~~מפגש באשדוד, motherfuckers~~

ketty the sheep

New member
~~מפגש באשדוד, motherfuckers~~

תקציר: יום שלישי, 8.7, 10-10:30 בבוקר, נפגשים בתחנה המרכזית של אשדוד, עושים כלמיני דברים בתחנה, שהיא בעצם קניון כערך בגודל של הקניותר. אח"כ הולכים לפארק, מתנחלים על הדשא, משחקים וכל זה. אחר כך הולכים אליי, רואים סרט או משהו, והבייתה. בבקשה, עשו את זה מסודר. תגובות מסודרות של
\
would be nice. *אם יש לכם הרגשה מוזרה של דה-ז'ה וו, לא טעיתם. הודעה זהה לזאת פורסמה בפורום השכן.

RaistGirl

New member
../images/Emo45.gif|ברית|דנה|

יאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר אני נוסעת לאשקלון אז בטוח אני אוכל לבוא ביום שלישי!!!!!

Snitch

New member
../images/Emo45.gif\../images/Emo31.gif לאדעת..

די קרוב לסופרלנד, לא?

ketty the sheep

New member
כן אבל..

כשחשבתי על התאריך, אז חשבתי שסופרלנד זה מאוחר יותר
טוב נו..

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

אם עוד אנשים יבואו...
הפעם ניראה את הצלצול האמריקאי?

Kryptonite

New member
האמת,../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

שיש לי.
את שני המשכיו (2 ו0)

coolit

New member
אווווו, אני רוצה לראות הצלצווווול!!

ואמרת שזה מפחיד הרבה יותר ביפנית- אז אני רוצה יפניתתתת!!! לפחות תשאיל לי או משהו!

Kryptonite

New member
קטי,../images/Emo168.gif

או למי שאנחנו לא הולכים אליה תוכל להשאיל את הצלצול (האמריקאי הפעם) ונראה אותו! ^___^

ketty the sheep

New member
את יכולה לבוא מאוחר יותר ../images/Emo13.gif

מקסימום תתקשרי למישהו מהפורום ונבוא לאסוף אותך.

Dragon slayer

New member
../images/Emo96.gifכמו שהבטחתי קטי, הנה אני רושמת

אוף.... כמה זמן לא רשמתי בפורום... מישהו מתגעגע? חחחחח, ברור שלא. בכול אופן, אני גרה באשדוד ככה שאין לי בעיה... רציתי לבוא למפגש בנס ציונה אבל לא היה לי איך להגיע, ואמא שלי לא הסכימה להקפיץ אותי מוקדם יותר. אה, ודרך אגב, מה שדיברנו עליו בטלפון קטי, לא נבוא לבית של קטי אחר כך, נבוא לבית שלי, לא יהיה לי אף אחד בבית, בסוף לאמא שלי יש משמרת בוקר, ככה שזה אפשרי. גם יותר נוח כי יש לי גינה, ואפשר להשכיר סרט בדי.וי.די אצלי ולראות אם אתם רוצים... למקרה שלא ניפגש באשדוד, אני חושבת שאלה יהיו מהודעות היחידות שאני אפרסם לבינתיים כי אני לא רוצה ספוילרים, ואני נוטשת את הפורום זמנית לטובת אייסיטי. אני אחזור כשאני אסיים לקרוא את הספר החמישי.

ketty the sheep

New member
לא לא לא

הבית שלך מסודר מדי בשביל מפגש. אמא שלך תעלה על כולנו. (לפחות עליי ועליך
)

Dragon slayer

New member
ה ל ו!!!!../images/Emo96.gif

אמא ש ל י לא בבית...אה, מקסימום נישב בגינה...

ffiendd

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif

בשמחה
אבלאבלאבל...ההורים שלי עובדים באותו היום
וזה לוהכי קרוב לאשדוד, אזזז...יש למישהו הסעה בשבילי
מייבי

coolit

New member
אעע... אולי..|בלוןכ|

אתרעה קצרה, ו.. לוידעת, אני אצטרך ללכת גם מחרתיים וגם ביום חמישי.. זה צפוף, ויש משהו שאני צריכה לעשות השבוע.. אני אנסה לדחוס אותו ליום שני.. אבל לא נראה לי כל כך שאמא תרשה. ממממ.. נראה.

למעלה