אם זה יהיה ביום שאני אוכל לבוא אז למה לא?
מ מלkכית מתוקה New member 25/7/10 #39 איזה אני באה מטעם הבצפר הלואי היתה לי אפשרות לראות אותך את אחת הטיפוסים שמעניינים אותי כאן..... וחלפון גמאני משני עד חמישי......
איזה אני באה מטעם הבצפר הלואי היתה לי אפשרות לראות אותך את אחת הטיפוסים שמעניינים אותי כאן..... וחלפון גמאני משני עד חמישי......
מ מלkכית מתוקה New member 25/7/10 #43 ברור שיש אבל עושים לנו מחנה קיץ כל שנה בחופש של 4 ימים ולא חייבים לבא אבל הוא שאאאאאאווה
ח חלפון מהסנוקר New member 25/7/10 #45 אז אולי אני אראה אותך...באיזה קאייקים. או טרקטורונים...חח...ולירון-אם את רוצה, בכיף, אני יביא לך תמס שלי, נפגש בכיייף...אני מזמין!
אז אולי אני אראה אותך...באיזה קאייקים. או טרקטורונים...חח...ולירון-אם את רוצה, בכיף, אני יביא לך תמס שלי, נפגש בכיייף...אני מזמין!
מ מלkכית מתוקה New member 25/7/10 #46 אולי. מי יודע? אם כי לא נראה לי שעם מנהלת כמו שלי תצליח לפגוש בי היא משתדלת שלכל מקום שאנחנו הולכות לא יהיו שם אחרים חוץ ממי שקשור לבצפר שלנו.....
אולי. מי יודע? אם כי לא נראה לי שעם מנהלת כמו שלי תצליח לפגוש בי היא משתדלת שלכל מקום שאנחנו הולכות לא יהיו שם אחרים חוץ ממי שקשור לבצפר שלנו.....
ח חלפון מהסנוקר New member 25/7/10 #49 צודקת, צריך גבולות... אבל בימינו צריך לשמור עם אלף עיניים...אני לא ירצה, שהבת שלי תהיה בנט. ותכיר ידידים וכו!
צודקת, צריך גבולות... אבל בימינו צריך לשמור עם אלף עיניים...אני לא ירצה, שהבת שלי תהיה בנט. ותכיר ידידים וכו!
מ מלkכית מתוקה New member 25/7/10 #51 צודק אני לא הייתי רוצה שהילדים שלי יעשו את השטויות שאני עושה אבל לא נראה לי שאני יכולה לדרוש את זה לעת עתה....
צודק אני לא הייתי רוצה שהילדים שלי יעשו את השטויות שאני עושה אבל לא נראה לי שאני יכולה לדרוש את זה לעת עתה....
ח חלפון מהסנוקר New member 25/7/10 #55 זה שאת נכשלת...כמו כל אחד. זה לא אומר שאת לא יכולה לחנך ולדרוש מהילדים שלך...אבל עד אז...אלוקים גדול...
זה שאת נכשלת...כמו כל אחד. זה לא אומר שאת לא יכולה לחנך ולדרוש מהילדים שלך...אבל עד אז...אלוקים גדול...
מ מלkכית מתוקה New member 25/7/10 #59 באמת יש לי זמן בינתיים ../images/Emo9.gif אבל אפילו על אחותי אני מפחדת
ח חלפון מהסנוקר New member 25/7/10 #60 קודם... תדאגי על עצמך...ותשמרי על עצמך...אחרי זה תחשבי עליה...
מ מלkכית מתוקה New member 25/7/10 #62 אני כבר נכנסתי חזק. העיניים שלה עדיין לא נפתחו ויותר טוב יהיה אם הם לא יפתחו בינתיים....