מפגש באופק 2

מבטיחה

לשיר בקולי קולות כך שאף אחד לא יוכל להרדם בחזור
ובחזור- אני מקדימה ליד הנהג החתיך ומה את אומרת מתבחששת? מה נעשה בדרך לחיים טובים? תחשבי על משהו פראי...

לא לאלימות...מינית

אני מפחד אימא,לה מה תעשו לי?? נערה ??? מטבחששט? אוי לא!!! אייי זה כואב!! דייי מספיק!!! כןן ככה טוב מעולה

נערה,איכפת לי מאבי, מאוד

ובהזדמנות זו אני מאחל לו נסיעה טובה , אבל אין באפשרותי לנסוע לירושלים , ולכן אין סיבה שהטיש בתל אביב יבוטל לתל אביבים. קפיש נערה יפה?

uri80

New member
מתקיים מפגש בירושלים, כנראה שיהיה

גדול. לי לא תזיק התרעננות מהבועה התל אביבית. לא רואה את הבעייתיות הגדולה. שכל אחד יבוא לאן שירצה, מדינה דמוקרטית בסה"כ. הערה: לא בכל יום אדם נפרד מאיתנו ונוסע לתקופה ארוכה.

מיסתי

New member
מפגש עם טיל...

תסתכלו על השעה שנכתבה ההודעה של אבי , קצת אחרי שעה זו נפל טיל קרוב למקום מגורי ושעתיים אחרי נפל עוד אחד(אומנם לא קרוב)אבל נשמע היטב... העצבים של מיסתי "מרוטים" לגמרי(כל קול שמזכיר צפירה "מקפיץ" לי את הלב). תהנו בשבילי במפגש...

Le Fay

New member
זהו, היתה צפירת ארגעה, אפשר לצאת

מהממ"ד. המון זמן לא ראיתי אותך! למה לא נדדת קצת למרכז כמו למשל האורחים שלי?

מיסתי

New member
הלוואי היה לי ממ"ד!

נכון, כבר מזמן לא התראינו ותדעי לך שהייתי ממש על הסף להגיע למרכז... אני מחכה לימים ששוב נפגש ברמת ישי...

Le Fay

New member
רעיונות מצויינים יש לך ../images/Emo9.gif

שאין לך ממ"ד זה מ מ ש לא בסדר. רק משפחות עם ילדים מקבלות אצלכם יחידות דיור חדשות עם? ולא 'התחפפת' כל החודש למרכז כי זה לא נוח, או כי 'לא נעים'?

soelistit

New member
מיסתי../images/Emo201.gif

אין מילים - ברצינות - לא מקנאה בך בשיט... את שם מתמודדת עם פחדים שאפחד מאתנו לא יכול בכלל לדמיין - ואנחנו עורכים דיונים מעמיקים על מקום מפגש...
קצת פרופורציות אנשים!!! ואגב - מי שלא בא למפגש הפרידה מאבי בירושלים - כלב...
ואגב - מי שיש לו בעיית לינה - מוזמן אליי - יש לי הרבה מקום (על הרצפה.......
סתם - יש גם שטיח
) אז חלאס עם תירוצים - תלאביבים צפוניים ומפונקים...

סוליסטית אני מעדיף להיות

כלב עובד ,מאשר מובטל ישן מחוייך על השטיח הפרסי-אפגני -כורדי שלך.... חחחחחחח אבל אני יבוא בהזדמנות (אם תזמיני אותי יפה)

soelistit

New member
אוף איתכם!!!../images/Emo46.gif

השטיח שלי בכלל לא כורדי - וסתם לידע כללי הוא ירושה של איזה סבתא מכפר שמריהו.......
אז נירה לכם שבאמת אתן לכם לישון על השטיח המלכותי????
מיטת הולנדיה וסימונס - לטובת הזוכים הראשונים - פייר אינף??? גם כן אתם - תלמדו קצת מאיתנו הכנסת אורחים - כשאנחנו טורחים להגיע אליכם - אפחד לא מציע לנו אפילו מצעים - שלא לדבר חלילה על פיסת שטיח תורכי או בדואי או ערבי (הם דוקא חזקים בתחום!)....

אבזץ

New member
לא הגיע שלום עליכם?

עלינו כבר בא. תבדקו בלוח (אולי אתם נוהגים לפי שיטת ר"ת).

משרשר ת'צמי

י ר ו ש ל י ם הנה אני בא! אחרי יותר מדי זמן, הרבה יותר מדי זמן שלא הייתי בעיר הזאת אני חוזר אליך מולדתי

למעלה