בנימין1000
New member
מעשנים?
בכתבה במאקו, על 10 המכות של הקהילה הגאה הוזכר גם "עישון"..
בין השאר כתוב "מחקרים רבים מראים שכמות המעשנים בקהילת הלהט"ב גבוהה בהרבה מכמות המעשנים בכלל האוכלוסייה.
הדבר נובע, ככל הנראה, מן הלחץ והמצוקה ממנה סובלים כולנו:ההתחבטות הפנימית
הפחד מההורים ומהסביבה והלחץ המלווה ביציאה מהארון."
א.מה דעתכם בנושא? האם אתם מעשנים? הפסקתם לעשן? נגד עישון?
ב. מוזמנים לספר סיפור אישי שקשרו לעישון (סיגריה ראשונה וכו')
ג. איזה סיגריות אתם מעשנים\עישנתם?
אז על עצמי -
א. אני לא מסכים לגמרי עם הכתבה. אולי בקשר למי שבארון כן, אבל היום כשהחברה פתוחה ומקבלת אז למה שיהיה עודף לחץ?
אני חושב שהסיבה האמיתית (שמאקו לא ששים לכתוב) היא שיש קשר ישיר בין סיגירות למסיבות, סטוצים, שטחיות וכו' שמאפיינים את הקהילה מאוד..(וגם העובדה שהרבה סטרייטים מפסיקים לעשן בגלל המחויבות לאשה\משפחה שלרוב ההומואים אין)
ב. אממ הסיגירה הראשונה הייתה בכיתה י"ב, כמובן בשביל הפוזה.. זה היה מגעיל רצח, אבל מאז זה הלך והשתפר חח.. בתקופות הכי גרועות הייתי מעשן 5-6 ביום. זה היה בעיקר בקיץ כשהייתי יוצא למסיבות ופאבים.. בתקופה האחרונה אני מעשן פחות, בעיקר בגלל שחזרתי לכושר.. אבל עדין קשה מאוד להפסיק לגמרי.. הריח משגע אותי אני חולה עליו!
ג. שיש כסף - פרלאמנט, כשאין כסף - דראם
הבהרה:
ההודעה מנוסחת בלשון מעשנים אך מיועדת לשני המינים
ולסיום ציטוט ידוע של מארק טווין-
"להפסיק לעשן זה קל. עשיתי את זה אלפי פעמים"
חג שמח!
בכתבה במאקו, על 10 המכות של הקהילה הגאה הוזכר גם "עישון"..
בין השאר כתוב "מחקרים רבים מראים שכמות המעשנים בקהילת הלהט"ב גבוהה בהרבה מכמות המעשנים בכלל האוכלוסייה.
הדבר נובע, ככל הנראה, מן הלחץ והמצוקה ממנה סובלים כולנו:ההתחבטות הפנימית
הפחד מההורים ומהסביבה והלחץ המלווה ביציאה מהארון."
א.מה דעתכם בנושא? האם אתם מעשנים? הפסקתם לעשן? נגד עישון?
ב. מוזמנים לספר סיפור אישי שקשרו לעישון (סיגריה ראשונה וכו')
ג. איזה סיגריות אתם מעשנים\עישנתם?
אז על עצמי -
א. אני לא מסכים לגמרי עם הכתבה. אולי בקשר למי שבארון כן, אבל היום כשהחברה פתוחה ומקבלת אז למה שיהיה עודף לחץ?
אני חושב שהסיבה האמיתית (שמאקו לא ששים לכתוב) היא שיש קשר ישיר בין סיגירות למסיבות, סטוצים, שטחיות וכו' שמאפיינים את הקהילה מאוד..(וגם העובדה שהרבה סטרייטים מפסיקים לעשן בגלל המחויבות לאשה\משפחה שלרוב ההומואים אין)
ב. אממ הסיגירה הראשונה הייתה בכיתה י"ב, כמובן בשביל הפוזה.. זה היה מגעיל רצח, אבל מאז זה הלך והשתפר חח.. בתקופות הכי גרועות הייתי מעשן 5-6 ביום. זה היה בעיקר בקיץ כשהייתי יוצא למסיבות ופאבים.. בתקופה האחרונה אני מעשן פחות, בעיקר בגלל שחזרתי לכושר.. אבל עדין קשה מאוד להפסיק לגמרי.. הריח משגע אותי אני חולה עליו!
ג. שיש כסף - פרלאמנט, כשאין כסף - דראם
הבהרה:
ההודעה מנוסחת בלשון מעשנים אך מיועדת לשני המינים
ולסיום ציטוט ידוע של מארק טווין-
"להפסיק לעשן זה קל. עשיתי את זה אלפי פעמים"
חג שמח!