מפגש ביום חמישי

תמיר1991

New member
כמדומני בשעה 19:00 בערב,

חנותה של גלי, רח' מגדיאל 7, הוד השרון. אני מגיע תודות לאריק! שוב תודה לאריק! תמיר.

למניעת התבלבלות, הנה הפרטים המלאים.

ראשית, לעצלנים הצעירים שלא זוכרים מה קבענו שלשום, העתק ההודעה שעדיין נמצאת בעמוד הזה: גל יקירתנו מזמינה את כולם לביקור בחנות החדשה, ביום חמישי הקרוב, בשעה 19:30 (לא מאוחר מידי ולא מוקדם מידי ובלי תירוצים). הכתובת: דרך מגדיאל 7, הוד השרון. לכל הבאים מכרמיאל מובטחת טרופית. מי שרוצה להביא דברים יבורך, ומי שירצה לקנות - שלא ישכח את הארנק בבית. גל מוסרת להתראות לכולם, והולכת לאכול ארוחת צהריים עם הילדה. תמיר ורחל ואני נגיע יחד ונשמח לראות את כל מי שיגיע, וכמובן את גל והחנות הקטנה והמטריפה.

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif

(היי, לא הייתי כאן הרבה זמן
) היום נאמר לי על ידי גלעד שהמפגש יערך בשוק הפשפשים בתל אביב. אז בעצם הפרטים האלה לא מעודכנים?

בּני

New member
שני דברים שונים

איך לא מעודכנים אם נכתבו לפני חצי שעה?
מחר, או בעצם היום, ישנו מפגש בחנות של גלי בהוד השרון. ביום שישי ה-9 ליולי ישנו מפגש בשוק הפשפשים. אגב, מסתמן גוש חוסם למיץ בננה-תמר-פקאן, פייתון אתה יכול לחזור לאכול...

broadaxe

New member
../images/Emo32.gif למחצה

קצת קשה לי לדלג את המרחקים האלה בתכיפות. כבר ביקרתי בחנות... מחר עד הצהרים אני מייצג את עצמי בשוק דיזינגוף כך שכולם מוזמנים להטריד.

שַׁי

New member
סער שלום - אשמח אם תפקח את העיניים

בשׁוּק - נאמר לי שנִצפה שם ספר של דוד אבידן, בעל כריכה לבנה, עם אותיות אודמות על הכריכה. אני, מן התיאור, לא הצלחתי להבין באיזה ספר מדובר, אך אם תיתקל בו מחר - אשמח אם תוכל לקנותו עבורי. אשאיר לך את מספר הטלפון שלי במסר, למקרה שהמחיר יהיה מופרז ותרצה להתייעץ (כל זאת, כמובן, בהנחה שהספר עוד נמצא שם...) תודה מראש -

python 4

New member
תהנו, ואל תגמרו לגלי את כל הטרופית!

טרופית זה מצרך נדיר היום, אתם יודעים.

גל ים..

New member
תודה ענקית על הארגון הנפלא של אריק

שדאג להביא את כולם...ותודה לכל מי שהגיע ומקווה שגם נהנה..פשוט אין לי מילים להביע את תודתי לכולםםםםםםםםםם ואני אשמח מאוד אם תבקרו אותי כולכם פעם בחודש ונעשה מעבר למפגש פורום אלא גם ערב מיוחד כמו ערב מיסטיקה או ערב מספרי סיפורים או סתם ערב שאתם תעלו שאתם מעונינים שאחפש בכל תחום שהוא... פשוט מודה לכל אחד ואחת מכם שהגיעה.... תודה גלי

ועל זה נאמר "על לא דבר",

שהרי לא ארגנתי כלום - בסך הכל גלי הזמינה ואנחנו הגענו. החנות מזמינה ומאירת פנים, אם כי יש בה עוד הרבה מקום פנוי. גם לסחורה וגם למבקרים. אני מאחל לך גלי שהחנות תתמלא לעייפה במהרה בימינו, גם בפריטים למכירה וגם בקונים. ברכות לרחל שהצליחה לבזבז עוד קצת כסף על פריט יפה, ממש בדקה התשעים. (אגב, מי ניצחה? צכיה או יוון?) וזהו, שיהיה לכולם לילה טוב.

תמיר1991

New member
יוון... 1-0!

היה מצויין! תודה גדולה לאריק על ההסעה! לרחל על החברה הנפלאה! לגלי על האירוח! לכל מי שבא! תמיר.

doroni10

New member
גם אני לא- יש לי אמונה טפלה כנגד../images/Emo8.gif

אגב מיסטיקה.. איפה אספני הקלפי כאן? למישהו יש קלפי טארוט ישנים? דורון,

rachelea

New member
ישששש!!!

היינו אצל גלי בחנותה המעלה זכרונות. פיתוני, את הטרופית תאלץ להביא מהבית. עם זאת תקרובת ושתיה היו גם היו. תודה גלי על האירוח. משם, בדרך הביתה נעצרנו בפינת חמד, שונה ומיוחדת. את משחק הכדורגל החמצנו וכבר איבדתי תקווה שאצליח "לשים יד" על פריט באי-ביי מפאת השעה המאוחרת. לשימחתי גיליתי שנותרו עוד 7 דקות עד לסיום המכרז וראו מה העליתי בחכתי.....מדליה מקוריאה הדרומית של ילדים המשחקים בסביבון שוט.

נויקה

New member
רחל

ספרי ספרי. מה את חושבת על המקום המוזר הזה? ומה עם הסביבונים? ראית? ובכלל- נהנתם כולכם? אפילו זכיתם להכיר את אימא שלי. אולי היא תחליט שהיא גם מצטרפת לפורום (חלבונים, חלבונים...) והיא תקרא לעצמה "אימא של נעה". חחח, עוד תהיה כאן אסיפת הורים בסוף. נעה נ.ב: גלי. המון תודה. וכולם. המון תודה. היה לי נעים לשבת אתכם ולראות גם פנים חדשות בנוסף למוכרות.

רחל ממש מקסים

כל הכבוד לך איך שאת קולטת את כל הפריטים הללו. אגב מה קנית אצל גלי ברגע האחרון? אני קניתי חתול אחד, מחמ"פ של רנו (לאוסף מחזיקי המפתחות התחבורתיים) וזהו (אין תקציב
) אם מישהו יודע על משרה חלקית בשבילי אני מאוד אשמח

למעלה