שום לבטים גברת
נ נמאס להתבחשש New member 14/8/06 #30 מממ.. דפקא כן. מסיבת רווקות פרועה לעומת ביבורים מיגעים על אלוהים . כאילו בנאדם..!!
M miss mcmillan New member 16/8/06 #62 דרוש חשפן משומש (ובעל אוטו) במצב טוב, למסירה מיידית מדלת לדלת.
S soelistit New member 16/8/06 #63 לכי על זה מתבחששת תתפרעי גם בשבילי... (ואני יודעת שיש לך מספיק אנרגיות לזה - אל תעבדי עלי )
ח חיים טובים 28 New member 14/8/06 #21 ירושלים דווקא??? זו דרך לסנן אותי? עם חברים כאלו ?? ואני לתומי חשבתי מסתבר ש...
S soelistit New member 13/8/06 #14 חחחחחחחחחחח אחרי שהכרזת קבל עם ועדה שעדיף להתנדב לקומנדו זבל - נזכרת לשאול??? כפרה עיוני - לך לחבורת הזבל - אנחנו לא בעדיפות שניה!!!
חחחחחחחחחחח אחרי שהכרזת קבל עם ועדה שעדיף להתנדב לקומנדו זבל - נזכרת לשאול??? כפרה עיוני - לך לחבורת הזבל - אנחנו לא בעדיפות שניה!!!
U uri80 New member 13/8/06 #13 אשתדל התיצב. מקווה שאספיק לחזור מוקדם מספיק. מתי מתכוון כבודו להתחיל פחות או יותר?
פ פנדיאני New member 14/8/06 #18 אשתדל להגיע במידה ויסתדר לי מבחינה טכנית. על פניו רוב הסיכויים חיוביים.
A avi972 New member 14/8/06 #25 שלחתי מסרים עם הפרטים מי שלא קיבל זה אח ורק בגלל תקלה בתפוז, ובוודאי שלא באשמתי. בכל אופן, מי שלא קיבל פרטים, שיודיע לי
שלחתי מסרים עם הפרטים מי שלא קיבל זה אח ורק בגלל תקלה בתפוז, ובוודאי שלא באשמתי. בכל אופן, מי שלא קיבל פרטים, שיודיע לי
N naty 1 New member 14/8/06 #26 1. אשתדל 2. מנצל"ש להודעת דרושים דרוש פרטנר מקצועי למשחק "מטקות" על החוף פעמיים שלוש בשבוע, לאור נטישת פרטנר קודם. ימים ושעות גמישים ותלויים בשעות עבודה משתנות. קורות חיים, הצעות ומענות יש לשלוח בפרטי.
1. אשתדל 2. מנצל"ש להודעת דרושים דרוש פרטנר מקצועי למשחק "מטקות" על החוף פעמיים שלוש בשבוע, לאור נטישת פרטנר קודם. ימים ושעות גמישים ותלויים בשעות עבודה משתנות. קורות חיים, הצעות ומענות יש לשלוח בפרטי.