מפגשפורום, אנשים!!!~~

מפגשפורום, אנשים!!!~~

גם כדי לחנוך את המנהלת החדשדשה, וגם כי איזה שנה לא היה!!!
אז, השאלה הגדולה היא, מתי?? לא בתאריכים שאני טסה לטורקיה בבקשה:).. אממ צריך לפחות שיהיה משהו בתכנון!

אחותך בגבס.

כל תאריך מתאים לי - ובאמת כל תאריך, חוץ מ... 28.6 - בגרות בביולוגיה.
1.7 - ביוטופ בחוףהים.

the ror

New member
אז אולי תגידי מהם אותם תאריכים כדי שאפשר יהיה

להכניס את זה לשיקולים לפחות...חחחח אלא אם כן את בונה על היכולת ניחוש המופלאה שלנו.... ומבחינתי זה תלוי רק בצבא, אם אוכל להשתחרר באותו הזמן... מה שאומר שימי חמישי זה בד"כ מעולה בשבילי חוץ מיום חמישי שיוצא עוד שבוע ויום)

בטח שלא, זה עדיין בזמן לימודים.

אנחנו מדברים על תאריכים של 1.7 והלאה... של החופש הגדול לתלמידים, אבל אתה כמובן שכחת מהזה בצפר בכלל.

the ror

New member
חחחח, כן אני כבר בשלבים שמתחיל להתגעגע לאונ'

...חחח וטוב, עד אז בטח עוד יצוצו לי עוד 101 דברים חדשים ככה שלכזה תאריך יחסית רחוק אין לי הרבה מושג אם אוכל או לא... כשיגיע נראה...

the ror

New member
אוקיי, משום מה נראה לי שאם נחכה לקבוע תאריך

לאחרי ה 1.7 אז זה לא יצא...כי למשל למעיין כל הימי עמישי עד יציאת הספר תפוסים או אולי תפוסים במשהו... ככה שחשבתי שאולי נקבע לקצת יותר מוקדם...חשבתי על ה 21.6 או 28.6... אלו התאריכים שאני מציע פשוט כי הכי נוח לי ימי חמישי אבל בלי קשר נראה לי שעדיף שנקבע בסביבות הימים האלה ולא נחכה עד ממש קרוב לפני היציאה של הספר השביעי...

במהלך כל החופש הגדול..

לחטיבות ותיכונים זה מתחיל מה-20 ביוני, אבל ליסודי זה מהראשון ליולי. אז מה-1.7 עד סוף אוגוסט.. אני פשוט רציתי שתתעוררו קצת.. כאילו צריך מפגש פורום!!! ואגב, דרור, התחלת להבין מה זה לחזור חמשושים הא??

the ror

New member
ברור...ויש לי גם אפטר כל שבוע בנוסף לחמשוש...

חחחח למה התכוונת?פעם זה לא היה לי ברור?

ZoHaRoT

New member
נראה לי שהכל נוח חוץ מה- 21 ל- 7 ואיזה

שבועיים אחרי זה כדי שאני אספיק לקרוא את השביעי... :] כן כן זה יקח לי שבועיים... זה באנגלית מה אתם רוצים??

טוב מבחינתי היה לי חוזה אבל

הוא בוטל כי בעל החוזה חטף התקף אי שפיות קבועה ואני לא אוכל להגיע..

../images/Emo12.gif אז אני מגיעה!

כל עוד זה לא על הבגרות במתמטיקה, שזה יוצא אממ... מתי זה יוצא?
נראה לי ב16.7

למעלה