פעם הבאה אני באה עם כפכפים,ולא אכפת לי שהן קרועות ומגעילות! נטרבתי עד שד עצמותיי כולל הגרביים והאולסטאר (שלקח להן שנה להתייבש,וגם אז הן היו עדיין רטובות..כל שניה השמש עברה למקום אחר ונוצר צל בצקום שהשארתי אותן XD) בוחעחע ראיתם אותי בחזיה בלייב XD
המפגש הכי כיפי שהיה לי מכל המפגשים של כל פורום(בכללי זה 20 אני חושב~) בהתחלה הגעתי לתחנת הרכבת של תלאביב אוניברסיטה והייתי ראשון...לבד...בודד ואז באה גלצ'אן וברצ'אן )+$#@_@!)%@+ והסתובבתי אם השלט של סנואי בטענה שאני גלצ'אן הא!האהא! ואז באו עוד המוןהמון אנשים ושיר באה וכלמיני אנשים~ ואז באה גם שניצ'אן וקפצה עלי~ ישבנו בתחנה והיו כמה מנגות~(ברכבת סיימתי את ווליום 11 של בליץ') והיה לאבלס כמובן גנבתי את זה והתרוצצתי אם ריטסוקה מתקלח והראתי לכולם 3@$)@(+E@)$@!!~~O#@~#@O!! ריטסוקהבישיחמודישלי3> והראתי לאנשים ריטסוקה גונח אמא של גלצ'אן הייתה שם...מטריד...מאוד...גר..... אחרי המוןהמון זמן הלכנו 5 מטר למקום מוזר אם מכונת משקעות ודיברנו וכלמיני אחריי זה הלכנו לגני יהושוע~ פתחנו את הפיקניק...דבר ראשון אוראו!XDDDDDD נגמר מהר..יותר מידי מהר.... *מנסה להחביא את העובדה שאני ושניצ'אן התחבקנו כל הזמן וזה הטריד את כולם אניחושב* ואז הם התחילו אם הבלונים אז אני חנ שני ברצ'אן וירדן ברחנו רחוק~~רחוק(ברצ'אן היא פנסי %)@#%#+_@) וישבנו ודיברנו וכלמיני~~~~היה נהדר ואחריי זה הלכנו לבדוק מה איתם..והם התחילו לחבק אותנו רטובים אז ברחתי מהר~~~~~~~~ ושיר באה אלינו וחיבקה אותי כלהזמן רטובה )$#@+@#%)@!(@)+# מיעו~ושכבנו שם הרחק הרחק וחנ נסתה לצלם אותנו~~!והיא צילמה והסריטה.but with my super duper power i dealte it בוחעחע ומה היה אחריי זה...חזרנו שכבר לא היו הרבה חיבוקים רטובים~ ואז הם שחקנו NEVER אומשו~ כולם שחקו חוץ ממני ומשני~ o.o ואז ברחנו לנו ושחזרנו כולם שאלו איפה היינו ומה עשינו~אנשים אתם המטרידים! >.< ואז סדרו את האוכל והכל ולקחתי לניצן את כפפת הרוקיה השחורה והתחלתי להוציא מאנשים את השיניגמים שבהם!!!כןכן!!! ואחריי זה אניחושב שכולם הלכו למתקניי עץ לא?XD היו לי כמה ריבים אם אנשים >.< אבל חיבקתי את משמו אם הציורי ם3$@)#$+@)$#@ וגלצ'אן אמרה שתצייר לי סאנזו ורנג'י גלצ'אן דאייסקי 333333333333333333333>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ואז הראיתי לקסואי(השמעתי) את ההקלטה של קנג'י אתה קצת נינג'ה בעצמך ודיברנו וכלמיני XD ואז הלכנו לחנות אם הערס~קיבלתי תאימות מהגלידות והארטיקים...המון! ושניצ'אן הביאה לי לשתות מהקולה ~^___________________________^ ואני לא בזבזתי כלום כי אני צריך למנגות...בוחעחעח~. (הרגע אני נזכר שחלמתי שמצאתי עוד 50 שקל~רודף בצע שכמוני) חזרנו למתקן וכלמיני~ומשם לא זזכור לי כלכך רק שדיברנו במתקן והסתובבתי אם פנסי ושניצ'אן~ הו~ולפניי המתקנים בהתחלה הלכנו לנדנדות הצמיגים~ואני ושני כמעט נפלנו יחד ~<~ ואז המון אנשים הלכו והיה עצוב~ וראינו מישהי שנראית כמו ניצן XDDDDDDDDDD ואז שיר הלכה אם אחותה XD ואז אני ושניצ'אן שוב ברחנו~ אמרנו שנחזור אבל הזמן זז ואף אחד לא אמר לנו שהוא הולך ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אז ב20 ל8 בערך חנ וברצ'אן באו וברצ'אן איבדה את הציורים שלה ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ברצ'אן דאייסקי ;;; אני אצייר לך ציורים מבטיח.3> ואז חנ אמרה לשני שהן הולכות ב8 ולא ב9 כי ההורים שלה באו....יאי T_T. וכאבה לשניצ'אן היד מאוד;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ווווולא היה מגניב ;;;;; וברצ'אן כעסה עליי אניחושב~ ואז עלינו על הנדנדות צמיגים שוב והייתה אווירת דיכאון~ אחרכך ב8 ברצ'אן הלכה...ואז חנ ושני צ'אן הלכה ;;;;;;;;;;;;;;;;;; שני הלכה ;;;;;;;;;;;;;;;; *מליוני חיבוקים* ;;; ואז נשארתי לבד.אחריי שכולם הלכו. התקשרתי לאמא שלי ובמשך שלושתרבע שעה עד שהיא הגיעה רק שקעתי במחשבות~ בסוף היא הגיעה,יש לי תיק חדש...והלכנו הביתה מישני: דרכתי על בוץ טובעני <_< והלכו הנעליים גלצ'אן שאלה אותי"אמרת שיש לך בגדים להחלפה לא?" המ..כן למה" *משפריצה עליי בקבוק שלם* "גררר )$#+@)%+@#)%@+#$" -התקשרתי לשיפסי והוא ניתק לי כשאמרתי אהובי ואמר לי לא להתקשר יותר~ והיה כיף ונהדר~וכלמיני ואני אוהב את כולכם וסליחה ממי שלא נפרדתי ממנו אני מארגן מפגש לפני בצפר ביום שישי ה1.8 בהוליק אני כבר אפתח נושא אני מקווה שתבואו,זה חשוב לי..;; אוהב את כולכם,עומר (שני אני אוהבאותך #$)!+_#$)!) 3333333333333333333333>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
עם בקבוק מים!!! אבל הוא ברח... עכשיו שחושבים על זה נראה לי שפכתי מים על כולם! שפחתי בקבוק שלם על אנאי!!! ושפחתי מים לתוך החולצה של פאקו!!! וגם לתוך המכנסיים של גל!!!