מפגש בחיפה

גם אני הגעתי כבר הביתה...

היה כייף לפגוש אתכם...
בית הקפה עמד כולנו לרשותינו וזה היה נחמד ביותר, שלא היו לנו עוד "רעשים סביבתיים"... תודה מיוחדת, לציון על ההסעה של כולנו מהמרכז....

בוקר אור אחרי מעט שעות שינה היה מוי כיף

להפגש איתכם בחיפה והפעם הבא חוזרים למקורות למרכז..... המקום באמת היה טוב ... תודה טלי האירגון... ולציון על ההסעה ... ניפגש בפעם הבאה ... ביי שבת שלום ממני צביה

../images/Emo51.gifלכל מי שהגיע למפגש ../images/Emo51.gif

היה מוווי כייף לפגושכם, תודה לעדנה שעזרה בבחירת המקום . מצפה למפגש הבא וצביה חזרה למקורות זו בנהריה
... מזמינה אותכם להציע הצעות לגבי מפגש בחנוכה ! מוכנה לערוך מסיבה בזולתי ... מי מוכן להגיע לצפון?

מיק41

New member
גם אנחנו מאד נהנינו...

היה כייף לפגוש אותכם. טלי ועדנה, המקום היה ממש נחמד....סוף סוף היה אפשר לראות את כולם. ציון....תודה, תודה על ההסעה, והאוטו הנוח. אני בשעה שתיים עשרה וחצי בלילה...... אפיתי עוגה לבן הקטן שלי לבי"ס (היה לו יום הולדת והבטיח להביא היום לכיתה). זה אומר שבשתיים בבוקר ראיתי את המיטה......
שבת שלום לכולם מיכל ושגב

מזל טוב לבן מיכלי

ואת אכן אמא מיוחדת , ואשת חייל מי ימצא שיהיו המון שנים מלאות בריאות ןשמחת חיים ושיתמלאו משאלות לבורק לטובה להבן הקטן שלך

הפעם מבקשת תחזרו למרכז

תעשו עמי חסד ותארגנו משהו באיזור ת"א אני מאד מתגעגעת לראות אתכם יחד והנסיעות הארוכות לא בשבילי כיום מהמפגש האחרון עשה לי כזה טוב ובחנוכה חוגגת את היום הולדת שני שלי אז הפעם בבקשה תארגנו במרכז

נסיכה יקירתי עם הקסם האישי שלך סומכת עלייך

שתפעילי לחץ ותוכלי לקבץ את האנשים למפגשון במרכז .... כי גם אנשי המרכז דורשים זאת אחרי שנסענו לירושלים ואתמול אחרי חיפה זה ממש מתבקששששש.... אז קדימה תרימי את הכפפה ואולי יצא מזה משהו טובבב.. שבת שלום שבת מבורכת וקסומה לכל אנשי הפורום...

לשגב ומיכלי האדומים שלנו

המפגשים בפורום נולדו מרעיון שהעלה שגב בצט לפני כמה שנים שאנחנו נסע צפונה לראות את הצפונים בקנין בחוצות המפרץ ואכן המפגש הראשון היה בחיפה , ורק ואחר כך מפגש ביוטבתה בת"א עכשיו שאנחנו רבים וחברים פה מכל הארץ מכירים ומוקירים נגיע זמן לסבב חדש שיתחיל ממפגש בחנוכה חג נס האור והמרכז יוכלו להגיע מצפון ומירושלים רבתי , וגם מהדרום ונוכל להפגש בחג נס האור , ונביא אור ללבבות של כולם יחד מפנה את הבקשה לשגב שהוא תמיד מארגן חברתי של הפורום סומכת עליו כי הוא ביצועיסט שלנו , המוציא לפועל של האירועים במרכז משהו צנוע שכולם יגיעו להדליק יחדיו את נרות החנוכה החג שבו מצווה להתכנס יחד

baz1955

New member
מפגש ../images/Emo21.gif

נעים היה להכיר את האנשים להקשיב וללמוד להתמודד. נחמד בחברתכם. שבת שלום לכולם

em0854

New member
מפגש

באתי הבייתה ורציתי לכתוב תגובה לפני כולם ואופס המחשב לא עולה גם תגובה זו נכתבת מהמחשב של הבת שבדרך כלל איתה בלימודים. הי כיף להפגש לראות את כל מי שהגיע לראות תמונות של האיפור של פשושית היקרה שבאה לחיפה לשישיבת (פשושית את מאד מוכשרת בתחום ) היה כיף לשבת בבית קפה שעמד לרשותינו והשולחן הנוח והמתאים לפגישה שכזאת. היה כיף להפגש היה כיף מהביחד מהצחוק והעצב. עושה טעם של עוד.

ברכות על מיפגש נעים

צר לי על שלא היתאפשר לי להגיע אך בטוח אני שעוד ניתראה. טלי כל הכבוד על המאמץ שאת משקיעה בשמירה על הקשר.

למעלה