מעשה שנעשה

AshkA_

New member
מעשה שנעשה

בחורים ובחורות. כן, סופסוף זה נעשה. אמנם מעשה זה הוא קטן ופעוט לעומת מעשים רבים שנעשו בעולם, רמת חשיבותו ותרומתו ל``מרד הנעורים`` הכללי ממש משנית, מה גם שנזכרתי להתחיל מאוחר -רק בגיל 17 וחצי, אך מאחר שאם חושבים על זה לעומק, זוהי הפעם הראשונה הרשמית שיצאתי נגד החלטה של ההורים. ולא אני לא מדברת על שתיה או עישון. במשך כשנתיים רציתי זאת, לאחר היכרות אישית עם העניין, אך הורי המקסימים הטילו וטו ואפילו נתנו תירוץ מאוד מקורי ``את תעשי לנו בושות``....... לא יודעת למה, החלטתי לכבד את ההחלטה, גם כי הם ההורים ואני נידונה לבלות איתם עוד כשנה (זה היה אז, עכשיו כבר פחות, יש תאריך גיוס!!) וגם כי די פחדתי מזה. לאט לאט, ראיתי חברים קרובים ורחוקים שלי עושים את המעשה, ואני נותרת בצד מקנאת. המעשה באמת טפשי, ורבים יחשיבו אותו כצעד לתפיסת תשומת לב או נסיון לקבלה לחברה -רוב ילדי שכבה ח` אצלנו עשו, ואם מישהו לא רצה, ממש נידו אותו. אני כלכך שמחה שלא נולדתי בשנתון הזה. יחי שנת 83. בכל מקרה, ביום שישי, לאחר ריבון עם אבא שלי, שגרם לי להעריך אותו עוד פחות ממה שהערכתי אותו עד עכשיו, החלטתי שזה הוא זה. הפעם אני אעבור את המשוכה הפיזית והמנטלית. זה כלכך יפה שאפשר לכתוב כלכך הרבה ולא לומר כלום בתחתיתו של עניין. מישהו כבר ניחש על מה אני מדברת. בטח תצחקו כשתשמעו, וכשתקראו את ההודעה שוב לא תבינו למה אני כלכך דרמטית בקשר לעניין. טוב, טוב. ביום שישי בשעה 4 ועשר דקות לערך עשיתי עגיל בלשון. עכשיו אני מדברת כמו עילגת, כי הלשון שלי שילשה את הגודל שלה, אבל תוך כמה ימים זה יעבור,והתחושה היחידה שיש בי כרגע, זה שימחה. אני באמת מאושרת שעשיתי את זה. כאן תם רגע האושר הרגעי של יום ראשון. אני אכתוב מה יקרה, כשהורים שלי יגלו :) זה בטוח יהיה משעשע. אני אפילו די מסוקרנת ורוצה ממש לומר להם כדי לראות את התגובה. בטוח שאפשר לכתוב על זה ספרי פסיכולוגיה. לילה טוב

תותי-בת

New member
אחותתתתתתתתי מזל טוב!!! תתחדשי על העגיל, ובטח שאלו אותך כבר מיליון פעם כבר איפה עשית ואם כאב... לא נורא, גם זה עובר להם.. אל תדאגי הלשון שלך תוך שבוע מקסימום שבוע וחצי תחזור לעובייה הרגיל, מבטיחה לך, רק תדאגי לשמור על ההיגיינה של הלשון, לגרגר עם המי פה האלו אחרי כל ארוחה או שתיה שהיא לא מים, ואני בטוחה שיש לך דף מפוצץ בהוראות כבר... אבל בכל זאת מנסיון, :p כדאי לשמור על ההגיינה באיזור העגיל.. מקווה שעזרתי, יו מגניב לך, תתחדשי, ליאת.

אורןש

New member
למה לעשות את זה?

אני לא חושב שזה יותר יפה, או בריא, או עוזר איכשהו (אפשר לפתוח בקבוקים ולשתות מהם בלי להשתמש בידיים?). אולי זה היה פעם ייחודי לעשות את זה, ואז הייתה מן הרגשה טובה של ללכת נגד הזרם (שגם הייתה נמוגה אחרי כמה שנים, אני מתאר לעצמי), אבל כיום יש עוד אנשים שעושים את זה. אז למה?

גם אני רוצה

אבל.... כסף זה דבר שאין לי בכמויות בהתחשב בעובדה שהחודש אני קונה מגבר ואני רוצה להתחיל ללמוד לנהוג... תתחדשי (ד``א חשבתי על קעקוע דווקא כשקראתי...) שלך ליאורה נ.ב יש לי חברה שעשתה לפני שנה+ את העגיל וההורים עדיים לא גילו (יש לה גם קעקוע)

beautiful

New member
גם לי יש

אוקי אני בן 18 ויש לי עגיל בלשון ! גם לי היתה את הבאסה שתקפה אותך במשך שנתים ואולם גם אני החלטתי ללכת נגד ההחלטה הזאת ! ולו שאני מתחרט חס וחלילה ! אני דווקא נורא גאה בעצמי ! למרות שאני הולך להוריד את זה עוד חודשיים ! אחרי שנתיים + ! אבל מה לעשות צבא ! אז זה הכל ! ואני נורא גאה בך עשית צעד נכון ! בקרוב קעקוע ! ביי ! (רון )

תתחדשי

גם חברתי הכי טובה עשתה פירסנג בלשון בהתחלה זה נראה מגעיל אבל עכשיו זה נראה נהדר. אני אישית בחיים לא אעשה פירסנג בלשון אולי בטבור. פצצות לגבות נערת הפרחים

מה את דפוקה

בשביל מה היית צריכה לעשות את זה? כדי למרוד בהורים? בשביל להיות קול כמו כל החברה בכיתה ח`? כאילו מה הקטע שלך! העגיל הזה יכול לגרום יותר נזק ממה שאת חושבת. חוץ מזה כשתגיעי לגיל 70 והנכדים ישאלו אותך מה עשית בגיל 17 תגידי עשיתי עגיל בלשון. מה הקטע שלך!!! דבר נוסף זה באמת יהיה שווה את הריב עם ההורים עד כמה שאת לא אוהבת אותם הם בכל זאת ההורים שלך ויש להם זכות להגיד דברים גם אם הם לא מוצאים חן בעינייך. תראי אני בת 15 וחצי וגם לי יש חברות שעשו עגיל בלשון נגד מה שההורים שלהם אמרו וכולם אמרו שזה ממש מכוער וממש דבילי. אולי כדאי שתוותרי על העגיל! מקווה שתקחי לתשומת ליבך את העניין הזה. ממני כלי עולם

N0

New member
היא תגיד להם...

כן עשיתי פירסינג בלשון . מה יש בכלל להתבייש בזה ? כל אחד והקטע שלו . הפירסינג היחיד שN0 מוצא ליפה הוא פירסינג בגבה , בלשון זה גם נחמד אבל נראה לו מפחיד כל פעם שמישהו עם עגיל כזה מדבר איתו זה נראה לו כאילו המסמר שיש לו בפה הולך לצאת ולאכול אותו. אבל בכלל פירסינג כואב !!! (N0 לא בטוח אבל הוא משער) יש אצלו אנשים בבית ספר שעזבו אותכם פירסינג בגבה בלשון ובפופיק, יש להם סמיילי (שזה משהו בשפה העליונה שנראה כמו הדבר הכי כואב בעולם ) בפתמות ובאיברים שאם N0 יציין אותם נעל תאלץ למחוק לו את ההודעה. לעזאזל אנשים זה כואב ואף אחד לא רואה את זה אז למה לעשות את זה ? N0

נונה

New member
העיקר המרד

נכון אז מרדת בהורים. ונכון רצית את זה כבר המון זמן. אבל אולי הם צודקים ואנחנו טועים? לכו תבינו.. בכל אופן רק אסיים ואומר כי הפחד הוא שאוכל אותי.. הלוואי והיה לי את האומץ שלך או הטיפשות... אבל מי יודע.. אולי זה הדבר הנכון.. תהני! :cool:

goldy

New member
קוצים בצבע כחול כהה ועדשות מגע אדומות

זה נראה טוב או סתם צועק ``יחס``?

אלחנן

New member
חייב לדעת ...

באמת ארוע מכריע ! אני רק חייב לדעת אם זה היה בשעה 4 ועשר דקות בערך , או 4 ועשר דקות בדיוק ??? מפאת החשיבות כל פרט נחשב לחשוב וחשוב לדייק !!!

Levinzone

New member
אווווף איתך

טוב, עכשיו את חייבת לספר לי- זה כאב? זה שווה את הכאב?<??? אני מתה לעשות אני םשוט מתהההההה וממש ממש מפחדת שכנעי אותי!!בבקשהההה

jest for you

New member
איזה כיף לךךךךךך

וואי איזה כייף אני מתה לעשות וההורים שלי לא מרשים לי ורציתי לישאול זה כאב????????

למעלה