכב אפשרי (אצלי אין מינימום או מקסימום של מבקרים ולא גובים דמי כניסה ו\או הדרכה) שמח להראות ולהסביר אריה

לארי

New member
לצערי,לא אוכל להגיע , אבל אשמח לשמו

לשמוע חוויות ותמונות מהמפגש בבפורום.
במפגש ותודה לירח3 על היוזמה וההפקה.

שקדי

New member
לצערי אני נשאר עם לארי בעולם הוירטו

אלי ומצפה איתו שיהיה לכם מפגש גננים חביב ומלמד ואנא שתפו אותנו בתמונות וחוויות......בהצלחה

למעלה