מפגש איקאה 2007

navinav

New member
מפגש איקאה 2007

חברים יקרים השנה ייערך מפגש איקאה בתאריך 28.9.07 יום שישי, חול המועד סוכות.(כמו בכל שנה) השנה תהיינה חולצות המועדון חולצות טריקו מאיכות טובה (צפיפות בד גבוהה) במחיר סמלי על מנת שנוכל להזמין גם כמות נאותה וגם מותאמת לרובנו, אבקש כי תרשמו כאן את הצבעים שאתם הייתם רוצים וכן את המידה שלכם. כחול, אדום , לבן, ירוק, בורדו, שחור, כתום וכו'.... מי שלא יוכל להגיע למפגש הגדול מסיבותיו האישיות (אף פעם אין אפשרות שזה יתאים לכולם) ורוצה חולצה, שירשום כאן גם את דרישותיו ונשמור לו. תודה על שיתוף הפעולה. בנוסף- בקרוב תהייה פגישה נוספת לגבי האירוע. כאמור האירוע הוא של המועדון כולו וחל על כל החברים, יש צורך במתנדבים לסיוע הבטחת(לא אבטחת) היום הזה. הפעם יהיו שעות מסודרות- שעת התנדבות אחת לכל אדם, לכן נורא חשוב שמי שכן רוצה לעזור ולקחת חלק, יגיע לפגישה הבאה שמועדה יפורסם כאן בקרוב.

זה הזמן לתת יד

חברה.....מי שיכול לעזור שירים את ידו: העזרה הנחוצה .... דבר ראשון יש לנו צורך במימון , מימון לפליירים או ו לחולצות. כמובן שלמממן ינתן קרדיט בצורה של הדפסה על החולצה או על הפלייר. כל מי שמכיר מישהו שיכול לעזור בנושא נא ליצור קשר תודה ויום טוב

navinav

New member
איזה יופי

לא להתלונן אחר כך שאין לכם את המידה הנכונה או הצבע. אנשים מתנדבים,משקיעים מהזמן שלהם כדי שיצא משהו טוב לפועל - מה כבר ביקשתי? צבע ומידה? אנשים תתחילו לשרשר!!!

pj mymon

New member
אני יכול לעזור עם הפליירים

הפלאפון שלי הוא 0525866663 תגידו לי כמות, סוג נייר, צבע הדפסה וכו'... ואני ישתדל לסדר משהו חולצות: כחול, מידה XL ירוק, מידה M

adik

New member
אני השמח לתת יד

אבל אני יוכל רק ביום המפגש, אני חייל ואני לא יכול להגיע למפגשי הכנות אז אם אני יכול לעזור במשהו רק תגידו.

בימבה83

New member
ערב טוב חיפושיות :) 2 חולצות...

אז ככה 2 חולצות אחת אדומה השנייה שחורה מידה S

k0biX1303

New member
לא לא לא לקרוא לזה מפגש איקיה.

צלצלו אלי מחברת איקיה ואיימו בתביעה במידה ונמשיך לקרוא למפגש "מפגש איקיה, זה אינו מפגש איקיה אלה מפגש מועדון החיפושיות הישראלי. אותו כנ\"ל ם לכל מי שמפציץ פליירים לא להשתמש בשום אופן מונח מפגש אקיה אלה מפגש מועדון החיפושיות אשר יתקיים במתחם איקיה.

latino76

New member
הקולות של פיראוס מזכירים לי את חיפה../images/Emo2.gif

מי איפו בתה אתה ?? שלום חייל..

מרינה74

New member
שלום

קודם כל אם אתם צריכים עזרה אז בכיף, אני גרה בנתניה 5 דקות מאיקאה וגם יש לי יותר מדי זמן פנוי כי נגמר הסמסטר P: לגבי חולה, אני רוצה במידה S בצבע אדום :)

חולצות

מידה M לבן 2 יח' שחור 2 יח' אדום 2 יח' כתום 2 יח' מידה L לבן 1 אדום 1 סה"כ 10

למעלה