*רושמת להביא שתי עוגות* שתיכן אוהבות יאוי? :P לא שתחשבו שאני הולכת לעשות עוגה ככה שנאכל תחת של מישהו
J Jifannit New member 7/10/05 #21 *רושמת להביא שתי עוגות* שתיכן אוהבות יאוי? לא שתחשבו שאני הולכת לעשות עוגה ככה שנאכל תחת של מישהו
J JeeChan New member 9/10/05 #30 האי דסו D: אממ אממ הכיבוד הוא בשביל לחסוך כסף. בדרך כלל אנשים הולכים לקנות לעצמם אוכל ושתיה כשהם רעבים או צמאים, בכך שיהיה לנו כיבוד נחסוך לעצמנו כסף. כמובן זה לא דבר חובה =] כל אחד יכול להביא או להביא כיבוד D:
האי דסו D: אממ אממ הכיבוד הוא בשביל לחסוך כסף. בדרך כלל אנשים הולכים לקנות לעצמם אוכל ושתיה כשהם רעבים או צמאים, בכך שיהיה לנו כיבוד נחסוך לעצמנו כסף. כמובן זה לא דבר חובה =] כל אחד יכול להביא או להביא כיבוד D:
F Fay Wood New member 9/10/05 #31 אבלבל.. המפגש בעזריאלי OO; ../images/Emo168.gif בעזריאלי יש הרבה אוכל אמ.. ולא נראה לי שירשו לנו להביא שולחנות לגג XD אבל שיהיה, אין לי בעיה להביא משו ^-^;
אבלבל.. המפגש בעזריאלי OO; ../images/Emo168.gif בעזריאלי יש הרבה אוכל אמ.. ולא נראה לי שירשו לנו להביא שולחנות לגג XD אבל שיהיה, אין לי בעיה להביא משו ^-^;
C coral chan New member 9/10/05 #37 אני אביא חבילה של פתיתים לא אפויים וכולנו נעשה ביחד צמיד פתיתים לא אפויים! DDDDD: וגם במבה,אני תמיד מביאה למפגשים במבה 3=
אני אביא חבילה של פתיתים לא אפויים וכולנו נעשה ביחד צמיד פתיתים לא אפויים! DDDDD: וגם במבה,אני תמיד מביאה למפגשים במבה 3=
M MichelleLev New member 9/10/05 #38 אין לי בעיה להביא.. אניא כתוב אח"כ מתי המפגש? לא הייתי הפה כבר כמה ימים..