מפגש בחנוכה.....

netaK

New member
מפגש בחנוכה.....

מישהי רוצה? למישהי יש תוכניות? אם רוצים אפשר לבוא אליי!!!! הבית שלי ריק ונחמד...
אם אתן יכולות...

lolly1

New member
../images/Emo6.gif אני.. ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif ליאור לא לצעוק..

lolly1

New member
נראה אנשות..

אני לא בטוחה שאני אבוא.. אני צריכה לשכנע חברה שתהיה קורבן.. של נסיעה עד לשם לשבת עם אנשים שהיא לא דיברה איתם בחיים.. אז לא מבטיחה כלום.. ליאור עניתי לך למייל.. ורינת תודה שלא ענית לי.. אני זזתי. מחר אני פה כ-ל היום!!! וכ-ל הלילה!!! תהיו פה!!

lolly1

New member
כדי שאני לא אסע לבד..

אני מנצלת עוד כמה דקות עד שאחי יסיים לדבר בטל´... ואני אפילו לא בטוחה שאני באה!!

הלוואי הייתי גרה בעכו...

לפחות היא יותר מוכרת מ-******! היום סוכן מכירות של האתר one(זה של הכדורגל)מתקשר אליי לשאול אותי משו על איזשהו מבצע, ואז הוא וידא את הפרטים...לא כתבתי להם איפה אני גרה, אז הוא שאל אותי ושאמרתי הוא אמר "איפה?!" כל פעם שאני מדברת עם אנשים על איפה שאני גרה הם עונים ככה! לפחות לך יש מקום מוכר!

g a g a

New member
ליאור איפה את גרה??? אני כל כך

מסוקרנת!!!!!!! אני רוצה לדעת!!!!! מקסימום אם זה כזה נוראי לדעתך, שלחי לי מסר....

Queen From Mars

New member
ליאור

גם אני גרה בחור קטן שאין לאף אחד מושג איפה הוא ממוקם על הפלנטה הזו...בגלל זה אני לא טורחת להגיד לאנשים מאיפה אני אם הם שואלים אבל באמת שאת לא צריכה להתבייש עדי

תראי...לא בדיוק מתביישת

יותר בכיוון של "שונאת את המקום"... ואני מעדיפה לא להגיד כי אחרי הכל זה באמת אינטרנט, ולמרות שאני מכירה פה את כולן די הרבה זמן, עדיין לא אמרתי לא אחת, חוץ מאירית שעבדהכ קשה כדי להוציא את זה ממני.. את גם באיזור הדרום?

למעלה