מפגש ביום שבת היי חברים, האם קיבלתם תזכורת למסר האישי שללכם לגבי המפגש?
ח חנהר New member 7/6/12 #3 מצטערת מראש אך לא אוכל להגיע השבת הזו, יש לי אירוע מהעבודה. מי שרוצה להגיע למפגש מוזמן לעשות זאת בלעדי. עמכם הסליחה, חנה
מצטערת מראש אך לא אוכל להגיע השבת הזו, יש לי אירוע מהעבודה. מי שרוצה להגיע למפגש מוזמן לעשות זאת בלעדי. עמכם הסליחה, חנה
A AshkA_ New member 8/6/12 #4 האם המפגש עדיין בתוקף? לא ראיתי התכתבויות על זה ואני תוהה אם לבוא מחר ב-14:00.
ח חנהר New member 8/6/12 #5 אם יש חבר׳ה שמעוניינים להיפגש, ידוע לי על FreeSmile שרוצה להגיע עם ידידה וגם חקלאי פיקח.
A AshkA_ New member 9/6/12 #10 הוא רשם "לא" לשאלה - האם קיבלתם תזכורת למפגש אבל בכל מקרה, יהיה טוב לדעת אם יש טעם להגיע. או אולי לדחות את זה בשבוע.
הוא רשם "לא" לשאלה - האם קיבלתם תזכורת למפגש אבל בכל מקרה, יהיה טוב לדעת אם יש טעם להגיע. או אולי לדחות את זה בשבוע.
F Free Smile New member 9/6/12 #11 מחוסר הענות וביטולה של ראש הפורום הנחתי שאין טעם להגיע למחר ושהרוב הדומם מצביע על דחיית המפגש או שלא פירשתי נכון ?
מחוסר הענות וביטולה של ראש הפורום הנחתי שאין טעם להגיע למחר ושהרוב הדומם מצביע על דחיית המפגש או שלא פירשתי נכון ?
ח חנהר New member 9/6/12 #14 שלום לכם חברים החלטתי שאני אגיע לאמסטרדם יחד עם בעלי למרות הלו"ז הלחוץ קצת. אז מי מגיע, נפגשים ב-14:00, מתאים לכם. השיבו לי כאן למי שמעוניין.
שלום לכם חברים החלטתי שאני אגיע לאמסטרדם יחד עם בעלי למרות הלו"ז הלחוץ קצת. אז מי מגיע, נפגשים ב-14:00, מתאים לכם. השיבו לי כאן למי שמעוניין.
A AshkA_ New member 9/6/12 #19 טוב. רק עכשיו חזרתי למחשב מה הוחלט בסוף؟ אני אסתכל שוב בבוקר ונראה מה הוחלט
ח חנהר New member 10/6/12 #20 חבר'ה היה מפגש ממש Gezelig וכיף תודה רבה למשה, רוני ואיתי שהגיעו למפגש, מאוד שמחתי לפגוש אתכם פנים מול פנים, כמובן גם בעלי, הוא מאוד אהב את הפורום המצומצם והמעניין שיצרנו לנו יחד במסעדת קם אין. עמית חבל לי שפספת אותנו למרות שהיינו במסעדה .
חבר'ה היה מפגש ממש Gezelig וכיף תודה רבה למשה, רוני ואיתי שהגיעו למפגש, מאוד שמחתי לפגוש אתכם פנים מול פנים, כמובן גם בעלי, הוא מאוד אהב את הפורום המצומצם והמעניין שיצרנו לנו יחד במסעדת קם אין. עמית חבל לי שפספת אותנו למרות שהיינו במסעדה .