מפגשים עםם אנשי טיפ

מפגשים עםם אנשי טיפ

1. אני לא סטבל את החרות האלו הפעם נתקלתי דווקא בחורה נחמדה, רצתה לעזור, הייתי בפגישה כדי לקבל הוסטל מה שאני לא מקבל כבר כמה שנים טובות, אז האמא הנחמדה שלי דיברה כל כך הרבה שטיותת והזכירה את האונס שעברתי ואת זה שהעולם מאים עלי ואני חיי בעולם משלי ולא רואה אף אחד ממטר, שאני אוטיסט דפוק שחיי
  2. בעולם משלי, היא שאלה אותי המטפלת למה אני לא מביט לה בענים, אז אמרתי למה אני צריך ? אני שומע אותך, אז היא אמרה כדי לראות מי עומד לידך, אז אמרתי מספיק אני שומע. אז היא שאלה אם אני מפחד אז אמרתי כן. והיא לעזזל לא הבינה למה, למה אני לא יכול להביט בעניים, היא שאלה אותי אם אני מספר למישהוא אם כואב לי אז אמרתי שלא כי אני לא רוצה להראות חלש, אז היא אמרה אבל
  3. אתה מראה כמה אתה אלים מזה אתה לא מתבייש ? אז אמרתי לא כי אני לא חלש כי אני מחזיר את הכוח שלי, זה שקר להיות אלים זה חולשה, אבל אני חלש כה חלש ועלוב שאני נמךשם ך לאפל שבי, לאלימות, לבית, היא אמרה הם פגועים בך אמרתי שאני לא רוצה לדבר על זה, אחרי שסבתט הפצירה בי לספר שאבא מכבה עלי סגריות, ומכה מילדות, ולא אמרתי לא יכולתי רק רמזתי שאני לבד כה לבד ולא רוצה להיות איתם, התחלתי כמו מטומטם לספר תקרות פשע שלי, את הילדות בעמידר, הקטטות וכו, סתם הרסתי הכל, אמרתי לה
  4. שאני בודד, שאין לי איש שאני לבד, היא אמרה שיש לי משפחה, והם איתי, אבל מי יאמר מה המשפחה שלי עשתה לי ? המאפעה הזו שאני שומר עליה שאף אחד לא יעלה על הזוועות שהם עשו בי, שהם לימדו אותי לשתוק את המוות. מי לימד אותי ? לא יכול, לבד כל כך לבד, קיצור אמרה שאני צריך להיות רציני ולעבוד על עצמי, ורק אז יתנו לי הוסטל ואמרה שתדבר עם המטפלת שלי, אני מקווה שהיא תעזור לי ,נלחצתי נורא, ממש נלחצתי, טוב שעבר .

אין לי כוח לעולם המחורבן הזה

נמאס לי מכולם מהורים האלו שהשריצו אותי בעולם. ומכולם אני נמאס לי שהקרות חיים שלי נראה כמו סרט אקשן, שאני לא בקשתי את זה בכלל, אני רציתי עולם יפה וקבלתי זוהמה לגרון, נמאס לי לא רואה עוד טעם בחיי, לשם מה ? למה למשוך את זה ? אין לי כוח בא לי לסיים הכל, בא לי לגמור את החרא הזה, ואני מושך עוד ועוד היא אומרת למה אני עצוב למה אני מדוכא כמו שאמר בלחסן איזה מילים יכולים לתאר סבל נפשי שכזה , בא לי די בא לי אהבה, בא לי להיות אדם טוב, אבל אני רע מהיסוד, נמאס לי אלוהים ,לא מאמין בעצמי לא מאמין בכלום, נמאס לי

arana1

New member
אתה מה שאתה וזהו, תחיה עם זה

לטוב ולרע זה מה יש,
להיות בול עץ נורמטיבי זה גם לא מציאה מי יודע מה.

אנשים לא מקבלים מה שהם מבקשים ואם אין לך כח פשוט אל תעשה כלום,
אולי אז האהבה תבוא

arana1

New member
אם היא אדם סביר היא תאפשר לך הוסטל

כמובן שזה אם די רציני אבל על פניו לא אמרת שום דבר שאמור לשלול ממך מעבר להוסטל אלא דווקא להפך,
בוא נקווה שבניגוד לרוב אנשי בריאות הנפש זאת לא מטורפת לחלוטין,
יכול להיות.

היא דווקא הייתה נורא נחמדה

ורצתה לעזור לי כי סבתא שלי דיברה עם הרווחה ועם המשטרה על האלימות במשפחה, אז היא יודעת מה קורה, אבל אני לא יכול לספר, לא רוצה לפגוע באבא, ובאמא ואני מפחד לסבך אותם . וגם אני מאמין שאני אקבל בסוף ,אני מעדיף לגור בדירה לבד אבל זה בלתי אפשרי, ובאופן כללי הרגשתי די בנוח איתה, נראת אכפתית, אבל קצת עצבנה אותי שנסיתה להוציא ממני הודעות כאלו ואחרות, קשה לי לדבר על מה שאני מרגיש אני קשה לי במיוחד להתבטא בעל פה, זה סבל נורא,

arana1

New member
סביר שהיא מבינה שאתה חייב להתרחק קצת

הן מעצבנות, רדודות, לא מבינות מה זה סבל אנושי בכלל, אבל זה לא אומר שלפחות בחלק מהמקרים הן לא מסוגלות לעשות משהו כמעט כמו שצריך, ביחוד שלא מדובר במשהו מי יודע מה מורכב אלא בסך הכל פעולה טכנית שהיא די הגיונית ופשוטה.

ואולי הוסטל יהיה לך טוב, אנשים, אוטיסטים כמוך, לפחות שווה נסיון

היא רוצה שאני יעבור עוד איבחון

כי יש לי גם סיכופרניה והם רוצים לדעת מה יותר בולט המחלה הפסכוטית או האוטיזם, היא שאלה אותי מה אני רוצה, ואמרתי שאני רוצה עם אוטיסטים , אני ממש מתפלל לצאת מהבית ,נראה שזה בדרך אני מקווה מאוד מחכה כבר חמש שנים , נקווה לטוב.

arana1

New member
יופי, נראה שאתה בדרך הנכונה

גם אני אובחנתי גם כסכיזופרן, זה דומה או נלווה, אין לי מושג, לא משנה, זה הכל שטויות,
תעבור עוד אבחון,
הנ"ט אוהבים לשחק בצעצועים זה גורם להם להרגיש חשובים וכאילו שהם יודעים משהו

מה יותר בולט, באמת, חחחחח....

חח כן זה מה שהם אמרו

שצריך להתאים לי מסגראת למחלה שיותר מאפיינת אותי אצלם הכל לכמת איזה עלוב זה , יש לי מלא אבחנות החל מגבולית עד מאניה דפרסיה אבל בסופו של דבר אני אוטיסט זה מאפיין אותי ...

אתה יכול להגיע להוסטל שאתה בוחר?

המשפחה שלך מוכנה לממן את זה?

אל תשים לב להבחנות , קראתי לא מזמן את ההבחנה לסכיזו' והתחלתי לצחוק
"הפרעת חשיבה" - אני מתישהו אשלח לך צביר אבחנות מצחיקות.

יש אפילו הפרעה לילדים סקרנים שניגשים לזרים - כי נו נו נו הנורמה קבעה
ששוברים את הכלים ולא משחקים, אם הילד שלך שמח לדבר עם אדם זר -
זה מצריך שם פנומנלי של ארבע מילים כי הוא לא בסדר.
ילד "נורמלי" מפחד מזרים.

אני יכול אבל צריך לבקש מסבא

והוא לא מוכן לתת הוא לא רוצה לעזור והוא טחון בכסף, ולאבא אין שקל אין לי כסף לספרים אפילו עשר שקל אין לי בארנק ,אין בריריה צריכה לקחת מה שהמדינה נותנת ,בקשר לאבחנו חח כן ססה שטוות אני לא מאמין בזה אבל זההדרשה של החרות

למה שלא

תוכל להמנע ממגע עין אם אתה לא רוצה בזה?

ולמה אתה אמור לדבר על הכאב שלך?

אני גם לא אוהבת לדבר על רגשות , למה אתה אמור לעשות את אלה .
זה אישי וזה שלך וזה הגבול שלך.

למה ? כי זה מה שהיא דורשת

היא רוצה להכיר אותי ככדי לדעת מי אני ומה הדפקה בי, ככה זה אנשי טיפול נכנסים לך לוריד ,יש אחת שהחכריחה אותי להסתכל וזה גרם לי לחרדה איומה , אבל לה לא היה אכפת הם לא מבינים מזה קשר עין עברנו, חרות

למה היא חושבת

שאם היא מביטה לך בעיינים היא מכירה אותך יותר?

תגיד לה מה שמרי אומרת על העיינים : P

סתם , אבל באמת אתה יכול להגיד לה שאתה אוטיסט ולמה זו חייבת להיות דרך להכרות? ואם כבר לא הגיוני שתשמור את זה לאדם קרוב מאוד?
זאת הכרות עמוקה.

היא יודעת שאני אוטיסט והיא בכל זאת דרשה את זה

אני מדבר על המטפלת שלי לא על העובדת צואלית שנתנה לי לא להביט בה רק שאלה אותילמה אני לא מביט ונסיתי להסביר לה והיא לא הבינה, ככה זה הנט מבין רק תעצמו

כן אבל עד אז זה חרא

ויש כאלו שלא משלמים ומכרחי אותך כמו המטפלת האישית שלי ואחר כך אומרים לך שאה עוה הצגות ולא משתף פעולה, לא סובל אותה והורים הכריחו אותי להיפגש איתה

וזה לא שאני לא "אוהב " אני מחפש מאוד מגע

ואני אוהב לדבר עם אנשים אני אדם חברותי מאוד אבל אני צריך קרבה עצומה לאדם כדי להתקרב ולומר מה אני מרגיש, וזה לא קרה לי עם איש, אולי סבתא וגם לא

אז אותו דבר עם מגע עין

מה ההבדל.

בכלל לא אמרתי שאתה אדם שלא חשוב לו מגע- בדיוק להפך.
רק שאתה לא מפזר את זה לכל רוח- זה דבר יקר.
זה דבר שמצריך קרבה עמוקה.

בדיוק בגלל זה , למה אתה בכלל אמור לשקול את הדברים האלה שהיא אומרת כאילו זה נכון. היא צריכה להבין את זה או שפשוט תאמר לה שככה זה אצל אספים
כנראה שזה ישתיק אותה.

וסליחה לא רוצה להתערב ולקלקל לך משהו שנוצר

היא יודעת שאני אספי

היא בכל זאת שאלה למה , וכן ברור אני לא חושב שאת חושבת שאני לא רוצה מגע אמרתי מה היא חושבת

למעלה