מפגשים במגדל דויד

מפגשים במגדל דויד

מוזיאון מגדל דויד בירושלים ומשכנות שאננים מזמינים את מורי הדרך לסדרת מפגשים "בעיקבות צופן דה וינצ'י" חלק ניכר מהנושאים מהמפגשים (2,3 ו5) ממקדים נושאים שהנם מהותיים בהדרכה תרבותית דתית. מורי דרך מוסמכים יזכו למחיר מיוחד (מחיר סטודנט/אזרח ותיק) בהזמנה מראש למפגשים במגדל דויד. יענקלה מטרני/ מוזיאון מגדל דוד, ירושלים בעקבות "צופן דה-וינצ'י" סדרת מפגשים בשיתוף מוזיאון מגדל דוד ומשכנות שאננים על ההיבטים ההיסטוריים, התיאולוגיים והאמנותיים המוזכרים ברב-המכר מפגש 1- צפנים, סמלים ותקשורת יום שישי, ט"ז באדר א', 25.2.05 בשעה 11:00, במשכנות שאננים - ההתהוות הסודית של צופן דה וינצ'י – ד"ר ג'ון ויטמן (הרצאה באנגלית) - המסע הבלתי נגמר – עח החיפושים המודרניים אחר הגביע הקדוש – מר עמי בן בסט. - המהפכה התקשורתית בראשית הנצרות – פרופ' דורון מנדלס. מפגש 2 – על העולם הפגאני ועל האמת האבסולוטית בנצרות יום שישי, ז' באדר ב', 18.3.05, בשעה 11:00 במשכנות שאננים - טקסי מסתורין בעולם הפגאני – ד"ר ברוריה ביטון-אשקלוני - אור האמת וחשכת החטא בתיאולוגיה ובליטורגיקה הנוצרית – גב' יסכה הרני מפגש 3 – ישו המיתולוגי וישו ההיסטורי – הרצאה וסיור יום שישי, י"ד באדר ב', 25.3.05, בשעה 10:00, במוזיאון מגדל דוד לתשומת הלב! מועד זה מלא! נפתח מועד נוסף ביום חמישי, 31.3.05 בשעה 10:00. - היבטים של קדושה ועלייה לרגל – ד"ר דורון בר *מספר המקומות מוגבל! מפגש 4 – צופן לאמנות או צופן להמונים יום שישי, כ' בניסן, 29.4.05, בשעה 11:00, במשכנות שאננים - על אמנות וספרות על אמנות - ד"ר דורון לוריא, ד"ר יוני אשר מפגש 5 – מסדרי הצלבנים ומריה מגדלנה יום שישי, י"ח באייר, 27.5.05, בשעה 11:00, במשכנות שאננים - מריה מגדלנה: קדשה או קדושה – גב' עדי לוריא - מסדרי הצלבנים בירושלים – ד"ר רוני אלנבלום מפגש 6 – דת, מיסטיקה וצפנים יום שישי, י"ז בסיוון, 24.6.05, בשעה 11:00, במשכנות שאננים - צפנים ומיסטיקה – פרופ' משה אידל - צופן דה-וינצ'י וספר הזוהר – פרופ' יהודה ליבס - פיענוח צופן דה וינצ'י – ד"ר ג'ון ויטמן (הרצאה באנגלית). מחיר למפגש: 70 ₪. 55 ₪ לאזרח ותיק ולסטודנט. מחיר למפגש וסיור (25.3.05): 90 ₪. 75 ₪ לאזרח ותיק וסטודנט. מחיר לסדרה של 5 מפגשים (לא כולל מפגש 3, הרצאה וסיור): 275 ₪. למורה דרך בהזמנה מראש והצגת תעודה במחיר סטודנט /אזרח ותיק הזמנת כרטיסים לסדרת דה וניצ'י למורי הדרך: חניתה בריל טל. 02-6265351 או במייל [email protected] * * * בברכה חמה, חניתה בריל מנהלת שיווק

סליחה שאני "מחרב את המסיבה" אבל

אבל מה המיוחד במחיר הזה? 55 ש"ח ל-3 הרצאות? מה אגיד לך, יענקל'ה, ממש הישג! אפילו משרד התיירות מצליח לעשות הרצאות וימי עיון יותר זולים. במקומך, יענקל'ה, לא הייתי מפרסם את זה.

והפרחים לצהל(לא מצאתי כותרת)

משכנות שאננים מרכז בשנים האחרונות ימי עיון ברמה גבוהה וחלקם יכולים לתרום מאוד למורי הדרך, לצערי הרב ההדרכה בנושאי נצרות לוקה מאוד בחסר ובעיקר רדודה בגלל חסכים שיש לכולנו בנושאים תאולוגים מהותיים. לכן יש לפרסם כל נושא שמורי הדרך יכולים להעזר כדי לפתח את תפיסת ההדרכה. אני מקווה שהשתלמות ומפגשים מסוג זה יעמיקו את ההבנה במהות מעבר ליידע הרב שיש לרובנו בפרטים. אני מצטער אם הבין משהוא שהפרסום בגלל המחיר המיוחד. הפרסום בגלל הנושאים והמרצים. את החשבון הכלכלי יעשה כל אחד לעצמו.

למעלה