מפגש בדרך

מצב
הנושא נעול.
רחובות מודיעין-

שמתם לב שתוצאת הסקר השתנתה?
מוזר שפתאום ההעדפה היא למפגש עם הילדים... מכיוון שאני שייכת לצד הזה אני לא ממש מוטרדת מהשינוי במגמה אבל זה קצת מוזר, לא?
רחובות מודיעין-
אבל מצד שני, אני בעייתית... לא יודעת אם גם אני נחשבת, לאור הישיבה הממושכת שלי על הגדר... (אני מעריכה שבינואר, עם המעבר לקופ"ח אחרת, אחזור למירוץ, ואז אתחיל לקטר לכן על הבירוקרטיה...).

אםל2

New member
יש 27 משתתפות/ים בפורום הזה?../images/Emo2.gif

שמתם לב שתוצאת הסקר השתנתה?
מוזר שפתאום ההעדפה היא למפגש עם הילדים... מכיוון שאני שייכת לצד הזה אני לא ממש מוטרדת מהשינוי במגמה אבל זה קצת מוזר, לא?
יש 27 משתתפות/ים בפורום הזה?

ירושלים / מרכז

מפגש בדרך

על פי תוצאות הסקר החדש, אין ספק שרובנו מעדיפות מפגש ללא ילדים. אפילו אם עוד יכנסו 2-3 בנות שעדיין לא הצביעו, הן לא יוכלו להטות את תוצאות הסקר. ולכן: בזה הרגע נפתח מכרז להצעת מקומות למפגש. אני מציעה את הבית שלי במודיעין. הדוקטור2 הציעה את ביתה ברחובות (אני מניחה שההצעה עדיין בתוקף). אתן מוזמנות להציע הצעות אחרות, וגם להביע את דעתכן אם לחכות עד לחג החנוכה (שזה בעוד 4-5 שבועות) או להפגש לפני כן.
ירושלים / מרכז
למפגש ללא ילדים אני לא רואה את עצמי מגיעה, אבל אם המצב ישתנה ויהיה מפגש עם ילדים אני אשמח מאד להצטרף מעדיפה ירושלים, מרכז. לא חנוכה!!! וכשר

שושי @:-)

New member
וואי וואי מודעין ממש מתאים לי

מפגש בדרך

על פי תוצאות הסקר החדש, אין ספק שרובנו מעדיפות מפגש ללא ילדים. אפילו אם עוד יכנסו 2-3 בנות שעדיין לא הצביעו, הן לא יוכלו להטות את תוצאות הסקר. ולכן: בזה הרגע נפתח מכרז להצעת מקומות למפגש. אני מציעה את הבית שלי במודיעין. הדוקטור2 הציעה את ביתה ברחובות (אני מניחה שההצעה עדיין בתוקף). אתן מוזמנות להציע הצעות אחרות, וגם להביע את דעתכן אם לחכות עד לחג החנוכה (שזה בעוד 4-5 שבועות) או להפגש לפני כן.
וואי וואי מודעין ממש מתאים לי
אני מירושלים יאללה מודיעין וזה בגלל שגם אני בתוך כל הקלחת של הורים בטיפולים.

שושי ושרה חבל שלא עשינו משהו

באמת??? ממתי? איפה?
ספרי ספרי אני מתה לשמוע! שרה שלא שמעה ממך הרבהההההה זמן
בקשר למפגש שהיה אצל סיגל והיינו נוסעות כולנו יחד, אני חיפשתי טרמפ
ב-
. בואו נארגן מפגש פורום בירושלים, נראה לכם שמישהו יגיע לעיר הקודש
ושושי ככה מודיעים על חזרה לטיפולים, בכזה שקט
מממהההההה?????

שושי @:-)

New member
לא להתרגש...

בקשר למפגש שהיה אצל סיגל והיינו נוסעות כולנו יחד, אני חיפשתי טרמפ
ב-
. בואו נארגן מפגש פורום בירושלים, נראה לכם שמישהו יגיע לעיר הקודש
ושושי ככה מודיעים על חזרה לטיפולים, בכזה שקט
מממהההההה?????
לא להתרגש...
לא יצא מהטיפול האחרון שום דבר חוץ מעוד הריון כימי
כרגע אנחנו החלטנו שהולכים עלכיוון בר טוב (משהו שעוד לא נוסה במחוזותינו, אז אנחנו בבירורים ובדיקות, לכשיסתיימו מן הסתם נעשה טיפול. וייאלללה תארגני, לי אין זמן, אני כמה בשש בבוקר וחוזרת הביתה בארבע וחצי...לא נשאר לי אויר לנשימה.

anguly

New member
מודיעין - מתאים לי, חנוכה נחמד,

מפגש בדרך

מודיעין - מתאים לי, חנוכה נחמד,
עדיף עם ילדים.

Michal333

New member
רחובות

מפגש בדרך

רחובות
אני מראשון... בכל מקרה מקווה להגיע - תלוי במועד...
...

מצב
הנושא נעול.
למעלה