מפגשים אם היינו עורכים מפגש פורום, מי היה מגיע למפגש כזה? אני הייתי מגיע.
S sela v New member 15/8/05 #1 מפגשים אם היינו עורכים מפגש פורום, מי היה מגיע למפגש כזה? אני הייתי מגיע.
נ נסיך האהבה New member 16/8/05 #4 אני הייתי מגיע !! בעצם למה לא להגיע ??? אם בשביל מטרה של דו קיום והדברות אז ברור שכן ! בטרוף אתה מגיע ?? כדי להניח את הפצצה בצד
אני הייתי מגיע !! בעצם למה לא להגיע ??? אם בשביל מטרה של דו קיום והדברות אז ברור שכן ! בטרוף אתה מגיע ?? כדי להניח את הפצצה בצד
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 16/8/05 #5 אני מגיעה בתנאי שידידי בטרוף מגיע מאד מעוניינת לצבוט לו בלחי ולדעת מי האדם שהוציא אותי מהכלים לא פעם. אגב, משום מה ואין לי צל של מושג, אני מחבבת את הבחור. הוא מצחיק אותי. (מעטים האנשים שמעלים על שפתיי חיוך, והבחור הצליח). יום נפלא שיהיה לכולנו.
אני מגיעה בתנאי שידידי בטרוף מגיע מאד מעוניינת לצבוט לו בלחי ולדעת מי האדם שהוציא אותי מהכלים לא פעם. אגב, משום מה ואין לי צל של מושג, אני מחבבת את הבחור. הוא מצחיק אותי. (מעטים האנשים שמעלים על שפתיי חיוך, והבחור הצליח). יום נפלא שיהיה לכולנו.
A Azazel New member 16/8/05 #8 ../images/Emo6.gif כאחד שהשתתף ביותר ממפגש פורום אחד, בדרך כלל הדיונים במפגשי פורום במציאות הם הרבה יותר נוחים ושקטים.
../images/Emo6.gif כאחד שהשתתף ביותר ממפגש פורום אחד, בדרך כלל הדיונים במפגשי פורום במציאות הם הרבה יותר נוחים ושקטים.
א אקרא לוחם אמיץ New member 16/8/05 #6 אני לא הייתי בא רוב חברי הפורום שייכים לימין הקיצוני וכל ניסיון הידברות איתם הוא בזבוז זמן.
S sela v New member 16/8/05 #9 הרוב שייכים לימין? אני דווקא חושב שחשוב שתהיה קבוצה הומגנית, ולא רק שמאל יהודי מול קבוצת ערבים תומכי הדברות.
הרוב שייכים לימין? אני דווקא חושב שחשוב שתהיה קבוצה הומגנית, ולא רק שמאל יהודי מול קבוצת ערבים תומכי הדברות.
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 16/8/05 #10 מסכימה אתך סלע../images/Emo45.gif למרות שיש דברים שקוממו אותי. אבל בסך הכל טוב לדעת מי הצד האחר, איך הוא חושב ומה מדאיג אותו.
מסכימה אתך סלע../images/Emo45.gif למרות שיש דברים שקוממו אותי. אבל בסך הכל טוב לדעת מי הצד האחר, איך הוא חושב ומה מדאיג אותו.
S sela v New member 16/8/05 #11 ואוסיף לדעת את הצד האחר לטוב ולא בשביל ללמוד אותו, כדי להלחם בו אלא לדעת איך אפשר לחיות איתו יחד.
S sela v New member 17/8/05 #15 איפה כל אנשי הימין נעלמו? מפחדים ממפגש או שירדו לגוש קטיף? נראה לי רק אם שרשור פרו פלסטינאי אפשר למשוך אותם לכאן.
איפה כל אנשי הימין נעלמו? מפחדים ממפגש או שירדו לגוש קטיף? נראה לי רק אם שרשור פרו פלסטינאי אפשר למשוך אותם לכאן.
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 17/8/05 #16 יצאו לחופש הזדהות עם בטרוף ../images/Emo8.gif אתה מתכנן באמת מפגש סלע?