מפגשים באיזור השרון

מפגשים באיזור השרון

שלום, מזמן לא הייתי כאן, בעיקר בגלל שבקושי כותבים כאן על סטאף. אשמח לדעת אם יש מפגשים באיזור השרון- הרצליה, רעננה, כפר-סבא, הבנתי שניסיתם ליזום מפגש ברעננה, מה נסגר עם זה? ואם זה סתם עלה באויר אז בואו נארגן משהו, תל אביב מצידי. אני עידן, אגב, ואני איש של ג´אג אחד- הסטאף. תודיעו לי באימייל [email protected], אם יש חדש, אם יש מצב ואם השארתם הודעות, תודה :)

Uri Yurman

New member
תיקון טעות

"הבנתי שניסיתם ליזום מפגש ברעננה" לא מדוייק. מפגשים ברעננה מתקיימים לעיתים די תכופות, אבל לא באופן רשמי, ובלי מקום מסודר. פשוט הולכים לבית של מישהו, או למרכזי קניות (כן כן, יש שם ריצפת שיש ותאורה טובה). מה שאנחנו כן מנסים לארגן זה מפגשים קבועים, מסודרים, באולם ספורט, כנראה בימי חמישי בערב. מה שחסר כרגע זה מקום. בנוסף, מכיוון שלי אין הרבה זמן פנוי לאחרונה, אני לא מסוגל לקחת על עצמי את מלאכת חיפוש המקום. אני מקווה שמי שטענו כי הם רוצים לתרום בחיפוש מקום על ידי פגישת גורמים בעירייה, מועצת נוער, מנהלי בתי-ספר וכו - אכן יעשו כך. אם מישהו כאן מקוראי הפורום גר באיזור השרון, ומכיר מקום שיוכל לאכלס מפגשי ג´אגלינג פעם בשבוע למשך 3-5 שעות בערב - אני אשמח לשמוע על כך.

למעלה