מפגש אש שלישי בארץ

galille

New member
מפגש אש שלישי בארץ

שלום לכולם, בשעה טובה, התמונות ממפגש האש השני על האתר אז מוזמנים לראות : http://fire-in-israel-12-10-06.blogspot.com/ אז החורף מאחור והגיע הזמן להתחיל בחגיגת אש. ביום שישי, ה 18/5/07 בשעה 20:00 בדיוק של מילימטרים נדליק כולנו ביחד את האש בחוף התופים. למי שלא היה בשניים הקודמים, היינו בן 30-40 אנשים וכולם הדליקו בו זמנית. היה פשוט מדהים והרשימה רק גדלה מאז. רצוי להגיע מעט לפני להתארגן על העיניינים. כל אחד שמגיע להדליק(פוי, סטף, כדורים או כל מה שמשעשע ונידלק) שיביא איתו 2-3 ליטר נפט. גם מים רצוי להביא כי אן שם איפה להסיג. אם יש שאלות או...תרגישו חופשי להתקשר. גל גל אש - 052-3597993. נתראה באש.

אהד מ

New member
להקת בצורת

אתה בטוח שאין איפה להשיג מים בחוף התופים, או שזו שוב טעות סרנדיפיטית נחמדה והבעיה היא להסיג המים בעת הגאות . אפשר לכבות אש גם בעזרת חול השאלה אם יש חול בחוף התופים. מקסימום יחבו עם תופים. יש תופים החוף התופים?

galille

New member
להקת מצחיקול

מים לשתות, מכיר??? אתה יודע, שעושים פעילות גופנית ממש רוצים לשתות, ככה זה עובד, מה לעשות?ומים מהים, קצת מלוחים מידיי. אם אתה לא מכיר אז תשתה בהזדמנות...

אהד מ

New member
בפורום

גל אם משתמע מדבריו גוון ציני זה משום שיש בי גם פן כזה, אך אין בדבריי או מכתביי שמץ של רצון או כוונה לפגוע, ואם בכל זאת פגעתי אז בכנות אני מצטער. אם הבנתי לא נכון זה אולי בגלל שאני אדיוט ואז בכלל אין מקום להתייחס ברצינות. רצינות היא נוש נוסף, מדובר בפורום ג'אגלינג, למרות שחלקנו לוקחים זאת מאוד ברצינות הרי שמדובר בשטויות. לסיכום אני אפילו מכיר אותך ומוקיר פועלך, בהצלחה בארגון המפגש הבא והבאים אחריו, אשתדל להגיע למרות המרחק. אל תשכחו לשתות הרבה, אז מה אם אתם שוטים....

galille

New member
אחריי שעות של יסורים - תודה...

טוב, אז אם לא ראית, בן המילים שכתבתי לך יש קמצוץ ציניות גם כן. הסר דאגך מליבך, רצינות זה לא התחום שלי ולא, לא נפגעתי, לא בכזו קלות, בן אדם. חשבתי שהתשובה מתאימה לשאלה, זה הכל. בכל מקרה, יהיה אחלה מן אחלה, תגיע אתה וכל הסובבים אותך. נפגש באש. גל גל אש.

danielthewhite

New member
לעזאזל איתכם!

מה יש לכם מלקבוע את המפגש באופן שיטתי בתאריכים שבהם אני לא יכול להגיע... קבענו בתאריכים האלה לצלם את הקטע שלנו להום אוף פוי, ומכיוון שזה צילום מסובך יחסית, לא נוכל לעשות את זה שם... טוב, נראה, אולי יהיה אפשר להזיז... אנחנו ממש רוצים לבוא...

LPH

New member
תבורך! :) אגיע ...עם כמה ליטרים טובים

של נפט.

למעלה