מפגש בחנוכה.....

Queen From Mars

New member
אני לא יודעת בדיוק אם בדרום...

אבל איפה שאני גרה זה ליד העיר אשדוד עדי

netaK

New member
אני גרה ליד עזריאלי...

צפון ת"א אם ניפגש שוב בעזריאלי נסיעת אוטובוס אחת קטנה ואנחנו בבית שלי!

lolly1

New member
הוציאה זו לא מילה!!

עברתי תלאות וייסורים קשים מאוד!! היא עוד עשתה לי את זה אטרקטיבי... "לכי תביאי טלס.. פתחי בעמוד... סתכלי עם האצבע.." חירפנה אותי!!! אירית (שגנבה לאח שלה שלה 2 דקות כדי לענות.. ואיריס-מה זה הספוילרים האלה??!!

רינת4

New member
אני אוכל לבוא רק אם

זה יהיה אחרי צהריים... כי אני מסיימת לעבוד בארבע וחצי. ואני עובדת קרוב לעזריאלי.

maayan15

New member
כנראה שאני יבוא....

אלא עם אמא שלי תהיה עצבנית עליי או שאחותי תלד..ואז אני אשאר בבית...אבל בעיקרון...אני קרוב לוודאי יהיה שם ויזכיר לכן כמה שאני שונאת את ג´סטין....

רינת4

New member
הכי קטעים...בסוף

נהיה רק שלושתינו-מעיין,נטע ואני. אני ונטע נריב עם מעיין על זה שג´סטין לא אשם. נטע ומעיין יריבו איתי על זה שאית´ן חייב ללכת. ואני מועיין נריב עם נטע על...טוב,כלום. אבל זה יהיה בטח מצחיק...

netaK

New member
חחח....

sounds good too me... אה ורינת נוכל גם לריב עם מעיין על זה שמייקי איכסה!!!!!!!!!!!!!!

maayan15

New member
זה רק אני או ש...../images/Emo13.gif

אני הבן אדם שהכי מתווכחים איתו בפורום? מייקי לא איכסה! ג´סטין כן! ואית´ן שווה אבל חייב ללכת!....אה..כן...בריאן קיני הוא מושלם...

ayaliar

Well-known member
אני לא יודעת בקשר לשאר

אבל כמעט, וכשאני אומרת כמעט אני מתכוונת 99.9% ממה שאת אומרת זה בדיוק מה שאני חושבת. לא זכור לי שאי פעם התווכחתי איתך על משהו (חוץ מעל דודי ובראד
אבל בגלל שזה לא קשור לפורום אני אנסה להתעלם) ואני לא כ"כ מסכימה על החלק שאית´ן שווה אבל אולי זה בגלל הפרש הגילים בינינו - לדעתי הוא נשי ועדין מידי ובכלל לא סקסי לסיכום: GO MAAYAN!

ayaliar

Well-known member
דרך אגב בקשר לטקס

קיבלתי תשובה: "שלום, תודה שכתבת אלינו. קטגוריות "סדרת הרכש הדרמטית הטובה ביותר" ו"סדרת הרכש הקומית הטובה ביותר" לא שודרו בטקס הטלוויזיוני. התוצאות המלאות של הבחירה בכל הקטגוריות ננמצאות באתר הטקס: http://www.keshet-tv.com/Special.asp?ProgID=965 בברכה, אטי הדר עורכת האתר" ועוד דרך אגב אחד: מגניב הכחול הזה!! במקום ה-
המסכן הזה שהיה קודם

maayan15

New member
הוא לא ממש סקסי...

אבל הוא רומנטי...ולפעמים, אם כל האהבה שלי לסקסיות חייתית....אני אוהבת קצת רומנטיקה....ואית´ן...אית´ן ממלא את הדרישה הזאת... אבל עדיין...הוא לא מגיע לכפות רגליו של מלכי, אהובי, והאיש הכי מושלם בטלויזיה- בריאן קיני!

רינת4

New member
ומעיין-לשאלה שלך-

לא. גם לי יש הרבה על מה להתווכח פה עם אנשים... :)

netaK

New member
איתי מתווכחים בענייני אית´ן...

והנה התשובה היחידה והחד משמעית: איתן מושלם!!!!!!!!!!! אסור לו ללכת הוא מושלם מדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא רע וגם לא ג´טסין!

ilana b

New member
אנשים! אני לא מבינה!

לאן כולם הולכים?אליך הביתה? סורי על השאלות האינפנטיליות-אני פשוט חדשה פה ואין לי מושג על מה דה פאק אתם מדברים!

למעלה