steelwater
New member
מפגשפורום!../images/Emo24.gif
אוקיי, אז ככה, אני רואה שישי פה הרבה קולות למפגש פורום, הגיע המזן באמת, והרבה קולות לעשות אותו בירושלים! וווואאאווו!
אני יודעת שזה רחוק והכל, אבל עשינו כמה בת"א, עשינו בחיפה, היה מפגש קטון בצפון והגיע הזמן לעשות מפגש בעיר הבירה שלנו, העיר בעלת 70 השמות, העיר המקודשת לשלושת הדתות!
ברגע שראיתי שירשו לימכל לבוא עד לירושלימה, ראיתי את זה כאור ירוק לפתיחת שרשור בנושא. אז ככה, יש את התחנת המרכזית שמגיעים אליה אוטבוסים מרוב המקומות, כן, גם חורים כמו כמו האזור שבו רון גרה, ומנגד, או לא מנד, לא יודעת, יש גם רכבת בירושלים! משהו קצת מפוקפק וארוך, אבל קיים וסוג של מתפקד!
אני גרה 7 דקות בהליכה מהרכבת ויש כמה קווים שמגיעים למלחה מהתחנ"ז. עכשיו, אני גרה 2-3 דקות בהליכה מהקניון והרכבת היא גם בערך 7 דקות הליכה מהקניון. יש סיכוי גדול שנוכל לעשות את זה אצלי! יש לי בית גדול יכול להיות ריק במשך רוב היום. מי שיסע באוטבוס אז אפשר להסביר לו איך להגיע אלי, ומי שיגיע ברכבת אז אני אלך אני המרחק הקצר הזה וילך להביא אותו משם. אפשר להכין מלאנתלפיים פעיליות מאגניבות, לשתות אפלטיני, ואיזי און זה טיני לקטינים בינינו, את העוגיות שאמרנו שנכין, וכמובן... לעושת מרתון סקראבס! בקשר לשינה אצלי, נראה כמה אנחנו יכולים להידחף על המיטה הקטנה שלי. אל תדאגו, יהיה נוח.
אם לא בבית שלי, אז לא בעיה למצוא איזה גן או מהשו, ואפילו בקניון מלחה, אבל זה יהיה קצת מביך בשבילי חחח. אל תשכחו שאם תבואו אלי תוכלו לפגוש את ג'אז הארנב שלי, האגדי! ואני אנגן לכם בגיטרה, ויעשה לכם מסאג' ווואט נוט. אז מה את אומרים? מוגש מטעם העמותה לעידוד התיירות בירושלים.
אוקיי, אז ככה, אני רואה שישי פה הרבה קולות למפגש פורום, הגיע המזן באמת, והרבה קולות לעשות אותו בירושלים! וווואאאווו!