מפגש באופק 2

boaZone

New member
דרושים שלושה לרביעיית ../images/Emo23.gifות

ברצינות... נמאס לי לכסח את המחשב. רוצה להקים רביעיית לבבות, ניגש לגלוש גם לוויסט (ואפילו ברדיג' אם מישהו יטרח ללמד אותי...) ותבואו למפגש.

גרזילה

New member
נצל"ש- דרושה דירה

בירושלים, זולה ובמיקום טוב. אני נחמדה חביבה ולא נושכת. ולמפגש לצערי אני לא אוכל להגיע. באופן מפתיע יש לי חתונה

boaZone

New member
מזל טוב ../images/Emo106.gif מי החתן../images/Emo35.gif

<מזל שבשביל דירה לא צריך קורות חיים
>

גרזילה

New member
אתה!!! ../images/Emo152.gif

למה זורו??? ככה! אני רואה שאתה לא הולך להניח לי עם הקורות חיים האלה,אה? אתה רוצה אותם? (למרות שזה כבר לא רלוונטי-התחלתי עבודה אחרת.)

מתלבט13

New member
משחק בן 4 שחקנים

ושמו לבבות. הוא משחק כל היום מול המחשב שמביא 3 שחקנים וירטואליים רובוטים, והוא רוצה שלוש אנשים אמיתיים שישחקו נגדו.

אבזץ

New member
ומה יהיה בת"א?

איפה הימים שת"א שקקה חיים? למה לבטל מפגש קבוע? עד שסופסוף יש לי זמן. לא יפה.

soelistit

New member
יאלה בא יא נודניק

סופסוף תאכל משו - יא מורעב כרוני (ולא צ'ולנט!!! חחחחחח)

אבזץ

New member
למה אין כאן מעטפות גדולות?

למה מי בא ? (בתנועות ידים מתאימות) אפי' מהטיש בת"א נמאס לי. ומילא שהיה טרמפ חביב הלו"ש. אולי.... יוצא מהעבודה רק ב- 23:00 ... נצל"ש: מי מכיר שליחויות מת"א לרחובות?

מבחינתי הטיש בתל אביב חי וקיים

ואני בטוח שגם רבים לא יבטלו את המפגש הקבוע, מה הבעייה? ירושלמים תהיו בירושלים , תלאביבים תבואו לטיש הקבוע בתל אביב , למה אחד צריך להיות במקום השני? אבזץ , נתי ,תוהה , כולם.... תבואו בבקשה!!! כרגיל.

ephi79

New member
לא יפה.. להבריז לבחור לפני

שהוא טס לעולם טוב יותר.. אני אישית נוסע מתל אביב, אבל באוטובוס <אפי עדיין מנסה להסתגל למציאות החדשה בלי מנוע>

מה זאת אומרת?

כשיש טיש אז יש בתל אביב ו/או בי-ם מפגש זה משהו אחר. למפגש - כולם מגיעים. גם מת"א אבי עוזב אותנו לתקופה בלתי ידועה
וז דרכו להפרד מאיתנו. מכולנו. אם לך לא איכפת ממנו באופן אישי-תשמור את זה לעצמך, אבל למה אתה מושך את כולם אחריך?

היא ואני זוג!

לצורך בקשת הטרמפ. מפטיחות לדאוג למורל ולא להרדם בחזור. (ואני יושבת מקדימה)

למעלה