מפגשון בגבעה...

מפגשון בגבעה...

ערב טוב לכולם!! רק רציתי לספר לחברי הפורום (קומונה) נכבדים על פגישתי המענינת עם "מצפה לגאולה". הייתה שיחה מאוד מענינת ואני חייב להגיד, שבשיחה הפיחה בי המון תקווה לעתיד!!! תודה מצפה!! אין עליך... אני מאוד מקווה שאת ליל הסדר הבא אני אחגוג עם אשתי. אני ממליץ בחום להיפגש איתו!! שיהיה לילה טוב לכולנו...

תודה סרוג היקר

גם לי היה כייף להיפגש ולשוחח איתך. יהי רצון שהקב``ה ימלא את חסרונך בקרוב ויתמלאו כל משאלות לבך לטובה ובעז``ה שנזכה לביאת משיח צדקנו, לבניין הבית השלישי ונזכה כולנו לאכול מהזבחים והפסחים. סרוג אתה ממש מקסים - נהניתי והתחזקתי מהשיחה איתך. /tapuzforum/images/Emo24.gif

ChicoAnimado

New member
../images/Emo221.gif מצפה לגאולה

האם אתה רואה בזאת שאדם שנברא לחיות עם גבר נפגש אותך החליט להתחתן עם אישה, הבאת עליו את הגאולה? הרשה לי לחלוק עליך, ולו כי נפשי החילונית אינה מבינה זאת

קטונתי מלשנות אנשים או להביא גאולה...

אם כולנו ביחד נתאחד: חילוניים ודתיים, ספרדים ואשכנזים, הומואים וסטרייטים וכו'... נביא יחד את הגאולה. א) הייתה לי בסה"כ שיחה עם סרוג בארון, בשיחה זו התברר לי כי יש לו משיכה לשני המינים (תקן אותי אם אני טועה סרוג...) ונכון לרגע זה הוא כלל לא התנסה עם גברים (אכן סרוג?!) ב) בפגישתי איתו לא היתה לי כל כוונה לשנות את דמותו אלא לשמוע ולהשמיע, שיחת נפש מלב אל לב. אני אדם הכי פשוט שיש בעולם (אני עצמי דומיני שיש לו ניסיון רב עם שני המינים, בעצם עם המין הניש - הניסיון היה רק עם אחת בלבד!!!) ג) עוד לפני שהכרתי את סרוג בארון, הוא תמיד הצהיר בפורום שהוא מעוניין להשתנות, להתחתן ולהקים משפחה (סרוג אמת את דבריי..) ד) אני מרשה לך לחלוק עליי - אני כל כך אוהב אותך, מאז שהכרנו כאן בפורום, בקומונה ובמסרים, שאני ההיפך שמח שאתה מביע את דעתך ומותר לך לחלוק על דעתי ועל דבריי, מתוך אהבה ואחווה שלום ורעות. ה) אין בידי חלילה לא קסמים ולא כשפים (התורה כותבת: "מכשפה לא תחיה") על מנת לשנות בני אדם. סיפרתי לו את סיפור חיי, איך שנותיי התגלגלו להם עד הלום והוא סיפר לי על עצמו ולא יותר מזה. אם הוא הסיק ממני שיש סיכוי לשינוי אז מי אני שאמנע ממנו לחשוב כך ואולי גם לעשות זאת... ו) אגב, אני כיום חש עמוק בתוך נפשי את אהבתי לבני מיני ואין לי כלל משיכה לנשים (כפי שקרה בפעם האחת הויחדיה בחיי - שבה גם התחתנתי עם אותה אחת שנמשכתי אליה). כן - יש לי תשוקה לגברים ואני אוהב בחורים יפים, אמיצים, חכמים וחטובים. ז) ואני אוהב אותך ChicoAnimado מעמקי נשמתי ובכל ליבי. ח) אני מקווה שאתה מרשה לי להעניק לך אחי היקר את זה:

chicoAnimado אתה מדבר שטויות

א.יש כמה אנשים הומואים בעולם, שבשבילם לחיות עם אשה בסופו של דבר זאת תהיה גאולה!! ולא אתה ולא אנחנו נמנע זאת מהם... ב.מצפה לגאולה,אתה לא צריך להצטדק בפני אף אחד!! ואף אחד פה לא צריך לדעת מה היה או לא היה בשיחתנו הלבבית, שהדבר האחרון שאני יכול להגיחד עליה היא, שהיא הייתה מסיתה להתחתן עם אישה ג.שוב תודה לך מצפה!! על השיחה והמפגש, בזכותך אני אתחתן יום אחד וגם בזכותי כמובן... שיהיה יומטוב לכולם....

סרוג ידידי היקר חזק ואמץ

שירבו כמותך בישראל, על הנחישות, הרצון העז ובעז"ה גם ההצלחה!!!

כדאי שבעיקר בזכותך.

בתור מי שיתמודד במהלך הזה כדאי מאד שבזכות עצמך,ההבנה והרצון שתשקיע כדי לעבור את המסלול הזה בהצלחה.הם המוטיבים החשובים לצלוח בבחירה הזו.

מאחל לך ולכל חברי הפורום ולכל...

עם ישראל חג כשר ושמח שנזכה לביאת הגואל ולבניין בית המקדש השלישי ונזכה לאכול מהזבחים והפסחים אמן ואמן.

Nחמן

New member
מעבר לתגובתו של "מצפה"

ואינני מייצג אותו כאן כלל הרשה נא לי לחלוק עליך. מה פירוש "אדם נברא לחיות עם גבר"? מי ברא אותו? איזו מכונה נסתרת?! נמציא מכונה אחרת, שתשנה אותו. בורא עולם?! יש לך את מספר הפקס או את האימייל שלו? איך מתקשרים אליו? מניין לך, שהוא ברא כך ולא כך? ההמשך בדברי "מצפה".

ChicoAnimado

New member
../images/Emo221.gif נחמן

מצפה לגאולה הבהיר לי מה שהייתי צריך לדעת מאחל גם לך חג שמח ושבוע טוב

oriel ahamud

New member
נחמן היקר.

יש משהו שונה במשפט הזה - אדם נברא לחיות עם גבר. בן אדם נמשך לבנים נכון? אבל זכותו המלאה לחיות עם מי שהוא רוצה לא ככה? חופש הבחירה מתאים לכולנו. אני מעדיף למצוא בן זוג ולהפתח איתו קשר זוגי ומחייב ואולי יגיע גם לחתונה (בלי קידושים) כל אחד זכותו וכבודו מונח. הלוואי שכולנו נצליח למלא את כל החלומות שאנו רוצים.

אני לא חושב שנחמן שולל

זוגיות עם בן או בת, כל אחד יילך להיכן לבו חפץ ורצונו של אדם כבודו. מה שהיה עם סרוג, שמאוד מצאה חן בעיני הגישה שלו, נפגשנו ובשיחה סיפרתי לו את סיפור חיי ומה עבר עליי במשך שנות חיי וזה גרם לו להבין שיש סיכוי לשינוי. התברר לו שהחיים הם לא רק שחור לבן, הן יש שלל צבעי הקשת, שבהם ניתן לצבוע את החיים, כל אחד לפי ראות עיניו, הוא מאמין ביכולתו, איך אמרת זו זכות הבחירה, להשתנות ולמצוא בת זוג לחיים, כשם שאתה אוריאל החמוד מעדיף דווקא בן זוג, כי זה מה לדעתך מתאים לך. אז מה שאני רוצה לאחל לכל אחד ואחד מכם שתמצאו את שאהבה נפשכם ויתגשמו משאלות לבכם לטובה. לילה טוב וליל מנוחה עם חלומות פז

Nחמן

New member
אמרת דבר גדול

בדיוק כפי שתמכתי סקוניטו בעניין זה, אני תומך בך. אישית אומנם אינני דוגל בגישה זאת אבל מכבד כל אחד ואחד באשר הוא בבחירתו ובלבד, שיכבד גם אותי וגם כל אדם אחר בבחירתו שלו. אמת? אני מברך אותך באמת בהמון הצלחה בהגשמת שאיפותיך והלוואי שנדע את דרך האמת וגם נצליח ללכת בה.

ישי 321

New member
שלום סרוג

מה שלומך? תיראה אני הייתי במצבך אבל אני חושב שהמצב הנוכחי שלך טוב משהייתי אני. אז ככה... בזמנו כשהתלבטתי כמוך החלטתי ללכת לפסיכולוגית. לא אספר הכל אבל בשורה התחתונה היא אמרה לי שאני דו מיני ועליי להחליט ולבחור . בגבר או באישה! אם אני בוחר באישה אני צריך לוותר על גבר. היא אמרה שיהיו דחפים ופנטזיות לגברים ולא צריך להדחיק אבל לא לממש את זה. האמת שלא ממש קיבלתי את דעתה והלכתי לעוד פסיכולוג ( דתי אגב. שמאוד מנוסה עם הומואים) גם הוא אמר שאני דו מיני ,והוא אמר לי שלא רק שאני לא יכול או מסוגל לבחור רק בצד אחד( אישה) אלא שאני חייב לממש , גם את הצד ההומוסקסואלי שבי. כי אם לא אני אשלם על זה מחיר כבד של דיכאונות וחרדות. תיראה סרוג ידידי, אל תסיק את זה אליך אישית. היתרון שלך אני חושב הוא שאתה כן יכול לבחור באישה. כי לך אין כלל נסיון עם גברים( עד כמה שהבנתי כאן) ומאוד מאוד יתכן שכשתהיה לך אישה בע"ה טובת לב ועדינה , ויהיה לך מין זמין וסדיר איתה. אז העוצמה של המשיכה והכמיהה לגבר תיפחת מאוד מאוד. כך שתוכל לשלוט בה. מה גם ובע"ה יהיו לך ילדים הם ימלאו אותך ומאוד יסיתו את הנושא הזה. אני לצערי כשניפגשתי איתם כבר הייתי די עם נסיון בתחום וכבר " ניכנסתי לעיניינים" ואני חושב שהמון תלוי גם בסוג האישה. אני חושב שאנו צריכים אישה עדינת נפש וטובת לב. ולא אגרסיבית וקשה.כי אנחנו מאוד רגישים ומצפוניים. אני מאחל לך ידידי שתימצא את האישה הכי מתאימה לך שתקים מישפחה ושתהיה מאושר. אומנם מאוד תחסר לנו כאן אבל מה זה לעומת האושר שלך?!בהצלחה.

ערב טוב לישי..

תודה על כל האיחולים, ריגשת אותי מאוד. חשוב לי להגיד שכאשר אני בע"ה והלוואי וזה יקרה מהר, אני אתחתן, זה לא אומר שאני אעזוב את הפורום ואיעלם מהשטח, יהיה חשוב לי להמשיך ולכתוב ולהתעדכן במצב החברים שיש כאן. אז זה נכון שאין לי שום ניסיון עם גברים בכלל... וזה באמת דבר טוב, שהצלחתי להחזיק את עצמי עד גיל 28 בלי שום מגע מיני כזה או אחר עם גברים, אבל יש המון מחשבות בכיוון הזה.. ואחד האתגרים שאני מתמודד איתם כיום הוא ההתמודדות עם המחשבות האלה, אני גם נמצא בטיפול של פסיכולוג דתי (אולי זה אותו אחד) שמטפל בי ועוזר לי להתמודד עם המחשבות האלה.. לכן אני באמת מקווה ומאמין שמתישהו אני אתחתן ואקים משפחה... בכל מקרה אחד הדברים החשובים שאתה ושאר חברי הפורום צריכים לדעת הוא, שהכל תלוי בנו!!! אם אנחנו נרצה מספיק חזק נוכל להשתנות ולהתחתן ולהקים משפחה, אני מדגיש אלה שבאמת רוצים!! ולא כאלה שהחליטו כבר שהם רוצים לחיות את חייהם עם גבר. תודה על התגובה... ול"ט

ישי 321

New member
שלום סרוג

תודה לך. הפסיכולוג שאני הייתי אצלו הוא מירושלים. אתה אומר שהכל תלוי בנו.. זו דעה גם של הפסיכולוג שלך? מאוד תוכל לעזור ולשתף אותנו על דעתו ועצותיו של הפסיכולוג. תודה.

שוב שלום לישי ולכולם.. בוקר טוב!

נראה לי שאנחנו מדברים על אותו פסיכולוג מי"ם, כי אין הרבה כאלה.. חח בכל מקרה הוא אמר לי ועוד כמה אנשים אמרו לי שאפשר פשוט להחליט שאתה מתמקד כרגע רק בנשים... אם אתה רוצה פירוט יותר, אז אני מוכן במסרים ולא כאן!! בכל מקרה תשנה את החשיבה שלך!! תנסה לעשות דברים שאתה חושב על נשים ולא על גברים.. בהתחלה זה מאוד קשה!! אחרי זה , זה עובד!! ועכשיו אני בטוח שכמה מחברינו כאן הולכים לקטול אותי!! אבל זה לא מזיז לי... בהצלחה...

שלא יעז אף לא אחד לקטול אותך סרוג היקר

כל אחד יילך לפי דרכו ומצפונו!!! הכל עניין של תחושה, הרגשה ומחשבה נכונה!!! ב ה צ ל ח ה ! ! !

למעלה