מפגש בחיפה

• פותח הנושא max2
  • פורסם בתאריך

max2

New member
מפגש בחיפה

אני אשמח אם מישהוא יוכל להביא את הציוד שצריך בשביל לעשות טימינג ולהסביר לי איך עושים (ולהראות לי במקום או להלוות לי לסופש).

max2

New member
כיוון הצתה

בספרים הם קוראים לזה טימינג.... הבעיה היא שהוא מדבר שם על ציוד שאין לי (אקדח הצתה?) ולא ממש מבין את הפרוצדורה...

בחיפושית לא עושים טיימינג

ז"א עושים טיימינג רק שסוגרים בלוק. אין פה רצועת טיימניג כמו ברכבים מודרנים, זה לא משהו שמשתנה, או משהו שאפשר לכוון כשרוצים. כשסוגרים בלוק מכוונים את הקארנק והקאמשפט לפי הסימונים עליהם. נקודה על הקאמשפט בין שתי נקודות על הקראנק. יום טוב. הלכתי לעשות כיוון שסתומים.

max2

New member
עזרה דחוף ממישהוא בחיפה!

נתקעתי עם פאנצ'ר ובלי ג'ק, צריך ג'ק הידראולי כי נק' ההרמה שבורה (עכשיו גיליתי את זה....) בבקשה תרימו טלפון 0504745073, האוטו עומד בזיו..., אני יודע שזה נסיעה של חמש דקות למפגש אבל בכל מקרה לא בריא, אם לא יהיה מוצא, אצתרך לבוא ככה :) תודה מראש.

max2

New member
יש לי הרגשה שנסעתי עליו כבר יותר :\

עקרונית הסתדרתי כבר עם ההחלפה, לצורך העניין, מה הלחץ הנכון?, בספר כתוב- 28, 18. וכמה יעלה צמיג אלינס חדש?

240 לפני מע"מ.

דבר איתי אם תרצה... בכלל אם תתארגנו קבוצה של כמה רכבים אני בטוח שנוכל הוציא מחיר לפנים! על החלפה של 4 צמיגים, צביעה של הג'אנטים

max2

New member
זה לא היום שלי!!!!!!!!!

רק אני מגיע למפגש על גלגל ספר וחוזר על גרר. המנוע נתפס, משומקום באמצע הדרך, אף נורה לא נדלקה. אם למישהוא יש הצעות, הנחיות לאבחון מנוע למכירה או סתם רצון לעזור מוזמנים להגיב. להתקשר או לבוא לבקר, בירה עליי....

יש לי מנוע 1500

אבל קודם כל תבדוק אם אפשר לתקן... אתה בטוח שזה נתפס? כי חבל לקנות חדש אם אפשר לתקן בכל מקרה.. הטלפון שלי אם אתה מעוניין במנוע 0546947320

max2

New member
נפרץ מוביל שסתומים

היה היום זמן להסתכל מה הולך מתחת לרכב, מוביל של שסתום האגזוז של צילינדר 4 "נפרץ" ולא במקום ונראה כאילו הוא נפגע, אם מישהוא יוכל להסביר לי מה קרה שם וגזר דין, לא הבנתי אם זה פגע בבלוק או לא...., מצורפת תמונה

כמו שזה נראה מכאן...

זה מוביל למוט דחיף תחליפי. ז"א, כנראה שנשבר שם מוביל כזה ובמקום להוריד מנוע ולהחליף אותו שמו מוביל דחיף קפיצי. זה סבבה והכל רק שאני לא רואה את הקפיץ פה. היתה נזילה שם? שבוע טוב!

max2

New member
המקום

מלא שמן, אני חושב שנהיתה שם נזילה בנסיעה האחרונה, לפני שבוע בדקתי שמן והיה, עכשיו חצי מתחת למינימום., המקום היחיד בבלוק שרטוב זה המוביל הזה, אולי קצת בקדמת הבלוק ועל הפחיות, אבל לא בצורה רצינית. יש שם בצד ליד הבלוק חתיכת קפיץ כמו במוביל הרגיל. השבוע כשאחזור הביתה אני אוריד את המנוע, אפתח אותו ואנסה להעריך יותר טוב את הנזק (יהיו תמונות).

eazrieli

New member
לא עושים איתור תקלות דרך האינטרנט

מקסים, תעבוד בזהירות יכול להיות שהאסון לא גדול. עד שתפתח לא תדע. בכל מקרה צור קשר אם יש שאלות ערן

למעלה