מפגשים ברכס

מרב1234

New member
מפגשים ברכס

מישהו אולי יכול להסביר לי קצת על הדבר הזה אני יודעת ששרים ורוקדים אבל מה באמת קורה שם ואיפה זה , מה עשו בעברה בבקשה קצת פרטים אני ממש רוצה להצטרף לדבר הזה ....... חולה עליכם מרב

בל בל

New member
להקת מפגשים ברכס

מפגשים ברכס הינה הלהקה היצוגית של חיפה. היא מורכבת מ70 חברים שמחולקים לפי שלוש קטגוריות גיל (יסודי, חטיבה תיכון). במשך השנה הם מופיעים במגוון רחב של מקומות עם מקבץ שירים או הופעה שלמה שהיא בעצם הצגה\מחזמר שכזאת. כשרונות נחוצים הם: ריקוד, שירה, משחק וכמובן כשרון שלא כתוב בדרישות אבל הוא נחוץ- שתהיי כוסית. אל תהיי פאנקיסטית, פריקית, רוקיסטית, בלאקניקית, פרחה,מוזנחת ועוד,כדי להתקבל תהיי סטייליסטית אחרי הכל זוהי להקה יצוגית ואת צריכה ליצג את חיפה טוב. כשאת נגשת לבחינות את צריכה להכין שיר קצבי ושיר איטי. במהלך הבחינה לרוב תדרשי לשיר רק שיר אחד, אבל בכל זאת תכיני שניים. שאלות שישאלו אותך: יש לך רקע במשחק? יש לך רקע בריקוד? יש לך רקע בשירה? כמובן שבמידה וכן את צריכה להסביר מהו הרקע ומי ארגן את זה\לימד. למה את רוצה להתקבל? מה את חושבת שאת יכולה לתרום? מה את יודעת על הלהקה ולמה בחרת דווקא בה? מה הכנת לנו היום?(כאן את צריכה לשיר) לצלילי שירך יתנענעו להם הבוחנים ויחיכו. לפעמים אם השיר שלך ממש קצבי ומדבק אז הם גם ישירו איתך (הוו כמה ביזיונרי). הבוחנים מורכבים ממספר חברים בלהקה הבוגרת ואחת שהיתה חברה בלהקה ועכשיו היא כביכול המנהלת המוסיקלית. כדי להתקבל דרוש בטחון עצמי , אבל לא יותר מדי. הצעה של אחת שמכירה את הדברים מבפנים, הייתי בוחרת בלהקה אחרת. הלהקה הזאת היא מאוד לא מקצועית . אבל אם את מחפשת את זה בתור תחביב או מקרה קטן של חידק הבמה אז זה יכול בהחלט לספק לך את זה. אך עליי להזהירך קודם לכן העסק הזה מלא במלחמות ומזימות וכמובן פרוטקציות,כן כן מלמדים אותך להלחם כבר שאתה צעיר. אז אל תקחי שום דבר יותר מדי קשה, תאהבי את עצמך,תהיי גאה במה שיש לך, ואל תבטחי באף חבר להקה כי הוא ימכור אותך בשביל סולו. בהצלחה. *כמו שהבנת אני לא מסמפטת את הלהקה הזאת יותר מדי, אבל אני מקווה שלא הוצאתי לך את החשק כי להיות בלהקה זה דבר מדהים שיפתח לך המון דלתות ונחוצה לזה המון השקעה המשך יום מקסים ענבל

מרב1234

New member
חחחחחחחחחחח

ווואי אין לך מושג כמה נחמד היה לקרוא את התגובה שלך אז ככה אני חופשי חולה על משחק מול מצלמה ועל שירה ריקוד קצת פחות אבל חפיף גם את זה אני יודעת אני לא מכירה אנשים מהלהקה או משהו אבל אני יודעת שכל העולם הוא פרוטקציה אחת גדולה כך ש.... אין מה לעשות בקשר לזה מרב

בל בל

New member
אני שמחה../images/Emo9.gif

אם את אוהבת מאוד משחק ואת מחפשת מקום שיעזור לך להתקדם ולהופיע אז יש קבוצת תאטרון של תאטרון חיפה שהיא באמת מצוינת וברמה גבוהה (ממליצה בחום), וכדאי לך לנסות להתקבל אליה. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה במה שתבחרי ותעדכני אותנו.

בל בל

New member
אני חושבת שלא,

בעבר לא היה צריך , אולי עכשיו הם שינו את זה לסכום סימלי. אבל גם אם כן אז זה באמת לא הרבה.

למעלה