מפגש ארבעים פלוס

חרוז

New member
מפגש ארבעים פלוס

לחברי צאט ארבעים הותיקים שארגנו את המפגש בנתניה, היתי במפגש, באתי עם ידידה שמצוטטת בצאט,אמנם היה נחמד, אך לא הספקתי להכיר אנשים, האווירה היתה נחמדה אך היה מאוד רועש, ואלה שהכירו רקדו עם מי שמכירים, בתור חדש נשארתי עם ידידתי בצד,לדעתי צריך לארגן מפגש שמאפשר לאנשים להכיר אחד את השני בלי מאמץ מיוחד. לדוגמא ערב שירה בציבור או ערב שמלכד יותר. כמובן, קבלו את הערותי כביקרות בונה ולא חלילה כהערות. אגב: אם צריך עזרה אני מוכן לעזור בענין מאחר ויש לי יכולת ארגונית. תודה על ההזמנה וכל טוב

חלומית:)

New member
חרוז הופתעתי !!

יו חרוזזזזזזז איזה פיספוס כלל לא ידעתי שאתה שם חרוז ועל זה צר לי . הגעתי מרחוק מאוד לראות את כולם ואכן היו הרבה חברים ואיבדתי לראות חלקם לצערי. חבל שאתה גם היית אחד מהם . ורואה בהודעה שלך מקום בו יש לתת את הדגש , יפה אמרת. חלומית :)

חרוז

New member
פסוס שלי לא שלך

חלומית / אכן חבל / אבל / הפספוס שלי / לא שלך / אך לא נורא יבוא היום / שניפגש במפגש החלום / ואם לא / נמשיך לצוטט בצאט / וזה גם לא מעט

New member
וי חרוז מדבר במרוקאית ?

חרוז חחחחחחחחחחחחחחחחחח המילה פסוס במרוקאית לא תאמין וי פסוס = איבר מין זיכרי חחחחחחחחחחחחחח חלומית :)

חרוז

New member
בכיף היתי אוכל עכשיו מופלטה

אמנם היה לי פספוס,עם המילה פספוס, אמנם אינני מרוקאי, אך יש לי הבנה רבה בנושא מרוקאים, היתה לי חברה מרוקאית כעשר שנים (חיינו ביחד) אכלתי קוסוקס, מופלטה ומעקודה וסחינה, חרירה, אני אוהב את המרוקאים ובמיוחד המרוקאיות שרובן חתיכות ויפות, אני חושב שעושים עוול למרוקאים בתדמית שהדביקו להם, אנשים חמים ורגישים. בקיצור אם את מרוקאית אז את על הכיפך, רק לא לאכול הרבה סחינה בשבת, זה משמין.

New member
צ`אט פורומי

ראית חרוז איזה שקט כאן ? אפילו במרוקאית יצא לך לדבר מרוב שקט :) ניראה לי שכאן להבדיל מהצא`ט הרגיל כאן יש שכינה (לא מרוקאית ) אולי אבחר בצ`אט פורומי ? דרך אגב עלה לי רעיון לתפוז , הם יכולים ליצור חדר תמיכה מעין צא`ט שאינו מחובר לצא`ט הרגיל , שם אפשר לתקשר איתם ישירות במידה ויש בעיה . רעיון גדול לא ? חלומית דרך אגב חרוז ......... אתה נחמד מאוד הנה לך פרח -----{{----{@

חרוז

New member
יש ברעיונותיך מן החלום

חלומית, חלומית / את כמובן עולמית / את הרעין / שלחי לתפוז האדון / אולי מישהו יקשיב / ויסכים ליישם התחביב / אגב אם אנני ממשיך להגיב / דבר ראשון / זה משום שאני הולך לישון / ושנית שיהיה לך כל טוב / לילה טוב.

חן.

New member
מפגש בחנוכה?

אני נרתמת למבצע, כתוב לי מייל אם אתה באמת מעונין ונארגן משהו בסגנון שהצעת, שנראה לי מאד מבטיח

חרוז

New member
לחן / חן חן

לחן / חן חן על תגובתך, עקרונית אני מוכן להצטרף ולעזור. אני מוכן לארגן מפגש בירושלים (מאחר ואני ירושלמי) במועדון החאן. לארגן שירה בציבור, ריקודים ועוד כל מיני פעולות שיתרמו לכך שתהיה היכרות של כולם עם כולם. יחד עם זאת אפשרית גם פעילות אחרת במקום אחר. אני מבין ש - 007 מתכוונת לארגן משהו וכנראה היא מנוסה בענין. בקיצור אני מוכן לעזור, אך כדאי שכולם ישתפו פעולה. כמו כן לאור העובדה שאני חדש בצאט ובכלל, אנני רוצה לגנוב ההצגה אדרבא תרתמו אתם אותי למשימה ואשמח לעזור

עובדת על זה

מפגש נוסף לחדר ============== בימים הקרובים תפורסם הודעה בפורום לגבי מפגש קצת שונה ממה שהיננו מורגלים אליו. הפעם יש מקום לקרב ולצרף לחבורה את החברה ``החדשים`` שהתווספו אלינו לחדר. זו הזדמנות לבקש מכל החדשים המעוניינים להצטרף אלינו להשאיר לי פרטים ב- אי מייל [email protected] אגב, רעיונות יתקבלו בברכה 007 - ליהי

חרוז

New member
לבונדה - משימה סודית בהחלט

תודה על תגובתך, הגבתי קודם להודעתה של חן, מאחר והתשובה ארוכה ומתאימה כתגובה למה שאמרת, אודה לך אם תוכלי להסתכל בתגובה, נושא ``לחן/ חן חן. בברכה (*** חרוז ***)

קלאודיה

New member
מפגש בנתניה

חרוזון יקר מצטערת שהרגשת מחוץ למערכה במסיבה.אכן היה רעש וזה לא היה המקום להיכרות מעמיקה כי זאת היתה מסיבת ריקודים - ורקדנו כולם עם כולם- אלה שמכירים ושלא מכירים, ועם כל מי שהיה על רחבת הריקודים (אפילו לא מהצאט).....היית צריך רק לקום....אשמח אם תארגן ערב שירה או כל ערב אחר (אני לא בטוחה שאתם רוצים לשמוע אותי שרה.........חחחחח, אבל בכל זאת אבוא) אז במקום לחכות שנבקש ממך לארגן-פשוט תארגן חרוז חרוזון ישב במועדון הרגיש כה בודד אז למה לא רוקד?? בפעם הבאה כשתהיה פה מסיבה יודיע הכרוז שמסמר הערב הוא חרוז

למעלה