מעשה שהיה:

AshkA_

New member
מעשה שהיה:

היה הייתה ילדה נחמדת בעירי, שהטבע חנן אותה בצורה חיצונית מחוננת במיוחד. ילדה יפה לכל הדעות, גוף נפלא לכל הדעות, ובניגוד לנורמה הרווחת, אפילו אישיות נחמדה לרב הדעות. אותה ילדה, בליל אפלולי ומאוד לא סגרירי (אל תשכחו שזוהי אילת), הלכה לפאב מקומי, להשתתף בתחרות מסוימת, שסופה הוא טיול זוגי לאמסטרדם הצוננת והחופשייה למהדרין. אתם ודאי שואלים עצמכם, ידידי היקרים, בעודכם כוססים ציפורניכם, מה היא אותה תחרות נחשקת ואיך לעזאזל אפשר להירשם אליה. ובכן פורומיסטים יקרים, מצטערת להודיעכם, שתחרות ספציפית זו הינה לנשים בלבד (לגברים היה לפני כמה חודשים) והנושא הוא ביקיני. על האישה לעלות על במת הריקודים המאולתרת, לקול תשואות הצופים ולאור התבוננותם של השופטים הנכבדים, לרקוד ופזז ולאט לאט להוריד את הבגדים עד לאותו בגד ים נכסף. שום דבר מעבר לזה. מאחר שאותה ילדה מודעת בבירור לנכסיה הטבעיים מאוד, ולכשרונה לסובב את דעתם של זכרים מצויים, רק בעזרת תלבושת מתאימה (למרות שבמצב מחויבי, היא מונוגמית להפליא), החליטה שזו הזדמנות טובה להפגין את כישוריה ולזכות בחופשה מקסימה, שתמומש לאחר סיום הלימודים (עוד מעט! עוד מעט). אמנם אנוכי לא הייתה נוכחת במעמד זה (אנוכי עבדה עד לאחר סיום התחרות), אך שמעה וראתה זאת מפניה הקורנות של אותה ילדה \ נערה \ אישה, בבוקר אחד, בשיעור מתמטיקה מלבב. היא זכתה מקום ראשון, שהקנה לה עליה לגמר בעוד שלושה שבועות, שם תעמוד מול 2 בנות חינניות וכשרוניות נוספות, בדרך לפרס המיוחל. חשוב לציין, שמגע לא נכלל בתחרות זו. כמו שהשחקן הדגול אל פאצ`ינו (או יותר נכון התסריטאי של ``מלכודת לפרקליט``) אמר: “Look but don’t touch, touch but don’t taste, taste but don’t swallow”). אור פניה וגאוותה, העלו בי תהיות מספר. שאלתי אנשים קרובים מספר מה דעתם על העניין. רובם אמרו (בכללם אני) – סבבה, למה לא. בין המעטים ששללו התנהגות זו והחשיבוה כמופקרת (למרות שאותה ילדה בהחלט לא שרמוטה, או שאר כינויים מרנינים שאפשר לומר לבנות שפשוט אולי במקרה גם אוהבות מין), היה אחד שבצורה אירונית הוא הדופק וזורק הידוע ביותר שאני מכירה... אבל עדיין, קשה לי לקבוע דעה נחרצת. מצד אחד, אנחנו באמת צריכים כבר להתנתק מהשמרנות המעיקה הזו, ולתת לאנשים ולנשים לעשות מה שבראשם או ראשן. אך מצד שני, האם אין זה מוריד מערך העצמי של עצמך? להראות לכל העולם את מה שהטבע \ אבולוציה \ אלוהים \ מקרה (מחק את המיותר) נתן לך במטרה צינית להרוויח דרך פעולה זו. אולי אני חושבת זאת, בגלל שאני יודעת שאני בחיים לא הייתי מסוגלת לעשות דבר מה שכזה, גם בגלל שמעולם לא קסם לי להיות במרכז ההתעניינות של כל העולם בכלל, ושל גברים שיכורים בפרט, וגם מאחר שלי בהחלט אין הנתונים הטבעיים המתאימים. אולי זאת קנאה סמויה שקיימת נגד כל מי שיפה יותר ממך, למרות שגם לזה יש לי טיעון נגדי. אני לא מעונינת באנשים שיתעניינו בי רק בשל מראי (ואני לא חושבת שאני כלכך יצורית) לצערי, הודעה זאת היא קצת מסוכנת, מאחר שישנם כמה אנשים אילתים העלולים (ואני מקווה שלא) לזהות את אותה ילדה מקסימה. דבר זה אני מניחה יהיה קצת זניח, כי בטח תמונתה תתפרסם בעיתון המקומי או משהו בסגנון, ואז כבר השמים הם הגבול. אבל דבר אחד יש לי לומר על כך. גם לבנים אך במיוחד לבנות. תעשו מה שאתם/ן רוצים/ות, או לפחות את הרוב (אפילו לי לפעמים יש עכבות מעצבנות כאלה שנובעות ממשהו נסתר שאני לא יודעת מה מקורו). אחר כך סתם תתבאסו.

N0

New member
למה שרמוטה ?

N0 אם היה בת חיננית שהטבע חנן אותה בנתונים מרשימים וחזות נאה במיוחד היה הולכת בשימחה להשתתף התחרות שכזו. נכון הוא מוצא בזה דבררע (שזה בעצםמפלה לטוב אנשים יפים שיכולים לפזז להם על הבמה ) אבל מצד שני העולם שלנו מפלה לטובה אנשים חכמים בכך שהוא נותן להם עבודות באינטל ופ`ג`ו 607 צמודה. אז אין שום סיבה שאנשים יפים לא יזכו בטיול זוגי לאמסטרדם. בכלל N0 היה מעוניין לדעת אם אותה ידידה בעלת חזות מרשימה זקוקה לבן לוויה לאמסטרדם. כמובן לטובתה האישית של אותה נערה תמימה ובעלת חזות מרשימה שעלולה להתקלקל באמסטרדם וצריכה מישהו שישגיח עליה מעוגות ירוקות וחלונות אדומים. N0

AshkA_

New member
touch me - the doors מומלץ וחיובי

אני אציע לה ואני בטוחה שהיא תשמח לבן לוויה אמיץ וחזק שיגן עליה מפני ההולנדים המרושעים על הקבקבים מעץ שלהם. דיברתי איתה לפני כן עכשיו, כדי לשאול אותה אם מותר לי לפרסם דבר כזה. בכל זאת זה באמת אמיתי ולא יודעת אם כלכך לא אישי. היא די אהבה את זה אפילו. בכל מקרה, N0 המקסים, הגישה שלך בהחלט חיננית להפליא (איזה תואר השם חינני זה חינני), והלואי שכולם היו כמוך. אגבגב, בעודי מתכוננת במרץ למבחן בספרות על שירה מודרנית ימי הביניימית וביאליקית, למדתי מילה חדשה שמזמן לא ראיתי מקסימה כמוה - מתמסמס, כמו מתמוסס, לא נראה לי שיש הרבה הבדל במשעמות, אבל ההבדל בצליל. אני כלכך אוהבת מילים שנשמעות יפה בפה! אשקה הולכת לישון אחרי שזיבלה לכם מספיק בשכל

למעלה