מפגשששש עכשיו חזרתי מהמפגש היה כיף אין לי כוח לפרט כי אני לא זוכרת... תמונות: אור טלי וסהר
Y yardenbm New member 25/7/05 #1 מפגשששש עכשיו חזרתי מהמפגש היה כיף אין לי כוח לפרט כי אני לא זוכרת... תמונות: אור טלי וסהר
N noa131 New member 26/7/05 #182 =]] את זה צילמתי אחרי שהתמונה הקודמת יצאה מוזרה.. למרות שגם זאת מוזרה... לאדעת... אבל הוא לא קשור לפורום- מי זה?
=]] את זה צילמתי אחרי שהתמונה הקודמת יצאה מוזרה.. למרות שגם זאת מוזרה... לאדעת... אבל הוא לא קשור לפורום- מי זה?
F forgottenangel New member 26/7/05 #119 זה מאוד מאוד לא יפעע גם את היית פעם בת 12!! וגם את היית פעם נמוכה!! בלעע
N noa131 New member 26/7/05 #124 לא רוני- את מאוד מאוד גבוהה לדעתי אפילו עברת את המטר עשרים!! XDD סליחה שאני רעה...... =]]
N noa131 New member 26/7/05 #129 ../images/Emo9.gif סליחה..חח פשוט אני כל כך שמחה שאני לא הכי קטנה אז אני מתלהבת..חיחי והזדהנו איתך בתמונות הקבוצתיות!!
../images/Emo9.gif סליחה..חח פשוט אני כל כך שמחה שאני לא הכי קטנה אז אני מתלהבת..חיחי והזדהנו איתך בתמונות הקבוצתיות!!
N noa131 New member 26/7/05 #20 גם את התמונה הזאת צילמתי!! והיא יצאה בסדר!! חוץ מזה שנראה כאילו טלי מחטטת לך באף.. חיחי תעלו עוד תמונות!! ואני מבקשת קצת זכויות יוצרים- כמעט את כל התמונות של רוני אני צילמתי!!(אולי בגלל זה הם יצאו כל כך רע?) אוף.. whatever.. היה כיף בכל מקרה..
גם את התמונה הזאת צילמתי!! והיא יצאה בסדר!! חוץ מזה שנראה כאילו טלי מחטטת לך באף.. חיחי תעלו עוד תמונות!! ואני מבקשת קצת זכויות יוצרים- כמעט את כל התמונות של רוני אני צילמתי!!(אולי בגלל זה הם יצאו כל כך רע?) אוף.. whatever.. היה כיף בכל מקרה..
Y yardenbm New member 26/7/05 #43 פחח כן ולקח איזה 4 נסיונות שהתמונה תצא אממ לא הייתי קוראת לזה נורמאלית אפילו