מפגש- אז ככה

MommyHug

New member
מפגש- אז ככה

בזכות השרשור של מי לא מגיע למפגש, אני מבינה שלא פספסנו אף אחד, אלא יש כאלו שבוחרים לא להגיע (ולא משנה הסיבה) ולכן אני מרגישה שאפשר לקבוע סופית. נפגשים ביום חמישי, 24.10.05, בשעה 20:00 בפ"ת (נודיע לכם בקרוב בבית של מי ומה הכתובת, וכמו כן איך להגיע) אלו שאמרו שמגיעים הם: לילי נמר עפרונית מהודרת LLB קצת דיווה אוהד אסטון חן1 היחיד LLB מביאה כוסות (חם וקר), צלחות, מפיות, מזלגות וכפיות חד פעמיים. (תביאי 12-15 מכל דבר, טוב?) אפשרויות נוספות: בקבוקי שתיה קופסאות שימורים- זיתים, מלפפון חמוץ, תירס עוגה / עוגיות וממתקים אחרים / קוראסון חטיפים מלוחים / בורקסים תפוחי אדמה וגבינה נס קפה וחלב מה אתם מביאים?

המשך מפגש..

אנשים נוספים שרוצים להגיע ולא רוצים לרשום בכללי.. מוזמנים לשלוח מסרים לפרטי :) ושם נראה לי גם תעשה חלוקת תפקידים :)

נ.ב אאוטינג

מחקתי הודעות.. מכיוון שיש לי ניק.. ואין צורך לחשוף את שמי :) או שמות אחרים.. לשם זה נועד הניק יונואוו

גKיה

New member
אפשר להגיד משהו על המפגש?

אבל כבר זמן שאני רואה שבעצם אין היענות מסיבית כמו במפגשי פורום אחרים. הסיבה למשל שאני לא חושבת כלל להגיע היא שהסדרה תכף תיגמר ולא ברור בכלל מה יעלה בגורל הפורום. אני מקווה שהוא ימשיך לפעול ואז נוכל לבדוק אם אפשר להעמיק בו או לא. בכל מקרה, אני חושבת שיתכן שאלה שכן רוצים לבוא יצרו בינהם קשר אישי שלא קיים בין אחרים. אני אומרת את זה כי אני מרגישה שזו שאלה שאתם שואלים את עצמכם, מדוע כל כך מעט היענות. אני מציעה לכם לנסות להשיב על השאלה, בשאלה. בתור מי שלא מגיעה הייתי שמחה אם גם אתם הייתם עונים על השאלה ההפוכה, למה אתם כן רוצים להיפגש, אם זה נוח לענות כמובן. בכל מקרה, אני מאחלת לכם מפגש פורה ומעניין וכייפי, אני בטוחה שכשכבר תהיו אחרי זה יעורר קנאה שנפגשתם והיה לכם גיבושון קטן. וברוח הסדרה, מקווה שלא פרצתי את הגבולות שלכם.

MommyHug

New member
אני גם תהיתי לעצמי כבר זמן מה,

לא למה אין היענות גבוהה, אלא למה גם אלו שאומרים שהם יבואו ורוצים להיפגש מתעכבים בכל פעם שנקבע יום, נזכרים ברגע האחרון לבקש להזיז יום, וכו'. משום מה נראה לי שהמפגש לא יצא, בגלל ההתנגדות הגדולה שיש פה- סמויה וגלויה. אני לא רואה אף אחד רציני מספיק בעניין הזה, חוץ מזו שהציעה את ביתה ומשניים נוספים שסגורים על כך שיגיעו. אני לא אומרת את זה בכעס, אני באמת חושבת שכמו שאמרת זה משהו שאנחנו צריכים להתבונן בו ולחשוב למה הוא קורה.

תשמעי

נעשה מפגש מצומצם :) פעם הבאה יקבלו חשק.. באמת אם חושבים על זה בפורום השני שלי שמודיעים על מפגש.. אז יש צורך לצמצמם כי יותר מידי רוצים לבוא <במפגש האחרון היו יותר מ40 וזה אחרי ניפוי רציני> לאט לאט שיכירו אולי יהיה כאן יותר זורם

הפורום ימשיך גם אחרי

זה פורום שנועד לדבר על דברים ולא רק על הסדרה.. הסדרה הייתה טריגר :) ואת עדיין מוזמנת כל מסע מתחיל מצעד אחד.. ככה גם ההכרות

MommyHug

New member
סיכום ביניים-

LLB- חד פעמי אוהד אסטון- עוגות ועוגיות לילי נמר- בורקסים יפה, אנחנו מתקדמים... נשאר- בקבוקי שתיה ונס קפה וחלב כמובן שאפשר להוסיף! אנחנו נהיה בהיקף מצומצם, אז לא צריך יותר מידי...

MommyHug

New member
קצת דיווה,

שתינו נשארנו. את תוכלי להביא נס קפה וחלב, ואני אביא שתיה? או ההפך? יש עוד מישהו שרוצה ככה ברגע האחרון להצטרף? LLB, אוהד ולילי- אתם תצליחו להגיע? צריכים הוראות הגעה (שישלחו לכם במסרים)?

MommyHug

New member
אחלה! אני אכין תגים כאלו עם שמות...

אני אגיע לפ''ת בדיוק ב20:00 כי אני

מסיימת ללמוד ב19:00 רק לא אמרת לי לאן בפ''ת

למעלה