מפגש בבלומפילד !!!

על האש

New member
מפגש בבלומפילד !!!

אנשים במשחק מול ביתר... אני רוצה ליזום מפגש עם חבריי הפורום במגרש... כדיי להכיר את האנשים שמאחוריי המסך... הייתי שמח לשמוע את דעתכם ואת ההענות שלכם
. הוווווווווווווו, אני אדום בנשמה , יאללה הפועל מלחמה, עולההההההההה, אולההההההההה.

prince01

New member
בסבבה אחי......

רק באיזה משחק??? (בקופסא אני לא אהיה) Prince01

על האש

New member
המשחק מול ביתר...

בעוד שבוע וחצי... אוו בשבת,אוו ביום שני (מועד סופי לא ידוע עדיין). אלירן כתבתי שזה יהיה במשחק מול ביתר גבר
. ולימורי מקווה שתהיה הענות של נשים נוספות... אם לא אז אולי במועד אחר... מצפה לתגובות נוספות
. הווווווווווו, אני אדום בנשמה, יאללה הפועל מלחמה , עולההההההההה, אולההההההההה.

אם זה יום שבת הזה אז בטוח שאני

לא יבוא... אם זה ביום שבת שאחריו גם אני לא יבוא.. כי בשתי השבתות אני באילת.... אז תשתדלו לעשות את זה יום שני

על האש

New member
הם משחקים מול קווראנטן

ביום חמישי הבא... מה שאומר שהמשחק מול ביתר הוא ביום שני .

וואלה אחי גם אני חשבתי על זה...

ככה שאני אומר בכיף, רק תגידו מתי ואיפה בדיוק! הלחץ בקופות!!! יא אללה איזה אנשים דפוקים בסך הכל קלטת ואלבום וכמעט שברו לי צלע והלכו איתי מכות כי רצו לצאת ולא היה לי לאן.... דפוקים! לא נורא אני בסדר, אני רקמקווה שהקלטת תהיה שווה את זה (-D ביי ביי שחף האדום והמורעל! נ.ב- אלירן... נו מה ? שכחת שאתה אמור לעשות מרוצים??

אני אבוא ../images/Emo9.gif

אבל זה די מפדח כי אני חייבת לבוא עם אבא שלי (מנוי אב ובנו
)... חוץ מזה שכולכם גדולים...לימור 17, על האש בן 22 לא?....אני בת 14.

אז מה.....אני גם דיי קטנה לעומת כול

החברים כאן... נראה לי... עם פופיקית(ענת?) תבוא אז גם אני יבוא....

על האש

New member
ענתי ,

ידוע שאת הכי קטנה... אבל במידה ויהיה מפגש...(יתכנו שינויים). עידכונים סופיים לפני המשחק מול ביתר. את יותר ממוזמנת להראות את זיו פנייך וכמוך כול שאר חבריי הפורום
.

../images/Emo9.gif

איך נעשה את זה? נבוא איזה חצי שעה לפני המשחק, או שאחריו?... אני חושבת שלי יהיה נוח אחרי, כי רק אז אני אוכל לתקוע את אבא שלי באיזה מקום וללכת לפגוש אתכם, אבל מצד שני יכול להיות *ואני מתפללת שזה לא ייקרה* שלא יהיה לנו כזה מצברוח אחרי המשחק...לא יודעת....תחליטו אתם, אבל לא נראה לי שזה יעבוד עם אבא שלי הזה...

ברור שעדיף לפני המשחק....

אפשר להפגש איזה שעה או כמה שרוצים לפני המשחק... וז נפגש נדבר וכל אחד ילך לראות את המשחק... או משהו כזה וענת, יש לי אייסי?

למעלה