מפגש אצל עזרא 30/3/06

מפגש אצל עזרא 30/3/06

בוקר טוב חברות/חברים מבקש לשרשר שוב מי מגיע סופית למפגש על מנת להערך בהתאם להזכירכם:המפגש ברמת אפעל שליד תה"ש ביום ה' 30/11 בשעה 18:30 נא התיחסותכם תודה ויום נפלא

סועד

New member
אבינו היחיד והמיוחד בקר טוב, אגיע

למפגש בעזרת השם אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, אוכל להודיע לך בודאות יום יומיים לפני. כתוב לנו מה הם ראשי התבות של תה"ש וכל הכבוד לך על הארגון. בברכה שוש.

סועד

New member
אבינו, אני מציעה שתתן הסבר איך

מגיעים לאזור ברכב הפרטי או/ו הציבורי. בברכה סועד.

../images/Emo41.gif זאת אני , בגלגול הקודם

|הייתי שחרזדה, מכשף רשע התאהב בי , ומאחר , וסירבתי, הפך אותי לשד והכניס לבקבוק, אך מידי פעם, מצליחה לצאת ולו לרגע. הבברכה אני היא שניהם

ערב טוב תגובה לשד ,../images/Emo24.gif

ערב טוב השד מבגדד, אם יבוא יום ולא תצליחי לצאת מהבקבוק , אז מה יהיה יהיה לי חבל שלא תצא, אז תצטרכי להתאהב עם מכשף רשע , וישבור את הבקבוק, ואז תהיה גם שד וגם מכשף, תשמרי על עצמך שלא תגיעי לזה, אני מקווה, שיהיה לך אחלה שבוע, בריאות אושר ונחת, תזהרי שלא תהיה באמת שד במציאות, אני מאחלת לך כל טוב, תמשיכי לזרום עם החיים, באהבה מונירה האחת,

ערב טוב בקשר למפגש ,

אני מאוד אשמח אם יש משהו מהסביבה לקרית מלאכי יכול לאסוף אותי , אני מאוד רוצה לבוא, אבל אין לי איך להגיע, אני מאוד רוצה להכיר את כולם , אז אני מבקשת לידיע אותי אם אפשר , אשמח לבוא למפגש, תודה מראש, בידידות מונירה האחת, כן ירבו כמוכה אברהם אבינו,

למעלה