מפגשפורום!

steelwater

New member
מפגשפורום!../images/Emo24.gif

אוקיי, אז ככה, אני רואה שישי פה הרבה קולות למפגש פורום, הגיע המזן באמת, והרבה קולות לעשות אותו בירושלים! וווואאאווו!
אני יודעת שזה רחוק והכל, אבל עשינו כמה בת"א, עשינו בחיפה, היה מפגש קטון בצפון והגיע הזמן לעשות מפגש בעיר הבירה שלנו, העיר בעלת 70 השמות, העיר המקודשת לשלושת הדתות!
ברגע שראיתי שירשו לימכל לבוא עד לירושלימה, ראיתי את זה כאור ירוק לפתיחת שרשור בנושא. אז ככה, יש את התחנת המרכזית שמגיעים אליה אוטבוסים מרוב המקומות, כן, גם חורים כמו כמו האזור שבו רון גרה, ומנגד, או לא מנד, לא יודעת, יש גם רכבת בירושלים! משהו קצת מפוקפק וארוך, אבל קיים וסוג של מתפקד!
אני גרה 7 דקות בהליכה מהרכבת ויש כמה קווים שמגיעים למלחה מהתחנ"ז. עכשיו, אני גרה 2-3 דקות בהליכה מהקניון והרכבת היא גם בערך 7 דקות הליכה מהקניון. יש סיכוי גדול שנוכל לעשות את זה אצלי! יש לי בית גדול יכול להיות ריק במשך רוב היום. מי שיסע באוטבוס אז אפשר להסביר לו איך להגיע אלי, ומי שיגיע ברכבת אז אני אלך אני המרחק הקצר הזה וילך להביא אותו משם. אפשר להכין מלאנתלפיים פעיליות מאגניבות, לשתות אפלטיני, ואיזי און זה טיני לקטינים בינינו, את העוגיות שאמרנו שנכין, וכמובן... לעושת מרתון סקראבס! בקשר לשינה אצלי, נראה כמה אנחנו יכולים להידחף על המיטה הקטנה שלי. אל תדאגו, יהיה נוח.
אם לא בבית שלי, אז לא בעיה למצוא איזה גן או מהשו, ואפילו בקניון מלחה, אבל זה יהיה קצת מביך בשבילי חחח. אל תשכחו שאם תבואו אלי תוכלו לפגוש את ג'אז הארנב שלי, האגדי! ואני אנגן לכם בגיטרה, ויעשה לכם מסאג' ווואט נוט. אז מה את אומרים? מוגש מטעם העמותה לעידוד התיירות בירושלים.

hodown

New member
מפגש פרום...! נהדר

אני יכולה בימי רביעי. עכשיו אין לי בעיה שזה יהיה בעיר בעלת 70 השמות כמובן, ויש אוטובוס ישיר מנצרת עילית או שמקסימום אני אבוא ברכבת יותר מהר לא? רק יעל תצטרכי להדריכני מתוקה...

Roncha87

New member
אני אצטט את עצמי מההודעה בבוקר../images/Emo26.gif

[שלא ענית עליה אגב!!!] מפגש בירושלים?!?! אעעעעעעעעעעעעעעעע איזה כיף!!!!!!! אני מבסוטה שסוף סוף אישרו למיכל, יהיה כזה כיף. האמת שיום רביעי לא מתאים לי בכלל... אני מסיימת ברבע לארבע ללמוד אני מעדיפה יום חמישי ואז אני גם אוכל לישון אצלך! כבר התחלתי לחשוב על משחקים וכל מיני שטויות
יאללה אני מחכה בקוצר רוח!!

steelwater

New member
ימי חמישי

יש לי פסיכו מ-16:30 עד 22:00...וסורי, התלהבתי לקבל אותה אבל שכחתי לרשום לך חזרה, חחח!

Roncha87

New member
אבל זה רק מה-13 לא?

אני בקרוב לא אוכל לצאת מהבית 24/7... זה בעייתי.. כי נהייתי קצת חננה במכללה
בינואר מתחילים המבחנים וזה אומר שבסוף דצמבר כבר מתחילים ללמוד למבחנים כך שאני אהיה בהסגר כללי בבית. אני מאוד מאוד מאוד אשמח אם זה יהיה בשבועיים הקרובים כי אחרי זה יהיה לי ממש קשה...

steelwater

New member
המממ...

ביום שני וחמישי הבאים כבר יש פגישות הכנה, אז זה החמיישי הפנוי האחרון שלי לחודשיים הקרובים וזה כבר מאוחר מידי. מה נעשה?

Roncha87

New member
לא יכולה באמצע שבוע...

אני לומדת.. אני לא יכולה להרשות לעצמי לנסוע לירושלים יום לפני לימודים ולחזור נורא מאוחר... אולי אולי אולי אבל אולי ממש ביום רביעי...

Roncha87

New member
אם זה ביום רביעי, אז רק הבא,

כי ברביעי הבא אני באה למכללה רק לשעתיים ואם זה ממש בעייתי בחמישי אז אני יכולה לוותר על השעתיים האלו ולצלם אחר כך ממישהו את החומר..

hodown

New member
אפשר להתפשר על יום רביעי זה תלוי גם אם זה

מתאים לכולם (כמו שכבר דיברנו בינינו לבין עצמינו רון) וליעל

steelwater

New member
תלוי ב-3 דברים

1) אם אני לא יעבוד. רק מחר כנראה אני אדע. 2) אם אבא יהיה בעבודה בת"א ואז הבית יהיה ריק חלק גדול מהיום. 3) אם אני אקבל את האומץ שלאול את אמא אם אני יכולה לעשות מפגש פורום בבית חחח.

Angelus

New member
נשמע מצויין

למרות שאני עדין מחזיק בעמדה שצריך להמתין לשלג. עד שאני נוסע לעיר הרחוקה הזאת, שיהיה מעניין. סתם, סתם.. אתם מעניינים מספיק. -מבחינתי ימי ה' הם הכי אידיאלים-

Angelus

New member
חס ..

אין סיכוי, רון תמיד תגן עליך, לא?
וגם אני, קפקזים ומרוקאים הם ככה אחים.. למה את מתנגדת לירושלים? אני אוריד לך כרטיס עם החוגר.

למעלה