|מפגשים לאלמנים\ות

רחל52

New member
קבוצת תמיכה עומדת להיפתח בויצו פתח תקווה

אין לי את הטלפון צרי איתם קשר . הייתי בקבוצה כזו וזה עוזר

טטי,ברכתי לשלום

חיכיתי דיי זמן גם לתגובה וגם שיבדקו אותי במוסדות הבטחון איך אציג את עצמי אם לא ענו לי? בגדול היה לי טיפה מוזר,זה עבר,החמצן הוא באוויר ולא חלילה בפורום,אז לא קרה כלום דיברתי עם אל- דן אדם מכובד רציני ענייני ואנושי,הכל מאחורינו. העיקר שתמצו,תהנו, ושתזכו במהרה"לברוח" מהפורום

שלום מתוק ,

מצטערת שלא השתתפתי במפגש ושהיתה אי הבנה .. אני נוהגת עם מי שלא מכירה ,להציג שזהו מפגש תמיכה של קבוצת ...והים משתייך אלה .. מקווה מתוק שאכן הטעות תשכח ותחזור להנות משיחת הצאט המעניין שאנו מנהלים . ודרך אגב ,אין מהסטוטס "הנחשק" הזה אף אחד לא בורח ...ולא משנה מה קורה איתנו ...

sabeny

New member
|מפגשים לאלמנים\ות

עברו כמעט 4 חודשים מאז שהוא הלך. הגעגועים הם חלק בלתי נפרד מחיי. ובכל זאת הבדידות קשה ואני מחפשת מקום מפגש לאנשים שרוצים להפגש לא כתמיכה אלה כאנשים שמבינים ומכירים את ההרגשה. יש דבר כזה???אולי חדר צאט? מקווה שכן

שרונוש27

New member
צ'אט

הי, מדי יום ראשון ב22:00 אנו נפגשים בצ'אט. כמובן שאפשר גם בלי קשר להכנס אבל כדאי לקבוע מראש. שרונה

שרונה,הבנתי אתמול כמו שכתבת

זה פרטי,(כך גם אמר כתב לי המנחה)צריך באמת להרשם מראש,לדעתי גם ערבויות בנקאיות. מי שלא עומד בזה,הוא יכול רק להכנס לשם ולשמש כתפאורה. אחלה

emmy5

New member
כל החרים שכותבים בפורום ,יכולים להשתתף

אני בטוחה שלא הית רוצה שכל אחד היכנס ,ויש מספיק טרולים ,שרוצים ,לעשות צחוק

איימי,הניק שלי משתתף בפורום כאן

אני לא חדש בפורום,הניק שלי ללא כוכב.אני כותב מידי פעם,חושב שמכירים אותי דיי טוב איך אני יכול להיות טרול וכו'?

רוצה לדעת מי מעוניין במפגש הפורום,אנא הצביעו

הרימו ידים שאדע אם יש טעם לארוך מפגש

למעלה