מפגש אוננות (?)
היי
מה שלומכם?
אני אמנם לא מגיב קבוע פה אבל משתדל לעקוב ולהנות מהפוסטים המעניינים
לפני מספר שבועות זכור לי שהועלה הנושא של מפגש אוננות שזכה להתלהבות מצד חברי הפורום.
אני לא יודע אם משהו כזה יצא לפועל אבל החלטתי להרים את הכפפה.
חשבתי לארח אצלי, יום חמישי הקרוב, מפגש אוננות
כמובן שכמו כל דבר וכל מפגש, בסופו של דבר שום דבר לא מחייב אף אחד ולכן זה גם יכול להיות בסופו של דבר מפגש רגיל, עם זאת ננסה לפחות לכוון שכן יהיה משהו שמשלב צפייה והנאה הדדית.
אז איך מתקדמים? מה השלב הבא?
כמובן שמי שמעוניין מוזמן פשוט להגיב על הפוסט הזה.
ברור שמספר המשתתפים מוגבל וברור שצריך להחליט על היחס הדרוש בין בנות לבנים.
די ברור מאליו שמספר המעוניינים יהיה גדול יותר ממספר המעוניינות ואיך שלא חשבתי על זה הגעתי למסקנה שהייתי מעדיף שמישהי תיקח את היוזמה ותקבל את ההחלטות לגבי מספר האנשים, היחס המתאים בין נשים לגברים (50:50?) וכו.
אז אם יש כאן נשים שזה מסקרן אותן ומעניין אותן והיו רוצות להוביל את זה ולהחליט על הפורום המתאים אז אשמח אם תפנו אליי בפרטי, נעשה תיאומים וכמובן נעדכן את מי שצריך לעדכן.
מישהי מעוניינת?
ושוב - אף אחד לא יוכרח לעשות כלום בסופו של דבר
מנהלות הפורום - מקווה שזה בסדר שפירסמתי את זה כאן
ואשמח אם תהיו בעניין ותעזרו
היי
מה שלומכם?
אני אמנם לא מגיב קבוע פה אבל משתדל לעקוב ולהנות מהפוסטים המעניינים
לפני מספר שבועות זכור לי שהועלה הנושא של מפגש אוננות שזכה להתלהבות מצד חברי הפורום.
אני לא יודע אם משהו כזה יצא לפועל אבל החלטתי להרים את הכפפה.
חשבתי לארח אצלי, יום חמישי הקרוב, מפגש אוננות
כמובן שכמו כל דבר וכל מפגש, בסופו של דבר שום דבר לא מחייב אף אחד ולכן זה גם יכול להיות בסופו של דבר מפגש רגיל, עם זאת ננסה לפחות לכוון שכן יהיה משהו שמשלב צפייה והנאה הדדית.
אז איך מתקדמים? מה השלב הבא?
כמובן שמי שמעוניין מוזמן פשוט להגיב על הפוסט הזה.
ברור שמספר המשתתפים מוגבל וברור שצריך להחליט על היחס הדרוש בין בנות לבנים.
די ברור מאליו שמספר המעוניינים יהיה גדול יותר ממספר המעוניינות ואיך שלא חשבתי על זה הגעתי למסקנה שהייתי מעדיף שמישהי תיקח את היוזמה ותקבל את ההחלטות לגבי מספר האנשים, היחס המתאים בין נשים לגברים (50:50?) וכו.
אז אם יש כאן נשים שזה מסקרן אותן ומעניין אותן והיו רוצות להוביל את זה ולהחליט על הפורום המתאים אז אשמח אם תפנו אליי בפרטי, נעשה תיאומים וכמובן נעדכן את מי שצריך לעדכן.
מישהי מעוניינת?
ושוב - אף אחד לא יוכרח לעשות כלום בסופו של דבר
מנהלות הפורום - מקווה שזה בסדר שפירסמתי את זה כאן
ואשמח אם תהיו בעניין ותעזרו