מפגשים.

PopPy

New member
מה כ"כ רע בקניון הזהב? אם אתם כבר

נוסעים ממקום רחוק, רעננה לדוגמא, חצי שעה או שעה לת"א, כ"כ קשה לנסוע עוד 10 דקות לקניון הזהב? קצת התחשבות לא היתה הורגת אף אחד. כן אני יודעת שאני היחידה שלא יכולה להגיע למקום אחר חוץ מקניון הזהב, אבל כולם בפורום כבר נפגשו ואני מרגישה כמו איזו מנודה כי אין לי תחבורה לקניון אילון, בטח לא לעזריאלי או לכל מיני מקומות בשרון. אין לי נהג צמוד, כסף מיותר למוניות או רשות להסתובב באוטובוסים מחוץ לעיר, כך שאם מישהו בכלל מעונין לפגוש אותי- שיעזור לי לגרום למפגש הזה להגיע לקניון הזהב.

בטח שאני רוצה לפגוש אותך.

אבל עזריאלי זה במרכז הארץ ממש, ולדעתי זה הכי פייר. הכי טוב.
(וזה גם בתל אביב. שופינגגגגג!
)

cutie pooh

New member
גם אני בעד עזריאלי ../images/Emo45.gif

בעצם אני בעד כל מקום שיש אליו רכבת...
כל עוד ההורים שלי מסכימים
(ואני באה עם חברה שלי שגם כן חולללה על מכושפות)

SaberTooth

New member
אני בעד מפגש בחנוכה...

אבל השאלה זה איפה... כמו שאני מכיר את הפורום, ברגע שתשאל השאלה יתלקחו פה ריבים... אז אני מפחד לשאול
.

Phoebe ForEver

New member
לא!!

שבעת הכוכבים זה בהרצליה!! אבל לדעתי הכי טוב יהיה להפגש ברננים..

Charmed by love

New member
הפגש הקודם שהיה(!!!)אמור להיות

תוכנן לאיילון... מה דעתכם שנשאיר את זה ככה?

Charmed 4ever.

New member
איילון הוא גם מאוד במרכז..

וגם נפגשנו שם כמה פעמים... אז זה טוב... ועזריאלי לא טוב לי... לא אחרי שרבתי עם אמא שלי ללכת לשם למפגש הקודם שהיה שם.

PopPy

New member
בענין המפגש בחנוכה-

אם אתם כבר נוסעים ממקום רחוק, רעננה לדוגמא, חצי שעה או שעה לת"א, כ"כ קשה לנסוע עוד 10 דקות לקניון הזהב? קצת התחשבות לא היתה הורגת אף אחד. כן אני יודעת שאני היחידה שלא יכולה להגיע למקום אחר חוץ מקניון הזהב, אבל כולם בפורום כבר נפגשו ואני מרגישה כמו איזו מנודה כי אין לי תחבורה לקניון אילון, בטח לא לעזריאלי או לכל מיני מקומות בשרון. אין לי נהג צמוד, כסף מיותר למוניות או רשות להסתובב באוטובוסים מחוץ לעיר, כך שאם מישהו בכלל מעונין לפגוש אותי- שיעזור לי לגרום למפגש הזה להגיע לקניון הזהב.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

צודקת. אפילו שזה רחוק לי, אם תהיה לי רק דרך להגיע..

אתי!../images/Emo45.gif

אני אוכל לפגוש אותך! יי!
אמא שלי כנראה מסכימה לי ללכת לקניון הזהב! יש!
תגידו, איפה זה קניון הזהב בכלל?

Charmed by love

New member
יש יותר מדי קניונים! הכל מסתובב...

*מתעלפת* יותר מדי קניונים! אמרו משו על קניון בהרצליה איזה זה?

למעלה