מעשה שהיה....

מעשה שהיה....

קבענו בתחנת אוטובוס. דיברנו כמה שבועות לפני. הכל נשמע מושלם. פנטסטי. חכם. מצחיק. עמוק. מסודר. הטעם שלי. אבל- היה לי חבר. המשכתי לדבר איתו כי משהו אמר לי שזה "טו גוד טו בי טרו" וזה יסתכם בידידות שתלך ותתמסמס לאיטה עד שתגווע בין כל העיסוקים ושגרת היומיום. נפגשנו. לא טרחתי להשקיע. מכנס שחור וחולצה שחורה פשוטה. סנדלים שטוחות קצת שאנטי. שיער פזור. כמעט ובלי איפור. סתם. כאילו אני יורדת עוד שניה למכולת. הרי ממילא רציתי שזה לא ילך. הלוואי שזה לא ילך. הלוואי ויהיה משעמם... הוא הגיע בול בזמן. הוציא את הראש מהחלון ונכנסתי לו לאוטו. במקום ריח של אוטו מצוחצח (כמו שהפיז'ו שלו אכן הייתה) האף שלי הריח צרות. כל המטר תשעים וחמש שלו התקפלו בקושי במושב כשהראש שלו נוגע בגג. הוא חייך את אחד החיוכים הלבנים שראיתי,והפרצוף שלי להט. הדלקתי את המזגן על דעת צמי כיוונתי אותו לפרצוף שלי בתקווה שהדם יחליט שהוא חוזר להתחלק באופן שווה גם לשאר האיברים בגוף שלי. סמול טוק קצר תוך כדי שאני משתדלת (בחוסר הצלחה למיטב זכרוני) לא לבהות יותר מדי בפנים הסקסיות שלו. אוחחחח... זה הולך להיות קשה. -"לאן?"-נימוס גברי אלמנטרי. -"לים"- בכל הזדמנות שרק אפשר אני מעדיפה את הים. -"לפקודתך". שיט מה עשיתי? ים? בלילה? -הגלגלים בראש רצים וחושבים על מקום אחר- שיט! הוא כבר בירידה של פרויד! ירדנו מהרכב שלו כשאני עדיין בטוחה שאני בשליטה.פוווו... לנשום. אבל זה היה מיותר תוך שלושים שניות מהרגע שנעמדנו מחוץ לרכב הייתי בתוך חיבוק צמוד וחם. הוא הריח מושלם פשוט. כמו שגבר צריך להריח ומשהו בבטחון שהגוף החזק שלו הקרין פתאום נראה לי עוד יותר כובש כשהוא חייך חיוך מפודח כשמשהו התחיל להתעורר שם. שיחקתי אותה לא מרגישה ולא מתרגשת. הכל קול. התנתקתי ממנו כשהרגשתי שעוד שניה אני מטפסת על כל הכמעט שני מטר גובה שלו (אני לא נמוכה בכלל) רק בשביל לדחוף את האף שלי בשקע הכתף המושלמת והשיזופה שלו (שיזוף שנשאר מאז הטיול שלו באוסטרליה). הרגשתי כל כך חלשה ומסוחררת כאילו כל הבטחון שהיה לי נמס לגמרי ונהיה שלולית לחה לרגליו. הצ'אקלקות בראש קפצו עוד פעם " יש לך חבררררר!!!" התנתקנו כשהוא מפודח למוות. ראיתי שהוא מנסה לסדר את הבליטה במכנס כדי שאני לא אראה אז עשיתי את עצמי מרוכזת במשהו אחר. הוא ניסה לסדר והסתרבל לגמרי. נו... כמה זמן אני צריכה לבהות בשני בחורים ערבים מעשנים נרגילה בריח תפוחים סמיך??? קנינו קפה קר שישבנו לדבר. בלה בלה בלה בלי בלי בלי... חוויות מהטיול באוסטרליה,סיפורים על הלימודים, על תכניות לחיים. באמת מעניין אבל מבחינתי הוא היה גוף (סקסי להחריד) שהשפתיים שלו זזות. את הרעיון הכללי של הדברים קלטתי אבל פאק כל מה שיכולתי להתרכז בו זה הגוף המטריף הזה. "תגיד, עם כמה בחורות שכבת?" דממת אלחוט. "סליחה?" "עם כמה בחורות היית?זיינת? תינית אהבים? שיגלת? זימברת? אתה רוצה את זה גם בתרגום לשפות לטיניות?" -יש קליינטים להמשך???"

חלק ב'

דממת אלחוט. אני נותנת בו מבט קשה. לא צוחקת או מנסה למחוק את השאלה הבוטה שלי,במיוחד כשלא היה לה שום הקשר, חברות שלי קוראות לזה בצחוק "מבט הזונה"-אדיש ומזלזל. "תענה" שתיקה מוחלטת שמתחילה למרוט לי את העצבים. על מה נפלתי למען השם???ברור. משהו חייב להיות דפוק פה- המוח הציני שלי בפעולה. וזה שהוא שותק בקור רוח מוחלט באופן מוזר מחרמן אותי ומעלה לי את הסעיף בו זמנית. "לי יש את כל הלילה"-"אני מחכה לתשובה". נשכבתי על החול ועשיתי פרצוף אדיש שלא מתכוון לוותר לו. המזג האוויר היה כל כך טוב. ממש התאים לי אחרי החום הסיוטי שהיה כל היום וההתרוצצויות המטורפות שלי. האייס קפה היה לידי ושיחקתי על החול. שמתי על עצמי חול כי אני לא סטרילית ואוהבת את ההרגשה של החול על הגוף שלי. ראיתי את הפרצוף המשתומם שלו שלא הבין גם כן כנראה על מי הוא נפל ועקב אחרי הגוף שלי שהולך ומתמלא בחול יותר ויותר. "אל תדאג, אני אתקלח לפני שאני אכנס לך לאוטו-אני לא אמלא אותו בחול"-שלוק מהאייס קפה שבגלל הקור טיפטפו גבישי קרח מכוס הפלסטיק על החזה שלי כשניסיתי לשתות ממנו בשכיבה על הגב.נהיה לי קר, אחרי הכל אמנם אוגוסט אבל זה ים בלילה, והפטמות שלי פיתחו רצונות משלהן. -"עם אף אחת". לקח לי שניה לעשות את ההקשר שניקטע במשחק האגו ששיחקתי. נפל האסימון. הוא פאקינג בתול! סתמתי את הפה. -הוא חשב שלא שמעתי כנראה כי כעבור דקה בערך ראיתי את הראש שלו בערך 20 ס"מ במהופך מעל הראש שלי חוזר על זה עוד פעם: "עם אף אחת לא שכבתי". הרמתי את הראש טיפה ונישקתי אותו על השפתיים. הוא היה בהלם. מה שעשה לי את זה אפילו יותר מרגש. עכשיו הראש שלי היה מלא ב"אני הולכת לזיין בתול!!! אני הולכת לזיין בתול"... ושום דבר אחר לא היה לי בראש חוץ מזה. אוחחחחחחחחחח.... המשך כבר בא....

חלק ג'

לרגע שכחתי בן כמה הוא. בטוח שדיברנו על זה. אבל המ... "כמה זמן אחרי הצבא כבר טסת ?" -נסיון פתטי כדי לא להגיד לו ששכחתי. "23" הוא עונה לי. "אני בן 23 עוד שישה ימים". "אהבתי"- "יש לך ראש חד 1:0 לך. אתה יודע מה זה אומר? שמגיע לי עונש!". הוא עשה פרצוף לא מבין. כנראה שאני אצטרך לעבוד קשה הלילה. קשה מאוד. והמחשבה על זה שראבאק הוא בחור בן 23 שעדיין לא זיין חירפנה לי את השכל. כמה הוא חרמן עכשיו חשבתי לעצמי. כמה טוב אני יעשה לו. אוף ... כמה בא לי לגרום לו ליהנות כל כך ואז להיעלם לו מהחיים לתמיד. ואז אחרי שאלת הגיל התהפכתי על הבטן והוא נשכב לצידי ודיברנו על הא ודא ונראה היה שזה אבוד... היינו קרובים והוא נתן לי נשיקה שוב על השפתיים. זה כל כך סקסי שהוא לא מודע לכמה הוא הורס. הרגשתי כל כך מחורמנת. שנה לא נגע בי גבר אחר. ועוד אחד כזה שמהשניה הראשונה המתח המיני לא היה מרוסן. משיכה שלא נבנית בהדרגה מאהבה. אלא פשוט חרמנות נטו.... "תשכב עלי"-ציוותי,שואבת בטחון מהיוזמה הפיצפונת שהוא כבר לקח על עצמו. נראה לי שהוא לא הבין למה התכוונתי. "ככה כמו שאני על הבטן, תשכב עלי". הוא ציווה. בסוף כולם מצווים. זו רק שאלה של זמן. הרגשתי את החום שלו והכובד שלו עליי. זה היה כל כך מחרמן. שלא נדבר על זה שבן אדם צריך לנשום וזה היה "במקרה" ממש ליד האוזן שלי. פלטתי גרגור והרגשתי את הזין שלו כל כך קשה דרך הג'ינס שלו והמכנס שלי שחצץ בינינו. התחלתי להזיז את עצמי לכיוונו ככה שהוא התחכך בי מאחורה. זה לא היה המגע המיומן של חבר שלי. שהכיר וידע בדיוק כמה ואיך. אבל אלוהים זה היה כל כך מגרה. כזה גוף גבוה חזק וגדול שפשוט לא יודע מה לעשות וכל מה שצריך זה רק לבקש וללמד ולקבל בדיוק את מה שאני רוצה. כאן ועכשיו! הוא המשיך להתכחך ולחרמן אותי עד שתפסתי לו את היד והכנסתי לו אותה מתחת לגופיה שלי.הוא נגע לי בחזה בכזאת חרמנות של ילד שרואה בפעם הראשונה משהו ומתלהב. הוא מחץ טותם בכוח. תמיד אהבתי קצת בכוח והיה לי כל כך טוב. גמרתי רק מהחיכוך ומהמגע שלו והרגשתי כל כך רטובה. הוא כנראה צבר בטחון כי הוא אמר " העונש שלך..." "העונש שלך זה ללקק אותי". עשיתי חושבים. אם אני ארד לו. כמו שאני יודעת לרדת. הוא יתפוצץ תוך שניה. ואסור שדבר כזה יקרה לפני שאני ארגיש את הזין הקשה שלו בפנים. "שום דבר." "אתה תתפשט ואני עכשיו נכנסת למים לשטוף את עצמי מהחול. עוד שלוש דקות אני רוצה אותך ערום. ברור?" לא חיכיתי לתשובה התפשטתי והלכתי למים. התעכבתי שם יותר בכוונה. ניתן לו לחכות. מה יש ? השמיים יתמוטטו? חזרתי בחצי ריצה חצי הליכה רועדת מקור לגמרי ופתאום כל מה שיכולתי לחשוב עליו זה החיבוק החם של חבר שלי. המחשבה הזאת התחלפה כשראיתי אותו ערום ומבולבל. עצמתי את העניים והפתעתי אותו למרות שאמרתי לו שלא- בליקוק קצר מאוד. שלא יתעלף לי עוד שניה. ואז עליתי עליו כשאני קופאת מקור עצמתי את העניים וזיינתי אותו כשכל שניה אני מרגישה שהוא עומד להתפוצץ. כל כך חזק טיפסתי עליו וירדתי ממנו עד שהוא כל שניה כמעט וגמר ואז באכזריות מטמטמת פשוט ירדתי ממנו. נגעתי בעצמי ונתתי לו להרגע שתי שניות ועליתי עליו שוב. הפרצוף שלו היה כל כך מתחנן וזה לא הזיז לי בשיט. כל מה שעניין אותי היה לגמור כמה שיותר חזק ולהתענג מכל שניה שהייתה לי עם הזין הנהדר הזה. רכבתי עליו חזק עד שהוא קלט מי נגד מי ותפס לי את התחת והתחיל להלביש אותי עליו. אני לא יודעת כמה ריר הזלתי עליו או עד כמה שמעו אותנו וזה גם לא עניין אותי. פשוט זיינתי אותו בלי רחמים עד שלי התחשק לסחוט אותו כולו לתוכי. הוא התפוצץ ואני שניה אחריו. שניה אחרי שירדתי ממנו,בלי שום קוצי פוצי של אחרי נעמדתי ערומה ומסופקת, כאילו זה לא חוף ציבורי בכלל. עשרה מטרים משם שני הבחורים שעישנו נרגילה מחאו לי כפיים. - חזרתי הביתה וצלצלתי לחברה הכי טובה שלי ... "שומעת? זיינתי בתול!"

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום חתולה בלי מגפים

וברוכה הבאה
יופי של סיפור.

למעלה