מפגשצ'אט מי בעד מפגש צ'אט ביום שני שרשרו
ד דושה פושה מושה New member 31/3/06 #2 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif
ד דושה פושה מושה New member 31/3/06 #3 אבל גם עכשיו...../images/Emo80.gif בואו לצאט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ה המלאכית של אונה New member 31/3/06 #4 אני בכלל בעד..../images/Emo45.gif חשבתי שעושים את זה כל יום..או כל יום מסויים.. אני אשכרה נכנסתי לצ'אט של הפורום כל יום..חח יאללה שרשרו.. וגם אם בא לכם עכשיו..אז..
אני בכלל בעד..../images/Emo45.gif חשבתי שעושים את זה כל יום..או כל יום מסויים.. אני אשכרה נכנסתי לצ'אט של הפורום כל יום..חח יאללה שרשרו.. וגם אם בא לכם עכשיו..אז..
י ילד רע 15 New member 3/4/06 #10 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מתי שבא לכם - אני פנוי מחר גם ככה ממחר בערב מתחיל חופש פסחחחח
ה הציורים של יובל New member 3/4/06 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכמו שמילי אמרה, יום שני בלילה- אחרי משחק מכור
ג גל של ה י ם New member 3/4/06 #16 ../images/Emo45.gif אבל לא בלילה... כי בדרך כלל אני עייפה כבר ואני הולכת לישון ב11 ואני מנגנת מ10 וחצי עד 11 בגיטרה ואז הולכת לישון...אז אפשר אחרי הפרק של רבע ל9...
../images/Emo45.gif אבל לא בלילה... כי בדרך כלל אני עייפה כבר ואני הולכת לישון ב11 ואני מנגנת מ10 וחצי עד 11 בגיטרה ואז הולכת לישון...אז אפשר אחרי הפרק של רבע ל9...
פ פסטיגליסט New member 3/4/06 #18 אני לא אוכל להיות היום בערב כי ההורים שלי גרושים ואני הולך לאמא שלי ואין שם אינטרנט... אז כבר ניפגש במפגשצ'אט הבא...
אני לא אוכל להיות היום בערב כי ההורים שלי גרושים ואני הולך לאמא שלי ואין שם אינטרנט... אז כבר ניפגש במפגשצ'אט הבא...