מפגשפורום!

steelwater

New member
יש לך כרטיס שירות לאומי, לא?

אז יש לך אותה הנחה כמו לחיילים. 26 ש"ח לכל השבוע, כולל סופ"ש.

mikmik000

New member
../images/Emo13.gif

אממ אז ככה.. אני בעד לעשות אצלך (כל עוד זה סבבה מבחינתך כמובן), כי אז אפשר לעשות מרתון של סקראבס והכל, וזה יהיה ענק לראות כולנו ביחד פרקים D: [ואפשר לעשות את משחק השתייה של סקראבס חח]. ואם את באה לאסוף את מי שבא ברכבת, אז בכלל סבבה.. כי אחרת יש לי הרגשה שאני אסתבך חח ><" ואממ יש למישהו מושג איפה אני אמורה להחליף רכבת? כי ניסיתי לחפש באתר של רכבת ישראל והוא אומר לי שאין קו ישיר [כיאילו לא ידעתי את זה], ושאני אחפש ב2 חיפושים נפרדים.. אבל אין לי מושג באיזה תחנה מחליפים. ואגב, אנחנו מדברים על שבוע הבא?

steelwater

New member
בת"א

אני די בטוחה שבת"א מחליפים. אני החלפתי שם פעם כשנסעתי מחיפה. מרכת מרכז כי משם יש רכבת לכל מקום נראה לי. אני לא יודעת אם שבוע הבא, האמת שאני די עמוסה חחח!

Angelus

New member
מיכל

עלייך להחליף רכבת בת"א מרכז או לחלופין באחת מתחנות ת"א.. בכל מקרה, אני מניח שנגיע ביחד, לא?

mikmik000

New member
סבבה.. :)

ואממ כן, אם אתה גם מחליף בת"א מרכז אז אני מניחה שנהיה על אותה רכבת.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבעד בעד בעד!

אני גרה ליד ירושלים (או כמו שאני קוראת לזה וונאבי-ירושלים) סופסוף מפגש קרוב לבית
וגם לראות את אתכם סופסוף!! אפשר גם להיפגש בעיר שזה קרוב לתחנה המרכזית או במלחה אי ממש נואשים
בכל מקרה אם יצא לפועל (אמן אמן ו-אמן) מי שצריך עזרה בלהתמצות בירושלים אני כאן ^^

steelwater

New member
העיר זה קצת טירוף

יהיה קשה לכולם למצוא וגם מקום עם חשש פיגועים חחח, למרות שזה ירולשים ביחד... חוץ מזה, הרבה שיכורים ומסוממים! סתם, סתם הגזמתי ממש.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבהחלט הגזמה../images/Emo6.gif

"חשש לפיגועים?"
קצת קשה לי לזכור את הפיגוע האחרון שהיה במרכז העיר. ובקשר להגעה, אם נפגשים בתחנה המרכזית זה לא כזה בעיה להגיע למרכז העיר (למרות שמהקניון זה קצת בעיה (6 מגיע למרכז העיר?)) אממ בכל מקרה, איפה בדיוק את גרה? (את יכולה לשלוח במסר מחשש לרוצח מתועב שמחכה לך ממש מאחורי הפינה)

TheLost

New member
אם אני לא טועה

(ואני אולי טועה כי קצת שכחתי) - מהתחנת רכבת של מלחה קו 4 מגיע עד לתחנה המרכזית. ומהתחנה המרכזית לכותל קו 1. בעצם כשאני חושב על זה הכותל הוא בטח לא מרכז העיר
רק הדבר הכי חשוב בישראל, אבל בטח שלא המרכז!

steelwater

New member
נופ, לא מרכז העיר

אבל קרוב. מרכז העיר זה יענו איפה שכל הפאבים, בתי קפה, מסעדות, חנויות, ושיכורים.

mikmik000

New member
זה נשמע לי מסובך מידי. ><"

מעבר לזה שזה קצת סותר את מה שהבטחתי לאבא שלי (אבל בקטנה, לא נורא), אין מצב שאני עושה את כל הדרך הזאת בלי ללכת לפחות פעם אחת לאיבוד.

mikmik000

New member
אם אי אפשר להפגש אצלך..

אני בעד בקניון מלחה ההוא.. אמרתם שהוא די מרכזי להגעה, וזה לא משנה אם אין שם כ"כ מה לעשות.. גם ככה לא באים בשביל החנויות וכו', אנחנו גם ככה נשב איפשהו כמו תמיד, ונעשה כל מיני משחקים וכאלה חח. P: זה כמו שבתחנה המרכזית בחיפה אין בכלל מה לעשות, אבל לא באמת היינו שם.. רק ישבנו שם לאכול, ובכל שאר הזמן ישבנו על הדשא בחוץ. כל עוד יש במלחה הזה איפשהו לשבת [דשא, פארק כלשהו בסביבה, משהו כזה], ומקום לאכול אם נהייה רעבים [אני מניחה שיש אוכל בקניון], נראה לי שזה יהיה סבבה. וסתם להודיע לכם, היום הייתי בקניון [קניתי בגדים לבריתה של אחיינית שלי מחר וג'קט ממש יפה מפול&בר (אבל עזבו את זה, זה לא קשור)], אז על הדרך קניתי רמקולים ניידים חדשים, כדי שהמקרה של מפגש שעבר לא יחזור על עצמו
ככה שאני אביא את האייאודיו שלי עם הרמקולים, ואני רק צריכה אבל שמישהו יביא בטריות, כי לא נשאר לי כסף לקנות חח.. מישהו מתנדב להביא 4 בטריות קטנות?

hodown

New member
מואה! יש לי נטענות, אין בעיה אני אביא.

אבל שעוד מישהו יתנדב למקרה שאני לא אוכל להגיע

למעלה