שוב. תוצר שעמום וטימטום רונה-טלי טלי-ירדן הומור,שעמום,שעה.
† †DeAd LiKe Me† New member 25/7/05 #9 גרר, אתם להיות כ"כ שקסים היה חביב ביותר. כבר מתגעגעת ;[ לצערי אין לי תמונות, אז תמשיכו להעלות את שלכם :]
גרר, אתם להיות כ"כ שקסים היה חביב ביותר. כבר מתגעגעת ;[ לצערי אין לי תמונות, אז תמשיכו להעלות את שלכם :]
G G i N g N i T New member 25/7/05 #16 את התמונות שלי..../images/Emo54.gif אני יעלה שהם יפותחו.. ביום חמישי או משהו כזה...
S SAMAR New member 26/7/05 #18 חיחיחיחיחיחיחי אני נדחפתי בסוף... ולא יכולתי לבוא לדיזי לא נורא יש תמונות! יאי! הייתי סוף סוף במפגש!
S SAMAR New member 26/7/05 #21 שירה [הצחיקה אותי!] אייל ואני... סלחו לי על גודל התמונה...אני לא סובלת את עצמי שמה=/...בעעעעעעע
J Just Angel New member 26/7/05 #157 שוב -_- טלי-שירה ליז-סמאר רונה-אייל אוקע זה הומור.*רונה מתה,טלי מתה,ליז מתה*. מקוות שאתם לא נפגעים כי הרי שוב-זו בעיקר השעה.
שוב -_- טלי-שירה ליז-סמאר רונה-אייל אוקע זה הומור.*רונה מתה,טלי מתה,ליז מתה*. מקוות שאתם לא נפגעים כי הרי שוב-זו בעיקר השעה.
J Just Angel New member 26/7/05 #173 ברור ../images/Emo99.gif זה כי את כוסיט.../images/Emo99.gif את מוזמנת לתרום את החצאית שלך בכל שעה.