מפגש אוננות (?)

ravak270

New member
מפגש אוננות (?)

היי
מה שלומכם?
אני אמנם לא מגיב קבוע פה אבל משתדל לעקוב ולהנות מהפוסטים המעניינים :)

לפני מספר שבועות זכור לי שהועלה הנושא של מפגש אוננות שזכה להתלהבות מצד חברי הפורום.
אני לא יודע אם משהו כזה יצא לפועל אבל החלטתי להרים את הכפפה.
חשבתי לארח אצלי, יום חמישי הקרוב, מפגש אוננות :)
כמובן שכמו כל דבר וכל מפגש, בסופו של דבר שום דבר לא מחייב אף אחד ולכן זה גם יכול להיות בסופו של דבר מפגש רגיל, עם זאת ננסה לפחות לכוון שכן יהיה משהו שמשלב צפייה והנאה הדדית.

אז איך מתקדמים? מה השלב הבא?
כמובן שמי שמעוניין מוזמן פשוט להגיב על הפוסט הזה.
ברור שמספר המשתתפים מוגבל וברור שצריך להחליט על היחס הדרוש בין בנות לבנים.
די ברור מאליו שמספר המעוניינים יהיה גדול יותר ממספר המעוניינות ואיך שלא חשבתי על זה הגעתי למסקנה שהייתי מעדיף שמישהי תיקח את היוזמה ותקבל את ההחלטות לגבי מספר האנשים, היחס המתאים בין נשים לגברים (50:50?) וכו.

אז אם יש כאן נשים שזה מסקרן אותן ומעניין אותן והיו רוצות להוביל את זה ולהחליט על הפורום המתאים אז אשמח אם תפנו אליי בפרטי, נעשה תיאומים וכמובן נעדכן את מי שצריך לעדכן.
מישהי מעוניינת?

ושוב - אף אחד לא יוכרח לעשות כלום בסופו של דבר

מנהלות הפורום - מקווה שזה בסדר שפירסמתי את זה כאן :)
ואשמח אם תהיו בעניין ותעזרו ;)

seelinewoman

New member
בהצלחה במפגש

ravak270

New member
בנתיים...

נדמה שאין ממש היענות...
תיבת המסרים ריקה וגם הפוסט לא זוכה לתגובות.
אין עניין?
אין סקרנות?
אפשר גם להפוך את זה לסתם מפגש היכרות

בכל מקרה, האירוח עליי :)

Tiger Steve

New member
יש כבר תכנון של מפגש היכרות

אתה מוזמן להציע את ביתך למנהלות

ravak270

New member
כן אבל...

חשבתי יותר לכיוון של מפגש אוננות...
לא שהייתי במפגשים אחרים אבל ממה שנשמע הם לא בהכרח מיניים
חוץ מזה שבגלל האופי המיני אני מניח שהציפייה היא למספר מצומצם יותר של אנשים ולא לקבוצה גדולה יותר
לא בטוח שאוכל לארח כמות גדולה

יומבו

New member
לי זה נשמע מעולה!!!

אני באמת לא יודע למה אין יותר מדי הענות(אני רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה) אבל אם היוזמה כן תצא לפועל אני אשמח להגיע ולקחת חלק.

יש לי הרגשה שיהיה לך יותר קל לשכנע את הגברים למרות שלדעתי האישית מאוד אין דבר יותר מחרמן מאשר אוננות הדדית וכשאני רואה אישה גומרת רק מהחרמנות האורגזמה שלי יכולה להגיע לשמיים...

אני חושב שלא הרבה אנשים נהנים מהפעילות הזאת אולי כי יש לא מעט אנשים שמרגישים מובכים כשמסתכלים עליהם שהם בשיא האקסטזה שלהם וחבל כי אוננות זה כיף ואוננות ביחד...זה אפילו עוד יותר כיף...

(אגב,תמיד אפשר לקחת דברים כאלה צעד קדימה למקום שאנשים מאוננים אחד לשני אבל אולי מוטב לא להקדים את המאוחר...קודם נראה אם היוזמה הבסיסית מצליחה להתרומם
)

ravak270

New member
מסכים איתך

אני אישית נהנה מאוד כשצופים בי, גם אם זה חד צדדי.
כמו שאמרתי, זה לא בהכרח יחייב את כולם וכמובן שהכל צריך להיות בהבנה והסכמה של כולם ואם מישהי או מישהו יקבל רגליים קרות הוא לא יחויב בכלום :)
אז מקסימום זה יהיה מפגש רגיל.
נקווה שההיענות תגדל במהלך השבוע במיוחד מהצד הנשי

אחלה רעיון

אני הייתי מצטרף בכיף, רק שערב יום חמישי הקרוב לא פנוי לי. אם עוד לא נענו הרבה להזמנה אולי אפשר לשנות את התאריך?

יכול להיות שדווקא במהלך יום עבודה יתאים יותר למשתתפי פורום זה?

ravak270

New member
אפשרי אבל...

זה תלוי בהיענות הנשית.
הייתי רוצה לתת את שרביט ההובלה למישהי שתחליט מי כמה ולמה...
בנתיים אין בנמצא :(

קונספט מעניין

נכון... הרעיון הזה עלה כבר.

והנה דעתי האישית:
אני לא ממש מבינה את הקטע של האוננות ההדדית. מבחינתי כל הקטע הזה הוא בבחינת משחק מקדים.
אז... מה קורה אחרי זה?
אם זה כל העניין זה פחות מושך אותי מאחר וכל אוננות מביאה אותי לחרמנות גדולה יתר.

זה כמו לאכול עוגת מלאת קלוריות בלי להנות מטעמה.
ואז.. השאלה היא מי רוצה לעשות אורגיה? זה מעניין אבל לא הייתי עושה זאת עם חבר'ה מהפורום...

ravak270

New member
אז ככה

אני אישית מאמין שעד שלא מנסים לא יודעים
יש הרבה אנשים שנהנים מכל עניין הצפייה.
בנוסף, לא תמיד חייבים או לא תמיד רוצים לשכב עם מי שיש ויש שמעדיפים לאונן וכמו שמישהו כאן אמר, אם כבר לאונן אז למה לא ביחד? :)
מה יהיה אחר כך? כמו כל דבר - תלוי באנשים ובסיטואציה.
אני סתם תוהה - למה את שוללת אורגיה עם חברי הפורום? אני מניח שהרבה התבאסו עכשיו ;)

הכרתי פה אנשים מדהימים

ויש היכרות שהיא מעבר לפיסיות.
גם יש את העניין שהם לא ממש עושים לי את זה.

מעדיפה למצוא עצמי במקום שאני לא מכירה אף אחד....

אני לעצמי מבולבלת ולא ממש יודעת מה אני רוצה.

יומבו

New member
למה להגביל מראש?

אני חושב שמדברים על אוננות כי זה נוח להציב איזשהו רף.

עם כל הפתיחות המינית במיוחד בפורום כמו שלנו כנראה אנשים שונים זה מזה במה שהם מוכנים להרשות לעצמם.

אני לא אזכיר את אותו מפגש שפספסתי ושגלש לסקס בשידור חי של שניים כשכל השאר צופים(עד היום אני אוכל את עצמי שהעזתי לפספס) אבל אם לא בפורום שלנו אז איפה כן יקרו דברים כאלה???

מאחר וכל הפנטזיות למפגש אורגיות עד כמה שאני שם לב בינתיים לא ממש מצליחות להתממש אני מקווה שאולי דרך מפגש אוננות משהו כן יזוז וכמו שכבר נאמר זה לא מחייב אף אחד בשום צורה.

הכלל הכי הכי חשוב בסקס זה ששום דבר לא נעשה בכפיה וכל אדם עושה מה שבא לו אבל משם באמת השמיים הם הגבול.

אם מפגש אוננות יגלוש לאורגיה סוערת...אהלן וסהלן...אנחנו רק נהנה יותר

ravak270

New member
מסכים אבל...

מסכים עם מה שאתה אומר
אבל אני מתחיל לחשוב שאולי צריך להוריד את ההגדרה של "מפגש אוננות" כי כנראה העובדה שזה מכוון לשם מרתיעה נשים.
אולי פשוט צריך להגדיר את זה כמפגש מצומצם
מצד שני אני מסכים איתך כי כמו שאמרתי, שום דבר לא מחייב ואם הנשים ירצו רק לצפות מבחינתי זה גם מצוין
אז הגברים יאוננו והנשים יצפו :)

יומבו

New member
הכי טוב לא לקבוע שום חוקים

תראה,מפגשי פורום כבר היו ועוד יהיו...

אני חושב שדווקא בפורום כמו זה לא ממש קשה לשדרג את המפגשים כדי לתת להם אופי קצת יותר מיני.

זה לא חייב להיות אוננות.

זה יכול להיות משחקי מבוגרים למשל...

יש לי למשל אפליקציית "אמת או חובה" בטלפון עם משימות שמוגדרות
מראש למבוגרים בלבד

מופיעות שם משימות כגון "עליכם לבצע 69 במשך שתי דקות"

יש גם משחקים תמימים יותר

תמיד אפשר לראות פורנו ביחד וכל אחד יקח חלק אקטיבי יותר או פחות בצפיה במידה שהוא רוצה.

בסה"כ לא צריך לשים גבולות.

מה שכן,

זה ברור שככל שיותר מכירים ויש אוירה יותר משוחררת וככל שיש יותר אלכוהול בסביבה יהיה קל יותר ללכת רחוק...

העיקר לא לנעול את עצמנו בכיוון מסוים...בשביל מה זה טוב

ravak270

New member
מסכים לגמרי - אחלה רעיונות

עכשיו צריך למנף אותם
לזה אני בדיוק מתכוון
אלכוהול יהיה, אוירה טובה אני בטוח שתהיה
משחקים זו דרך מצוינת
עכשיו השאלה מה עם בנות? :)

למעלה