מפגשששש.......

מפגשששש.......

כהבטחתי, אני מארגנת מפגש בשבוע הקרוב / שבוע הבא. כל המעוניין להצטרף שישלח לי מסר. כמה נקודות חשובות -
המפגש יערך במרכז
הוא לא יערך בבית של אלי או של מישהו אחר (אלי זה לא אישי פשוט להיות אצלך שעה ואז להסתובב ברחוב נשמע לי קצת דבילי והומלסי)
כל משתתף מביא 15 ש"ח עבור הוצאות שוטפות.. ואם רוצים אלכוהול - מי ששותה מוסיף את הכסף הנדרש. אם אני אזכר בעוד משהו רלוונטי אני אוסיף. לבנתיים זה הכל
מקווה שיהיה היענות..ממש התגעגעתי לכולם!

סכמנו כבר, שאת תבואי בתור מעודדת...../images/Emo8.gif

למה מעניין אותך לבוא
(מדובר על מגרש בירושלים..) תאמיני לי שאחרי כזה הרבה זמן שאני מתכנן את זה, אם את תצליחי להוציא את זה לפועל, בכייף שתבואי! העיקרון הוא שלא יהיה מפגש מעורב..! בת או שניים בתוך קבוצה של בנים זה בסיידר בDעבד..

אני משתייך/משייכים אותי למגזר הזה..!

האם אני חרד לדבר ה׳..
אני משתדל לשמור על קלה כחמורה.. ומבקש מה׳ עזרה עם כל התאוות והפיתויים שיש לרחוב להציע.. (כדוגמת המקום המשוקץ הזה!!!) למה קפצה לך השאלה הזאת? תת
י על היותך יוזרית...

Liron1005

New member
../images/Emo12.gifאני גם אדומה!

כי הבנתי מקריאת הודעותייך שאתה כזה..

למה את המומה שאת אדומה?? (יצא לי חרוז..../images/Emo9.gif)

*הודעותיך...
(להזכירך, כל עוד לא הוכח אחרת, אני
..) זה נראה שזה היה ספק בעינייך. ובלי לקרוא את ההודעות שלי, לא היית חושבת ככה? הרי אנחנו בפורום ׳חריידיייי׳. ומה כבודה?

Liron1005

New member
כנראה

שלא היית כאן בקבלת הפנים שלי כאן ובגלל זה אתה לא יודע. לפני שהצטרפתי לפורום עשיתי שיעורי בית, והייתי סמויה במשך חודשיים, ככה שהכרתי את הנפשות הפועלות והבנתי שזה לא מקום של חרדים-חרדים. אותך לא ראיתי כאן, אלא רק עכשיו והבנתי לפי הודעותייך (!) שאתה חרדי. אני חרדית לייט כזה..

עכשיו יותר מובן, גברת מדענית..

אני לא אוחז מההגדרות החדשות האלה שנכנסו בציבור...

אם את מארגנת מהים להיום את קינגית../images/Emo47.gif

צריך לקרוא לירון.. (liron, מה את קופצת? לא לך!! התכוונתי לירון אשבל...
) מחר אני אהיה בעז״ה בהופעה! בשלישי אני מקווה לצאת לצפון עד לסופשבוע.. מוצ״ש נראה לי אידיאלי! ברור שאסור

למעלה