מפגשאילת.

מפגשאילת.

בעקבות שיחה קצרה במירק, עלה לי הרעיון לעשות מפגש פורום ענקי באילת. משהו כזה של כל הקהילה, כולם ביחד, לאיזה שבוע, בחופש הגדול. נכון מאגניב? אז התחילו לגייס כסף, אם בא לכם. אני חושב שזה מאגניב ביותר.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

העלתי את הרעיון לפני הרבה זמן. הרבה אמרו שלא ירשו להם לסוע לבד. איפה נשן? רק כרטיס נסיעה באוטובוס עולה הרבה כסף..
בכל מקרה, אני בעד.

King Of Kromags

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo103.gif

זה כמעט כמו לארגן מפגש בחו"ל, ואני באופן אישי - לא מתכוון להגיע. ואני מניח שגם לא ירשו לי, כמו לעוד הרבה אנשים מהפורום.

צו צאנג

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה שזה יהיה נורא קשה לארגן דבר כזה... איפה נישן? אך נגיע? ומה כבר נעשה שם? כאלו כל מה שנעשה באילת אפשר גם לעשות במפגש רגיל, ובמקום שהוא לא בקצה הארץ....

גל1234

New member
../images/Emo31.gif

לאילת מן הסתם אני מתכוון ללכת עם חברים שלי ואממ אני לא כמוכם טחון לצאת כמה פעמים זה לא שאתם לא חברים שלי , פשוט חברים מהעיר... שאיתם אני תמיד ביחד

SaberTooth

New member
../images/Emo31.gif

כל חברי הפורום קטינים, ואף הורה בחיים לא ירשה לנו לנסוע או לטוס לאילת לבד, וכמובן שלא להסיע אותנו. שלא לדבר על הבעיה של הכסף, שכן מלונות ואכסניות באילת זה דבר יחסית יקר, ומה גם שאי אפשר להסתדר באילת בלי כסף, בכלל, ורובנו לא טחונים (*שיעול*סימניה של 300 שקל*שיעול*) ואין לנו מאיפה להשיג סכומי כסף כאלה. שכח מזה, זה לא יקרה...

p r u d e n s

New member
../images/Emo31.gif

יש אנשים שלא יוכלו להגיע לתל אביב, איך אתה רוצה שהם יגיעו לאילת?
(התחלתי לדבר על עצמי בגוף שלישי רבים...)

למעלה