==>>מפגשי פורום<<==

==>>מפגשי פורום<<==

אז ככה בנות מאוד חשוב שיהיו מפגשי פורום ומאוד חשוב שהרבה יבואו ..!!ולא רק 5 בנות.. אז ככה חופש גדול מיתקרב ובא ולפי דעתי לפחות 4 מפגשים בחופשש אבל הכי חשוב נוכחות .. אז בוא שכל אחד תירשום תאריכים שבטוח היא לא יכולה למשל היא הולכת לבית מלון אi כל דבר.. ובאמת שהפעם נוכל להיפגש הרבה ולא מספר בנות מצומצםם !! אוקעע אז תגיבו תירשמו מה דעתכם ודברו איתי ;]

אממ..

אני לא יכולה לבוא לכל המפגשים! מקסימום שתיים.. ו..עד החופש הגדול יש זמן, יוציאם רק ב-30 ל-6 ויש כאלה ב-20 ל-6! אני לא יודעת מתי אני הולכת לבית מלון, אז צריך לחכות ל-30 ל-6 ולקבוע תאריך שכולםן יכולות בו!

חחח לא נראה לי שמעכשיו יודעים על

תוכניות לחופששש אני למשל מפליגהה אבל אני לא יודעת מתיי \= או שיש הופעות של הבויזז ואי אפשר לעשות בתאריך של ההופעותת..

Carmel hemi

New member
טוב אז.. ב 25.6 עד ה 28.6 בע''ה אני

באילת ו.. נראה לי שכל השאר פנויי'ם לי

../images/Emo124.gifכולם כנסו שניה../images/Emo124.gif

אם עושים מפגש לא עושים רק בעזראלי אויל תעשו גם בבאר שבע שזה בדרום לא רק מה שקרוב אליכןןן מה שגם קורב אלינו...

../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif אוחחחחחחחחחחחחחחח

כבר 3 פעמיםםם!!!!!!! פעם מישי הציעה לעשות 3 מפגשי פורוםםם בהפרש של כמה ימיםם.. אחד יהיה במרכז אחד בדרום ואחד בצפוןן ככה שכל אחת תילך למפגש שהכי קרוב אלייה..

כנסו...

עזריאלי זה המרכזז! ורק לשם במרכז ישד רכבת! ואם נעשה בצפון, בבאר שבע, ובעזריאלי כעדיין יהיו 4 בנות:/ וזו לא המטרה:/ מי שגרה קרוב אחת לשניה שיארגנו מפגש ביניהן.. בלי שום קשר לממפגש פורום.. זו דעתי...

ולמשל טל ושירן...

הן גרות בנהריה והן באות לכל מפגש קומונע שלנו... בערך.. אז אם זה חשוב אתן תוכלו להגיע..מבטיחה!

למעלה