המפגש לא כאן..אלא בצ'אט אנחנו פשוט מתכננים ערב צ'אט
Y YaelFromHell New member 3/4/06 #20 ../images/Emo54.gifאני לא יכולה בערב... יש לי אימון חשוב לפני משחק! (גררר אני חייבת לנצח אותה!!!!) ואחרי זה יש משחק מכור ואני מחר לומדת (לפחות היה לי גשר אחרי יום כיפור)
../images/Emo54.gifאני לא יכולה בערב... יש לי אימון חשוב לפני משחק! (גררר אני חייבת לנצח אותה!!!!) ואחרי זה יש משחק מכור ואני מחר לומדת (לפחות היה לי גשר אחרי יום כיפור)
ה המלאכית של אונה New member 3/4/06 #22 וואלה?? גם לך היה?? איזה קטעע.. חשבתי שרק אצלנו עושים את זה..חחח כנראה שאני לא היחידה שהבצפר דפק אותה פה בפורום.. בהצלחה במשחק!
וואלה?? גם לך היה?? איזה קטעע.. חשבתי שרק אצלנו עושים את זה..חחח כנראה שאני לא היחידה שהבצפר דפק אותה פה בפורום.. בהצלחה במשחק!
Y YaelFromHell New member 3/4/06 #23 ../images/Emo54.gifאני לא היחידה שתסבול מחר?! וווהוווו! אבל לפחות לנו היה גשר אחרי יום כיפור בזמן שאחרים למדו תודה
../images/Emo54.gifאני לא היחידה שתסבול מחר?! וווהוווו! אבל לפחות לנו היה גשר אחרי יום כיפור בזמן שאחרים למדו תודה
ה המלאכית של אונה New member 3/4/06 #24 חחחחחח..נכוןן!!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif אבל נראה לי (אני סנילית..אז לא בטוח..חח ) ששמעתי גם מילדים אחרים (לא מהפורום) שהיה להם גשר אז.. בעע.. יעלייייי!! הילדה עם החיוךך חחחחח
חחחחחח..נכוןן!!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif אבל נראה לי (אני סנילית..אז לא בטוח..חח ) ששמעתי גם מילדים אחרים (לא מהפורום) שהיה להם גשר אז.. בעע.. יעלייייי!! הילדה עם החיוךך חחחחח
Y YaelFromHell New member 3/4/06 #26 ../images/Emo54.gifאני כן אוכל לבוא אני לא יכולה ללכת לאימון אינעל דודה של המורה לספורט!