נתנאל6589881
New member
מפגשים עםם אנשי טיפ
- אני לא סטבל את החרות האלו הפעם נתקלתי דווקא בחורה נחמדה, רצתה לעזור, הייתי בפגישה כדי לקבל הוסטל מה שאני לא מקבל כבר כמה שנים טובות, אז האמא הנחמדה שלי דיברה כל כך הרבה שטיותת והזכירה את האונס שעברתי ואת זה שהעולם מאים עלי ואני חיי בעולם משלי ולא רואה אף אחד ממטר, שאני אוטיסט דפוק שחיי
- בעולם משלי, היא שאלה אותי המטפלת למה אני לא מביט לה בענים, אז אמרתי למה אני צריך ? אני שומע אותך, אז היא אמרה כדי לראות מי עומד לידך, אז אמרתי מספיק אני שומע. אז היא שאלה אם אני מפחד אז אמרתי כן. והיא לעזזל לא הבינה למה, למה אני לא יכול להביט בעניים, היא שאלה אותי אם אני מספר למישהוא אם כואב לי אז אמרתי שלא כי אני לא רוצה להראות חלש, אז היא אמרה אבל
- אתה מראה כמה אתה אלים מזה אתה לא מתבייש ? אז אמרתי לא כי אני לא חלש כי אני מחזיר את הכוח שלי, זה שקר להיות אלים זה חולשה, אבל אני חלש כה חלש ועלוב שאני נמךשם ך לאפל שבי, לאלימות, לבית, היא אמרה הם פגועים בך אמרתי שאני לא רוצה לדבר על זה, אחרי שסבתט הפצירה בי לספר שאבא מכבה עלי סגריות, ומכה מילדות, ולא אמרתי לא יכולתי רק רמזתי שאני לבד כה לבד ולא רוצה להיות איתם, התחלתי כמו מטומטם לספר תקרות פשע שלי, את הילדות בעמידר, הקטטות וכו, סתם הרסתי הכל, אמרתי לה
- שאני בודד, שאין לי איש שאני לבד, היא אמרה שיש לי משפחה, והם איתי, אבל מי יאמר מה המשפחה שלי עשתה לי ? המאפעה הזו שאני שומר עליה שאף אחד לא יעלה על הזוועות שהם עשו בי, שהם לימדו אותי לשתוק את המוות. מי לימד אותי ? לא יכול, לבד כל כך לבד, קיצור אמרה שאני צריך להיות רציני ולעבוד על עצמי, ורק אז יתנו לי הוסטל ואמרה שתדבר עם המטפלת שלי, אני מקווה שהיא תעזור לי ,נלחצתי נורא, ממש נלחצתי, טוב שעבר .