מפגשי ג´אגלינג ברעננה.

Uri Yurman

New member
מפגשי ג´אגלינג ברעננה.

אם נקיים כאלה, קבועים, מי יהיה מעוניין?

בטח, רעיון מעולה! כל מפגש נוסף יהיה

נהדר, רק חבל שאני דרומי, אז אני אוותר על ההשתתפות. אבל אם זה יהיה על בסיס קבוע, אז זה יכול להיות מצוין.

jugg

New member
נדב...

אני לא כןתב הרבה בפורום,אבל אני עוקב אחריו קבוע,ואני ממש מרגיש כחלק מהחברה,וגם אני דרומי.השאלה שלי-נדב,מאיפה אתה בדיוק?כי אולי נוכל לעשות גם מפגש לדרומיים המקופחים...

רעיון טוב!

אני גר במדרשת בן גוריון, אם כי נפתח השנה חוג ג´אגלינג מכתה ו´ ומעלה במועצה, אפשר באמת לארגן משהו, צור איתי קשר באימייל: [email protected] או באייסיקיו: 151954219

בדרום!!

אולי במקום מפגש ברעננה , כפר-ויתקין , פרדס חנה , תל-אביב (רעננה יוצא דופן כי זה לא שתי מילים!!) ואפילו הconvanshion שזה בסחנה נעשה משהו בדרום לשם שינוי רחובות יבנה אשדוד באר שבע

jugg

New member
מפגש ג´אגלינג ברחובות

הרעיון הכי טוב ששמעתי מזה שנים כמו חלום שמתגשם!!! :)

Uri Yurman

New member
נכון להיום...

יש ברעננה וכפר סבא כמות עצומה של להטוטנים מכל הרמות. אני וחבריי נפגשים גם ככה די הרבה, אבל לא ביום ושעה קבועים, אלא סתם מישהו מתקשר למישהו שמתקשר למישהו ונפגשים אחרי שעה. חשבנו, חלק מאיתנו, שחבל שאנחנו נוסעים לפרדס חנה כל שבוע, ויוצרים מצב שבו רוב מי שנמצא באולם בפרדס חנה הגיע מרעננה וכפר סבא. זה חסר תכלית להגיע עד פרדס חנה ולמצוא שם רק אנשים שפשוט יכלנו לפגוש ליד הבית. בכל מקרה, רציתי, אם אפשר, שמי שכן מעוניין גם יכתוב בהודעה שלו פרטים על עצמו (שם, גיל, מקום מגורים, אימייל, וכו) כדי שנוכל באמת לקבוע את המפגשים כמו שצריך. אם זה ילך כמו שצריך, ננסה למצוא אולם ספורט בו נשתמש באופן מסודר פעם בשבוע. -- אוּרי

יש מצב שאני אגיע מדי פעם

קוראים לי ניר אני מאזור רחובות בן 16 מג´נגל איזה 6 שנים ואם אתה יכול רק לעדכן אותי במידה ויש משהו חדש (ולא בכפר ויתקין או צפונה) @300380243 walla.co.il (לא הצלחתי לכתוב את זה בשורה אחת..) או ב 051-258993 (גם את זה לא ) תודה ניר

Uri Yurman

New member
אחלה

אני כנראה גם מכיר אותך (בפנים אבל לא בשם), אם היית ב1 מ3 הכנסים האחרונים בסחנה. אתה יותר ממוזמן לבוא. נודיע לך אם יהיה לנו משהו מעניין להציע לך.

mook3i

New member
פרטים בקשר למפגשים

הי קוראים לי פנינה אני גרה בכפר סבא אני בת 29 (נראה לי שכאן זה גיל ממש קשיש) אני עושה גאגלינג בעיקר עם כדורים (3 ו 4) הטלפון שלי הוא 053-948174 אשמח להיות בקשר בקשר למפגשים דרך אגב אשמח אם תפרסם כאן אימייל או טלפון כדי שאפשר להיות איתך בקשר אז ביי ולהתראות בקרוב

NoKi2sh

New member
גםגםגם רוצה לבוא!

רעננית,לומדת ב"אביב"(קבוצת הג´אגלינג של יואב יצחקי)...אשמח לבוא
אורי,אתה לא הבחור החמוד עם הכדורים(זה שתופר לבד וזה???)-זה שלא הצליח לבסס אותי ל"פלאג"???
חחח תודיעו לי, ליאת.

Uri Yurman

New member
דרך ליצור איתי קשר

פרטים עליי מופיעים בלוח המודעות, כמי שמוכר כדורים. גם אני אשמח להיות בקשר.

למעלה