מעשה שהיה, כך היה.

באף מקום לא כתבתי שאסור

לעשות פעילויות מיוחדות. ממש לא כתבתי כך ואני דווקא מברך על פעילויות מיוחדות. כתבתי שאנחנו הרוקדים התבהמנו וירדנו למכנה המשותף הנמוך ביותר.

באתי לקרית חיים לאוהד עטיה ונהניתי

רציתי לראות את "המכורה לריקודי עם" . נהניתי מאוד. גם מהקטע של הריקודים הנוסטלגים, כאשר התחפשה לזקנה צולעת עם מקל. הרעיון של רוקדת כל השבוע - מתאימה עצמה לגברחם שונים, כדי לספק את ציפיותיהם - מצא חן בעיני. תמי , לא השתתפה הפעם , בתחרות, בחרו אותה כשופטת, היא הציגה עצמה, מחוץ לתחרות. ההרקדה היתה חמודה וחגיגית. אוהד בוגר אולפן נהריה. פגשתי בהרקדה את אורלי דרור, מדריכה , גם כן בוגרת אולפן נהריה. נודע לי. שחיברה ריקוד לשיר "שיר לשירה", ששרה מירי מסיקה. היא רשמה את הריקוד כחוק, אצל אלי רונן. מלמדת אותו בצפון. ומחכה להזדמנות לצלמו, לקראת הפצה, בין המדריכים הארץ. היה כדאי לבקר בהרקדה זו. יענקלה לוי

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifינעקלה מסכימה לכל דבריך

במיוחד לכך שאפשר לבוא עם אותה תחפושת לכמה הרקדות, כי כל הרקדה היא תחרות בפני עצמה, ואפילו עם אותה תחפושת זכה כבר במקום אחר, יש עדיין זכות להשתתף בהרקדה אחרת, ולקבל יחס עניני ביחס לתחפושות האחרות שנמצאות לאותה הרקדה, ולא לזה שכבר זכתה בהרקדה אחרת. אני לא מבינה למה מתייחסים לזה כאילו אלה שעוברים מהרקדה להרקדה באותה תחפושת עשו משהו לה בסדר. זאת זכותם המלאה.

אוך נו ירון אתה מדכא את רוח החג!

תראה אני ראיתי את התחרות הזאת כסתם דאחקה של החבר'ה... מין קטע של גיבוש הרוקדים. צחוקים. נכון שאיפה שהוא בליבי גם אני הייתי שמחה לאיזה מערכת קולנוע ביתית... אבל הצחוקים והבדיחות זה העיקר!בסדר אז רקדנו פחות. כן זה גם קצת מבאס. אבל הודיעו שהולכת להיות התחרות מה זה הפתעה למישהו?..חג-חוגגים! המקרה של הבחורה הזאת פשוט הפיל אותי מצחוק עכשיו. אבל אם היא היתה מוכנה להישאר בבקיני מול כמות כזו גדולה של אנשים ,ועוד בגילה המופלג.ואפילו יותר מפעם אחת..אז שיהיה לה בכיף..כשאני הצגתי את עצמי , את התחפושת שלי אז ראיתי את זה כאילו אני מספרת בדיחה לחבר'ה .לא כתחרות. אני מציעה לאותה בחורה להשקיע את הזמן והכסף והמחשבה בקנית DVD בפעם הבאה. במקום להסתבך..ניפגש בפסח?..

סליחה אני חייבת להוסיף.

שעם זאת, בנושא הבחורה המכורה. אני חייבת לפרגן על המקוריות , האומץ, ועל הגוף הסבבה לגמרי!

danielia1

New member
לו הזמנת את הנסיך הלבן לצידך

היית מתקדמת בדירוג והוא היה שם ולא זקוק לתחפושת. נוכחותו מספקת.

באמת?

הוא היה שם? הוא זה שאמור לחפש אותי לא?... תראה גם בשיר הם לא ביחד.. (אני קיוויתי שמשהו מסוים יתחפש לנסיך הלבן..)

אליק 31

New member
היזהרו! בגולדה הערב, עלול להגיע אחד

שכבר שנתיים רצופות זכה במקום ראשון בתחפושות, הוא מתחפש לסבל וקלושארד, וקוטף תמיד את הפרסים, השנה יש לעשות כדי למנוע מצב כזה...

virgo1978

New member
תמי= לא לשקר לא לרמות.....

כל מה שסיפרת כאן הוא שקר גמור.... את זו שאילצת אנשים לקרוא בוזזזזזז- ממש אנסת אותם ואל תזלזלי באינטליגנציה של הרוקדים - כולם ראו את הבושות שעשית- לא הצלחת להתחמק..... מה גם שאנשים סיפרו לי שבאת לפני התחרות אליהם והזהרת אותם לבל יזכירו שהיית כבר יום שני במיר"ב- אז אל תשחקי אותה תמימה........ ונכון - באמת היו כמה אנשים שהלכו לזאב וביקשו שישנה את ההחלטה - אבל היו אלה חברייך(לא עשו אותנו באצבע) לכל הפחות יכולת להחליף את הצבע של הבקיני...... והכי מצחיק הוא שאתמול בסוף ההרקדה הסתלבטנו עלייך ואמרנו שחייבים לקחת לך את המזוודה אחרת את מחר תלכי להרקדה אחרת לקטוף עוד פרסים....לא תיארנו לנו שנצדק כל כך........ מעניין מאוד .... למה את לא הולכת למשגב?? אולי כי ירון איננו ואין תחרות נושאת פרסים??? אז בגלל זה את הולכת לקריות???? זה רק מוכיח שאת שם בגלל השלל ולא בגלל רוח החג.... מסכן אוהד......מה שמחכה לו היום בהרקדה- לא מרחמת עליו.....

אליק- שים לב..

ישנו עוד רוקד שקוטף מקומות ראשונים כמו השנה ב"גולדה"-בהרקדה של כרמלה שלמה- הוא התחפש למוהל, וקטף את המקום הראשון, ולמחרת הגיע להרקדה של גדי ביטון בבית דני בנסיון לקטוף גם.העניין הוא- שלמוהל אין ריקוד, (וכידוע התחרות נסובה סביב שמות ריקודים) ומאחר והוא גם לא רוקד קבוע בחוג, נראה לי שהוא לא זכה שם! אך הערב, בגולדה, אם יש מסיבת תחפושות- הוא בודאי יגיע עם התחפושת. אכן, נסה למנוע מצב כזה..

natal22

New member
פסח???????

אין מרתונים בפסח... את יכולה להמשיך לחכות... נטלי

את בטח כבר יודעת את כל הלו"ז

גם לשנה הבאה הא?.. מי אמר שרציתי מרתון..? טוב עזבי אין לי כוח לשטויות שלך.. רק אל תשכחי לעדכן ..

פששששששש ירון מישר !

לשמוע את זה ממך ? אתה אחד הגרופים של גדי ביטון , שמיצר את האוירה הזו בהרקדות, או שזה שם המשחק ? ככתוב,,"ליד גדי ביטון תתנהג כמו שגדי אומר"

מספיקק

New member
אל דאגה!

גם היום בערב תמי תיקח פרס ואני בטוח שזה הפרס הראשון! ולמה כי תמי היא מין מפרסמת כזו של אוהד...ההודעה הייתה מין "פירסום חסוי"... אז...גם אם היא תלבש הערב כובע של ליצן על הראש היא תזכה מקום ראשון אני יכול להבטיח לכם... לדעתי זאב ניסים התנהג כמו שצריך הוא נתן לה פרס כי התחפושת בכל זאת הייתה לא רעה!! אבל המצב היה ממש גועל נפש תמי עשתה שמה טרור שבכלל לא הפתיעה אותי..כי זו תמי!

REUTooT

New member
זאב היה בסדר גמור

בלי יותר מדי בלאגן... הוא לא רצה להתחיל ויכוחים ושטויות כאלה, זה לא בראש שלו ואין לו זמן לזה... אז הוא פשוט נתן פרס.. כי הוא איש טוב גם =) זאת היא שצריכה להתבייש שיצאה מההרקדה עם פרס ביד.

ספיקטו

New member
מישהו יכול לספר, מה היה ../images/Emo35.gif

בהרקדה של אוהד

למעלה