מפגש בחוה"מ סוכות. . .

afiksambol

New member
מפגש בחוה"מ סוכות. . .

עד שהאיש הכחול ("אני ? אני בכלל מסיפור אחר...") יתחיל לשתף פעולה, סקר קצר ומהיר. מי בעד ? (ישרשר
) מי נגד ? (ישרשר
) למי יש רעיונות יצירתיים ? (ישרשר
ועדיף שגם יצרף את הרעיון) לא להתחיל עדיין בעוגני זמן ("אני לא יכול ביום שלישי בצהריים", "ביום חמישי בבוקר גיסתי מניקה"...) בואו קודם נראה בכלל לאן נושבות הרוחות.
ההיסטוריה מראה שיכול להיות אחלה של רעיון... הנה עוד הוכחה...

orend123

New member
../images/Emo45.gif בעזריאלי

ובבקשה בבקשה לא בתאריכים של הפסיכומטרי וההכנה (חחח אז בכל זאת עשיתי עוגן)

../images/Emo62.gif

בשום אופן לא בתאריכים של הפסיכומטרי!!! (3.10 ו8.10 במקרה שלי) הרעיון? אתם לא תאהבו אותו
אולי תבואו אלי? יש לנו יופי של פארק קטן וחמוד שאפשר לשבת בו (יש ספסלים למי שפוחד מדשא... למרות שלא הבנתי, זה לא היה כזה נורא בפעם הקודמת...
) ואם תהיה תרומה כללית של 17 שקלים כ"א (משהו כזה, חשבון גס) נוכל ללכת לבריכה... תחנת הרכבת הקרובה ביותר היא בנימינה, אבל מחדרה זה רק 2 ק"מ יותר
ומחדרה יש אוטובוסים, אני אשיג את הזמנים עם תרצו... בבקשה? הסיכוי שאני אוכל לבוא עם זה לא יהיה אצלי שואף לאחד... בערך...

amitp

New member
אני? נעלמתי?

לא נעלמתי, אלא שאפיק פחות או יותר לקח על עצמו את ארגון המפגש הזה. אני, אההמ.. מסייע
אם למישהו יש רעיונות מעניינים זה יכול להיות נחמד (אם אפשר שיכללו כמה שפחות מחטים, יותר טוב) חוץ מזה שגם אני חושב שעזריאלי זה רעיון טוב (שעשוי לחסוך מעט דשא, עבור מי שהיה במפגש הקודם..) - רק נצטרך לקוות שלא יהיו שם בו זמנית מפגשים של בערך 3 פורומים שונים...

benpual

New member
עמית ולכולם , כנסו רגע....

בקשר לתאריך , אל תדאגו , תפרסמו תאריך , אני יבדוק אם פורמים אחרים , יש להם מפגש באותו מקום , ובאותו זמן , ואנחנו נשנשה את התאריך , לזה אתה לא צריך לדאוג.... בקשר לשאלה אם יש מקומות נוספים , אכן כן , מי שרוצה , שיציע איזה מקומות

nikonit

New member
בינתיים.. שומרת על זכות השתיקה ../images/Emo8.gif

אבל למה עזריאלי למה? אין כבר מקומות מאפשרים בתל אביב? האמת, הבנתי שיש לכם טראומות קשות מדשאים, ושהם יוצאים מכם ישר לשיקום ושחזור עור, אבל בכל זאת.. למי שפוחד להסתבך ושיבריזו לו כל מיני רכבים... קחו את המדשאונת שיש מול ארלוזרוב. לא כל כך גדולה באופן יחסי, אבל אם זה לא "יום המנגל" (אה, סליחה - עצבנות), אפשר להסתדר איתה. ומה לעשות? מי אמר מחטים
למה מחטים
אפשר - קצת משחקי חברה
, וקצת סיפורי גבורה
, ולקינוח - קצת שירה
. (טוב, ואפשר גם לאכול, אבל ממש לא חייבים
) אגב אפיק, מה זה, לקחת קשה את מיעוט המשדתתפים במפגש באמריקה, שאתה מנסה לכפר על זה באחד בארצנו הקטנטונת? שיהיה בהצלחה וכיף בכל מקרה, ניקונית

משאז

New member
../images/Emo45.gifאם אני מוזמן....

כידוע אני לא מוותיקי הפורום... אבל אשמח להכיר את מי שמאחורי השמות הכתובים... דרך אגב יום אחרי סוכות אני מתגייס.... 10/10 תאריך נחמד....

משאז

New member
../images/Emo51.gifתודה ו....מזל טוב!../images/Emo49.gif

תודה לכם, מזל טוב לך ליהי.... אחלה תאריך להיוולדת בו

Daffynes

New member
../images/Emo45.gif בטח!

עזריאלי נשמע סבבה אבל זכור לי משהו מהמפגש הקודם... מישהו התלונן שלא הלכנו לאיזה ספורטק או משהעו בסגנון... אולי באמת נלך לעשות משהו עם עצמנו? חוצמזה, מה אכפת לכם אם יש שם עוד מפגשים של פורומים אחרים? ועוד משו - לת.מ ולעזריאלי הכי קל להגיע מכלמקום..

ונגוש

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

אבל יש לי בעיה אני עובד כל הסוכות אני אשמח להגיע אולי למפגש הבא בחנוכה רמז מפגש הבא הוא בחנוכה איש כחול הבנת

למעלה