מעשיה לשבת

• פותח הנושא MY90
  • פורסם בתאריך

MY90

New member
מעשיה לשבת

היום היו הופעות בירושלים, במקום שנקרא ברבור שזה מעין צריף שבצלאלניקים מתאספים בו אחת לכמה זמן בשביל לראות תמונות של בדואים ולשמוע נויז. ACTION/ATTENTION, הלהקה החדשה של עופר והבחור ששכחתי את שמו שעוד תשמעו הרבה מהם, היו מעולים. יאמר כנגדי שלא זיהיתי מי או מה היו ההשפעות שלהם, אבל זה היה חזק וזה גרם לכל מיני טיפוסים אומנותיים לשבת על הרצפה ולא להנות.... נורא רציתי לרקוד כמו משוגע/שמואל, אבל בסוף סתם התגוששתי עם יונה. FUN FUN IN THE KINDERGARTEN,הלהקה של נטע, יונה והמתופפת, זה מין רוקנרול חמוד כזה של אנשים קצת מבולבלים וסולנית שהיתה בהרבה הופעות של אוראל רייך. הם אמרו לא לקחת אותם ברצינות אז לקחתי את זה ברצינות. בדרך הביתה, צעקה עלי אשה בטענה שתחנת אוטובוס זה לא מקום לקרוא פורנו/MFM. באוטובוס התיישבתי ליד כומר יווני(ירושלים, מה לעשות). הוא קרא בספר עם ציורים של בחורות עם כנפיים ואותיות מעל הראש וזה קצת הזכיר לי את הפורנו/MFM שלי. היה קול. עופר, שלח לי עוד מיילים, שיהיה לי קול עוד פעם

Tzetzek

New member
איזה חמוד אתה

אתה וירוחם נותנים תקווה לדור שלם שעושה גליזנטין.

Peter MFM

New member
איזה חמוד אתה

רק אתה. לשמואל ירוחם (אם הכוונה באמת אליו) יש ראסטות והוא הולך לכל הפגנה מפגרת שיש בת"א, זה קצת פחות חמוד.

Stormtrooper

New member
ראיתי עכשיו

ראיתי בדיוק איפה ירוחם נמצאת על המפה, וזה מוציא את שמואל הרבה יותר גבר מכל מי שכותב פה.

MY90

New member
שמואל אחלה גבר

וגם אני. אל תעשה לי רגשות אשם שאני לא ילד פריפריה

פי אלף גבר

גם מגיע לכל הופעות טובות ואפילו בטרמפים. אני בכלל תופס ממנו. stay true:p

Peter MFM

New member
אני אפס!

שמואל ירוחם הוא גבר הוא המלך שלי אני סוגד לו. וגם לרותם וגם לגיורא וגם לפיטשון וגם לנרווי ריבר וגם לאימו-קיד וגם לאוראל וגם לסנטיאגו וגם לכל מי שכותב כאן וגם לכל מי שחבר של מי שכותב כאן. כולכם מלכים. כולם. רק אני אפס. איזה באסה שפתחתי את הפה. אני חוזר לסגור אותו.

אל תסגוד לי יא בן זונה

מקסימום תזמין אותי לארק, בירה או פלאפל. אני לא מכיר אותך יותר מדי אבל בתכלס אני חושב שאתה בסדר.

IDNTFS

New member
זה הדוד שלך פראנץ פומרנץ מאמריקה...

רציתי לשלוח לכם מתנות, ושכחתי איך קוראים לך. סתם. פשוט מעניין אותי מי קורא לעצמו בכינוי כזה, ואם הוא אחלה גבר, או לא.

VeganFish

New member
כן, ניקניים די פלצני, אבל חפיפ

לא יודע איזה גבר הוא, אבל לי הוא אמר שהוא gay

IDNTFS

New member
Gay's O.K.!

הכינוי הוא לא הכי טוב, כן, אבל לא בגלל זה שאלתי מי זה. סתם רציתי לראות אם הוא ממוסמר ל-X, או משהו כזה.

איגור, מתי נזדיין?

סתם) צחקתי אז, פשוט אני אוהב Limp wrist and gayrilla buiskets.‎ לפעמים.

VeganFish

New member
חמ...חכה

אני עוד לא מוכן אחי. אבל ת`אמת, אני רוצה שגד יהיה ראשון שלי. אז נשאר לי לחכות עוד שנה כדי שהוא יהיה בן 18. אחרת אני אכנס לכלא. 7 שנים, לא צחוק...בינתיים אנחנו רק מתנשקים, כמו בטולות. לפחות משהו...

איגור, מתי נזדיין?

סתם) צחקתי אז, פשוט אני אוהב Limp wrist and gayrilla buiskets.‎ לפעמים.

0קיקו

New member
מה זה המקום הזה?

אני והלהקה שלי "נערות המוארטה" נשמח להתפלש שם בבוץ.

למעלה