מעשה שנעשה

מעשה שנעשה

הוא שאל אותי איך הייתי רוצה שיהיה, חשבתי וחשבתי וידעתי בדיוק, אבל אז עלתה רשומה שאמרה הכל. העתקתי ואמרתי לו שהייתי רוצה שהביחד שלכם יזמין, יקבל ויוביל אותי. שלא ארגיש בודדה במערכה.
מתוך העדינות של ההתחלה, להסיר את האחריות, לתת לדברים לקרות ולהיסחף היישר אל תוך החוויה.
את תראי, הם אמרו, ככה זה יהיה, בדיוק כמו שאת רוצה חושבת ומקווה.
ניפגש בדרך, נכיר קצת יותר מעכשיו ונחליט אם הולכים או חוזרים.
שבועות רבים שאנחנו מתכתבים, מצ'וטטים. הם חמודים ומקסימים. ביחד מפטפטים, מתחרמנים, מפנטזים, מתכננים.
הם הזמינו אותי להצטרף אליהם, חוששת, נרגשת, מוחמאת ומהרהרת. לא מחליטה, זורמת...
אנחנו רוצים אותך, הם אומרים, את מתאימה לנו כפי שאנו מתאימים לך.
איך תהיה ההתחלה? הוא שאל. היא מיד נתנה רעיון. נעצום את עיניך ונוביל אותך אל החלום. כמו שאת רוצה, לא תרגישי שאת ״זרה״. כן! אמרתי, ככה מתאים לי מאוד. לאבד את השליטה, להכנס לחוויה.
אנחנו נחשיך את החדר, נעצום את עינייך, נעמוד מצדדייך.
נפשיט באיטיות, נלטף בעדינות, ננשק בחרמנות, נציף אותך ברטיבות. נסתובב סביבך וניגע, לא תדעי מי ומה. נפרום את קשר השמלה ונלקק את עורך הנחשף. עינייך עצומות וידייך קשורות , תסחפי למחול שנרקוד סביבך.
נפשיט אותך ונתפשט בעצמנו. נוביל אותך למיטה וכשתרגישי אותה מאחורי ברכיך , נדחוף אותך קלות ותהיי שרועה עליה ושנינו לצידך נענג ונתענג.
אני אלטף אותך ברוך, היא אמרה, עם שיערי הארוך אעבור על גופך מכף רגל עד ראש, אוסיף גם נוצה, שלא תדעי מאיפה זה בא. צמרמורת תעבור בגופך ואז אטעם את לשונך. נתנשק ונתחבק כמו שתי נשים שיודעות את שהן רוצות.
הוא ישכב ויסתכל ויגע בידו האחת בי ובידו השניה ילטף את פטמתך הזקורה. האוירה תתלהט, תרצי לגעת בי, לגעת בו, אך ידייך הקשורות לא יוכלו כך לעשות. את תנסי להזיזן אך אני אחזירן למקומן. רצית להיות מובלת, חסרת שליטה ואנו נוביל אותך בשליטה מלאה.
אביא אתי וויברטור ואשמן אותו היטב, את תרגישי אותו על גופך ולא תדעי מה זה. נלקק את רגלייך, נלטף את שדייך , נמלא את תשוקתך. אני אטעם את טעמך בשפתיי הפה השותק וארד אל השפתיים הרטובות והמייחלות. ארפרף באזור עם שפתיי, ידיי, שיערי, אלקק את כולך. את תתנועעי ותרעדי ואז הוא יכנס לפעולה. הוויברטור יכנס בתוכך וירטיט את כל כולך. כשהוא בתוכך אתיישב ואסתכל ואבקש שתניחי את ידך על הכוס הבוער. תאונני, אומר לך, אני רוצה לראות ואת תרגישי חופשיה בדיוק כך לעשות. תאונני והוויברטור בתוכך והוא יביא את הזין שלו אל תוך פיך. פה וכוס מלאים, את תגנחי ותצעקי ותגמרי בלי מילים.
אז אוריד את כיסויי העיניים ואתיר את קשר הידיים, אשכב לצידך, נסתכל זו בזו, נלטף, נחבק ונתנשק.
תוך שניות נתעשת ונסתער על הזין שממתין לנו זקוף.
שני פיות על זין אחד. כמו שאת רוצה, אחזיק אותו ביד אלקק מצד אחד ואת תתקרבי מהצד השני. הלשונות שלנו יפגשו על הזין ויתחברו למחול מטורף משל עצמן.
אני אעבור לתנוחת המציצה האהובה עליי ואת תסתכלי ותאהבי אותה, אני בטוחה.
בינתיים אצבעותייך ילטפו את גופי , תחקרי ותבדקי את המגע, את הרוך, תדעי את האישה שאיתך. הוא יתענג למראשותיי ואת תענגי את חושיי. בלי היסוס תתקרבי אל הכוס, תעסי אותו באצבע, תלקקי עם הלשון , תחווי את רטיבות התשוקה.
הוא ילחש לך להוסיף 2 אצבעות בתנועה חזקה. תכניסי ותוציאי, את כבר תדעי, זו אותה תחושה מוכרת. תדפקי, תלקקי, תתענגי ואני בשלי מוצצת אותו וגונחת, נאנחת ממנו, ממך, רועדת, צועקת, גומרת מבין אצבעותיך.
כך נחזור למרכז המיטה , שלושה חבוקים, נשנה את המיקומים, ידיים מלטפות זו את זה ואת זו. נתערבל ביחד בתאווה, במגעים של תשוקה.
ככה את רוצה? הסתיימה לה השיחה.
חושבת, מהרהרת, מסתקרנת, כל שנותר הוא לממש להתממש ולמשש.
בא לי אתכם, בא לי איתכם, כתבתי להם למחרת...

כשאת תממשי בסוף זה יהיה מסוכן....

giligil55

Member
מעשה שהיה כך היה

מזל שהמעשה נעשה והחלטת לשתף אותנו

וואללה שאת מוצאת דברים כאלה מעניינים.

מעניין איפה את מוצאת את הפנטזיות שאת מסעירה אותנו הבן..
לשם אני רוצה לרוץ ולמצוא כמה מעניינות לעצמי.

(לא לשכוח, החיוך הוא היסוד למצב הרוח הטוב בחיים)

giligil55

Member
אז עכשיו

מעשה שיהיה כך יהיה

זה לא משנה את העובדה שכתבת נהדר

למעלה