מפגשי משחקי קופסה ??

פייפן

New member
מפגשי משחקי קופסה ??

שלום, אני מחפש האם אפשר להצטרף למפגשי משחקי קופסה אבל לא דרקונים וכד', באזור ת"א. הייתי בעבר לפני שנים רבות במפגש כזה איפה שהוא בדיזנגוף אבל אני לא יודע היכן זה מתקיים עכשיו תודות

ycyclop

New member
מפגשי משחקים

לפני כשנה וחצי החלו מפגשי הפורום אצל אנשים שונים. לאורך הזמן חלה דעיכה מסוימת של השתתפות ולאחרונה שוב החלה עליה. בתקופה האחרונה המפגשים בעיקר אצלי באיזור מודיעין בגלל כמה סיבות 1: יש מקום 2: אנשים אחרים לא ממש נידבו את בתיהם (בגלל מספר אנשים המבקרים שהגיע לא פעם ליותר מעשרה) 3: לנו (אישתי ולי) קשה כרגע לצאת יחד בגלל לידת בנינו כולם מוזמנים למפגשים שאנחנו משתדלין להודע כשבוע מראש ומתרחשים כל 3-4 שבועות. לפעמים סתם בא לנו לשחק ושולחים הודעה ומי שמסתדר לו בא. רוב המפגשים בימי חמישי לאור בקשת הקהל אבל בהחלט ניתן לבצע חלק מהמפגשים בימי שישי. כל מי שמגיע מביא איתו שתיה וחטיף קטן כך שאם יש הרבה אנשים יש הרבה אוכל והרבה שתיה ולא הכל נופל עלינו. משחקים כמה משחקים במקביל, הכל הולך אם יש לו ביקוש. כולם מוזמנים להביא משחקים מהבית, אבל יש לנו פה מבחר לא רע של משחקים כך שלא ממש צריך להביא. משחקים שאנשים לא מכירים פשוט מלמדים כך שאין בעיה ללמוד משחקים חדשים. אני חושב שזהו בערך אם יש עוד שאלות ניתן לשאול אותי בפורום או במסרים

IirionClaus

New member
אני אשמח לבוא

בהתרעה, כמובן. כמו כן אשמח לתת הסעה לאנשים מאיזור הרצליה (רעננה, כפר סבא, רמת השרון).

ycyclop

New member
נשמח לראותך

ותודה על ההצעה להסיע אנשים כי הגעה לאיזור מודיעין היא אחת הבעיות של האנשים

שאלה

מה הגיל הממוצע של המשתתפים, ובערך על איזה טווח של שעות מדובר?

למעלה